Yağma arttırıcı alsanda almasanda sonuçta işin şansa bağlı , yağma arttırıcı alınca sadece para vermiş oluyorsun o kadar Kemal Sunalın filmindeki ya çıkarsa hesabı yani.
3 tane jewels olarak gaffar keselim dedik , 1 item bile vermedi gaffar :evil: oOllxJeWeLSxilOo ya Ateş Boyası ve Hidrojen düştü..
GRUBA İSE HİÇ BİR İTEM VERMEDİ... 4 ADET REÇETE !
FULL LONCA OLARAK GİRDİK VE LONCADA YAĞMA ARTIRICI YÜKLÜ+ÇEMBERLİTAŞ KUTU'DAN GELEN YAĞMA ARTIRICI !
SONUÇ ORTADA.
Merhaba öncelikle, Çemberlitaş kutu veya yağma arttırıcı özellik aldığınızda grup bölgelerine her girişinizde değerli eşya düşecektir gibi bir ibare yoktur. Yani %100 değil %60 şans var demektir. Bu sizde niye bu kadar kesin bir düşünce yarattı anlamadım doğrusu. Ama moral bozmayın her girişinizde çıkma garantisi olmasada %60 oranında şansınız var demektir
3 tane jewels olarak gaffar keselim dedik , 1 item bile vermedi gaffar :evil: oOllxJeWeLSxilOo ya Ateş Boyası ve Hidrojen düştü..
FULL LONCA OLARAK GİRDİK VE LONCADA YAĞMA ARTIRICI YÜKLÜ+ÇEMBERLİTAŞ KUTU'DAN GELEN YAĞMA ARTIRICI !
SONUÇ ORTADA.
Merhaba öncelikle, Çemberlitaş kutu veya yağma arttırıcı özellik aldığınızda grup bölgelerine her girişinizde değerli eşya düşecektir gibi bir ibare yoktur. Yani %100 değil %60 şans var demektir. Bu sizde niye bu kadar kesin bir düşünce yarattı anlamadım doğrusu. Ama moral bozmayın her girişinizde çıkma garantisi olmasada %60 oranında şansınız var demektir
İyi Oyunlar Bol İtemler...
Merhabalar
Rehber Arkadaşımız iyi hoş söylemiş fakat sanırım yanlış bir açıklama yapmışsın.
Aldığınız %30 yada %60 şans arttırıcı oranları sizin mevcut şansınıza etki eder, Şaheser item Düşme şansınızı %30 ya da %60 yapmaz..!
QYuSuFQ'tan Alıntıdır. Buyurun size sans faktörü.
Lonca yagma arttirici+sahsi arttirici (60lik)+ plus + 6 kisi lonca ile giris=
%360+%60+%50 ye denktir. O da esittir %470
Kendi sansiniz misal veriyorum %3 ise
3.470:100+3 olucaktir.
Yani 17.1 olucak. Sizin %3 olan sansiniz bu etkenlerle %17.1
Plus + sahsi arttirici+lonca arttirici + 5 kisi loncadan degil!
%50+%60+%60 a denktir.
Yani %170
= 3.170:100+3
= 8.1
Yani sizin % 3 olan sansiniz bu etkenlerle %8.1 olucaktir
Plus + sahsi arttirici
%50+%60 a denktir
%110
=3.110:100+3
6.3 yani sizin %3 olan sansiniz bu etkenlerle %6.3 olucaktir
Plus
%50 yani
3.50:100+3=4.5
Yani sizin %3 olan sansiniz bu etkenle %4.5 olucaktir.
SONUÇ ORTADA.
İyi Oyunlar Bol İtemler...
Merhabalar
Rehber Arkadaşımız iyi hoş söylemiş fakat sanırım yanlış bir açıklama yapmışsın.
Aldığınız %30 yada %60 şans arttırıcı oranları sizin mevcut şansınıza etki eder, Şaheser item Düşme şansınızı %30 ya da %60 yapmaz..!
QYuSuFQ'tan Alıntıdır. Buyurun size sans faktörü.
Lonca yagma arttirici+sahsi arttirici (60lik)+ plus + 6 kisi lonca ile giris=
%360+%60+%50 ye denktir. O da esittir %470
Kendi sansiniz misal veriyorum %3 ise
3.470:100+3 olucaktir.
Yani 17.1 olucak. Sizin %3 olan sansiniz bu etkenlerle %17.1
Plus + sahsi arttirici+lonca arttirici + 5 kisi loncadan degil!
%50+%60+%60 a denktir.
Yani %170
= 3.170:100+3
= 8.1
Yani sizin % 3 olan sansiniz bu etkenlerle %8.1 olucaktir
Plus + sahsi arttirici
%50+%60 a denktir
%110
=3.110:100+3
6.3 yani sizin %3 olan sansiniz bu etkenlerle %6.3 olucaktir
Plus
%50 yani
3.50:100+3=4.5
Yani sizin %3 olan sansiniz bu etkenle %4.5 olucaktir.
Helal olsun kardesim cok iyi yakalamissin bende tam aynisini yazicaktim.
Alinti icin tesekkur ederim.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...