Oncelıkle merhaba arkadaşlar
Adım mustafa Sancak sunucusndaym 4 Yıldan berı oynuyorum ıkv yı Yaşım 16 Sunucumdan bayagı sıkıldım.Artık baska sunucular baska ınsanlar tanımak ıstıyorum.
Oyun H.K. 4 Ejder 1 tank 1 sıfa GBmX Gaffar Stuart. Kesmenın yollarını bılıyorum Gbmx Kesılmez dıceksınız belkı ama en az 15 defa 4 ejder kestım.ve ejderlerın her vurdugu ıslıyor yanı gbm71 den kolay.Aranıza kabul edersenız çarımı taşıcam.İyi formlar...
Not=Aranıza Kabul Edersenız Aktarıcam Çarımı...
Yenı Adım
- anteplii027
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Yenı Adım
GözYaşIMxTrip
İ N F İ L A C K
IIçaLıKuŞuII(çalındı)
İ N F İ L A C K
IIçaLıKuŞuII(çalındı)
Re: Yenı Adım
anteplii027 yazdı:Oncelıkle merhaba arkadaşlar
Adım mustafa Sancak sunucusndaym 4 Yıldan berı oynuyorum ıkv yı Yaşım 16 Sunucumdan bayagı sıkıldım.Artık baska sunucular baska ınsanlar tanımak ıstıyorum.
Oyun H.K. 4 Ejder 1 tank 1 sıfa GBmX Gaffar Stuart. Kesmenın yollarını bılıyorum Gbmx Kesılmez dıceksınız belkı ama en az 15 defa 4 ejder kestım.ve ejderlerın her vurdugu ıslıyor yanı gbm71 den kolay.Aranıza kabul edersenız çarımı taşıcam.İyi formlar...
Tabi Kardeşim Teşkilat Sunucusunun En Eskilerinden Olarak Sunucumuzda Aramızda Geliceklere Herzaman Kapımız Açık ve Senide Aramızda Görmekten Şeref Duyarız gelirsen Seviniriz...
2007'DEN BERİ İKV ...
IIEvReNx ~ IIEvReNxBüYüCü ~ IIEvReNxŞiFaCı ~ Çarşıazads
IIEvReNx ~ IIEvReNxBüYüCü ~ IIEvReNxŞiFaCı ~ Çarşıazads
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
gbmx hep 4 ejder kesiyoruz sancağa özel bişey deil yani bu ve bizim swninde sizin swden pek farkı yok kimseyi tanımıyosan hiç gelme boşa paranı harcama derimanteplii027 yazdı:Oncelıkle merhaba arkadaşlar
-
- Cin Avcısı
Teşkilat insanın kişiliğine önem verilen bir sunucudur en azından ben bıraktımda öyleydi. Şaheser veya para o kadar da önemli değil anlıyacağın.
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
bırakalı baya oldu galibaISeHRaZaTI yazdı:Teşkilat insanın kişiliğine önem verilen bir sunucudur en azından ben bıraktımda öyleydi. Şaheser veya para o kadar da önemli değil anlıyacağın.
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Teskilat hâla "insanlarin" saheserlerine bakmiyor. (Benim çevrem)
Ama çok fazla hirsiz var kardes çok,
TRbaşhekimTR
Elypson
Alihsan(bilmiyorum)
Earth
...
Yani yas ortalamasi cevrene gore dusuk/yuksektir.
İkinci bir madde olarak, zaten 1 sifaci 4 buyucu 1 tank genel kesim taktigidir gbm-x in.
Kissadan hisse: teskilat degil fakat anka gibi yas ortalamasi ciddi anlamda yuksek bir sunucuya gecmen araftariyim kendi acimdan.
Oyunda beni gorursen yardimci olabilirim teskilat hakkinda
xDüŞüNeNCeSeTx (yakinda ismini degistiricem.)
tancaN
QLaNeTQ
-Yusuf
Ama çok fazla hirsiz var kardes çok,
TRbaşhekimTR
Elypson
Alihsan(bilmiyorum)
Earth
...
Yani yas ortalamasi cevrene gore dusuk/yuksektir.
İkinci bir madde olarak, zaten 1 sifaci 4 buyucu 1 tank genel kesim taktigidir gbm-x in.
Kissadan hisse: teskilat degil fakat anka gibi yas ortalamasi ciddi anlamda yuksek bir sunucuya gecmen araftariyim kendi acimdan.
Oyunda beni gorursen yardimci olabilirim teskilat hakkinda
xDüŞüNeNCeSeTx (yakinda ismini degistiricem.)
tancaN
QLaNeTQ
-Yusuf
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614