Zaten tanındıktan sonra millet kendısı soruyo 1000-2500 varmı filan.
Ben 20 kez E-PIN satışı yaptım (Kutular dahil) sadece 1 keresınde yakalandım 3 gün suspus oturdum.
Sonra gelsin paralar...
Ayrıca hırsızlık olayları için güvenilir kişilerden alın eğer lonca uyesıyse o kişiden rahatca alabılırsınız ama yınede dıkkatlı olun. :shock:
Peynir - Ekmek Ne Kardeşlerr ??
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Peynir - Ekmek Ne Kardeşlerr ??
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Şimdi yöneticilere bu mesajım.Çok guvenli sanıyorsunuz ama şu diyalogu iyi okuyun ;
Ben(49).. alınır
2 dakika sonra gelen pm ;
-Ne kadar veriyorsun ?
Ben(49) 20m
Karşıdaki adam hemen atılıyor ;
İlk e-pinmi para mı?
Ben(49)Para
-Tamam öyleyse eski handana gel.
Ardından yenı hesaptakı 1 level çara geçiyorum , gidiyorum
Paşalar gibi alıyorum parasını veriyorum...
Şimdi yukarıdaki diyalogu okuyun yöneticiler.Bu diyalogtan ne gibi bir ceza verebilirsiniz ?
Ben(49).. alınır
2 dakika sonra gelen pm ;
-Ne kadar veriyorsun ?
Ben(49) 20m
Karşıdaki adam hemen atılıyor ;
İlk e-pinmi para mı?
Ben(49)Para
-Tamam öyleyse eski handana gel.
Ardından yenı hesaptakı 1 level çara geçiyorum , gidiyorum
Paşalar gibi alıyorum parasını veriyorum...
Şimdi yukarıdaki diyalogu okuyun yöneticiler.Bu diyalogtan ne gibi bir ceza verebilirsiniz ?
bızım orda bol sıfırlı materyaller akce anlamına gecer
1000 adet latex satılır dıyorlar
ejder satılır dıyor adam orda anlayan mesaj atıyor
anlamayana bılmıyordum dıyor
bu tür alış-verişlerle neden ugrasıyosunuzki
alan razı veren razı
1000 adet latex satılır dıyorlar
ejder satılır dıyor adam orda anlayan mesaj atıyor
anlamayana bılmıyordum dıyor
bu tür alış-verişlerle neden ugrasıyosunuzki
alan razı veren razı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Yasaklar çiğnenek içindir, yakalanmadığın sürece
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
vaLianT05 yazdı:Arkadaşlar oyunda ve forumda sık sık şahit oldugum birşey insanlar peynir alınır-satılır vb. şeyler diyor bu nedir ??
Peynir ekmek ne arkdaşlar bu yasalmı.?
Bu foruma açaman yasalmı mı acaba
Bu oyundaki adı peynir ekmek forumdaki adı ise
Buda değişik bir tarza alım satım yapsam mıki olur.
Bişi olmaz tanıdık sa alırsın arkdaşım bişi olmaz.
Ama dolandırıcıların cezalanması iöçin bpyle bişi yapıldı arkdaşın sağlamda akçede alırsın peynirde satarsın.
Pynir staılır diyenler yüzde 80 ninin süütnü ısıtmamışlar onlardan dolayı boyle bir yasak var normalde Akçeler alışverişle aktarılsa yasakta olmaz dolandırılmada olmaz.
Sobee ilk başlarda boyle bir konuya uzaktın ama yavaş yavaş aklı başına geliyor galiba yakında bir supriz yapmsalar bari.
KOMPLE VARSAYIM
Oyun oynayanların %70 sinin kredi kartı yok
Oyun oynayanların %35 sinin telefonu yok varsada kontorü yok
Oyun oynayanların en büyük derdi Silah yüksetme eziklik hobisi.
Oyun oynayanların akçe bulma olasılığı %80
Oyun oynayanların başkalarına akçe satması %60
Oyun oynayanların oyun içinden akçe alması %70
Kredi kartı ile akçe yüklenmesi %20
Telefon ile akçe alması %70
Yüze 10 ise illagel yollar babasının başksının kontürünü kullanması gibi
Akçe tranferi yapılması taraftarıyım madur olanlar çoğaldıkca bunada bir care bulunur elbet. Herkes adam gibi süt içmiyorki alla alla.
He bu yasak olmasadın ne olur ki Çok sey olur yapıldıda ve çok kişi madur oldu ama gönül esasına dayalı olunca sobee de caresiz kaldı boyle bir yasak getridi yasak akçe satmasına engelmi hayır.
Ben 1 haflaık bolge konusması aldım carı 5 level yaptım Akçe satılır alan varmı desem ne oalcak cexzamı versinler verene kadar yarın bir konusma hakkı daha alırım gene satarım caresi varmı yok.
Ama yasak değil dese ortalıkta süt içmesini bilmeynlerin sayısı o kadar artarki en yakın arkdaşını bile kandırırsın 3-5 kurusunu calmak için almasadın olurdun.
Yasak iyi ama Güvenilir arkdaşından almamın bir cezası yok bölgeye milleti kumpasa getirmek için yazanları sikayet et gitsin sağlam olsada olmasada.
1000 ipek 2500 maden cinsi bişi yazarsada sikayet et gitsin acıma İyi süt içmiş olanalr zati boyle bişi yapmazlar ondan.
Sağlam olanlar skpye mail adresinden satısı yapmaktadır.
Bu nedenle gördüğünü sikayet et gitsin.
Bu arada akçe sadece oyun parasına satılmıyor menekse ceket azat gözlük silah her sey için akçe taksı oluyor sadece karşıdaki tanıdıksa beni herkese sor bilirler diyenler hadi git leen diyeblirsin ve ayrıca sen bilirsin diyenlerdende korkablirsin yüzde 85 sütü bozulmuş yoğurt olmamış anlamıda taşır.
A R Z L O D O S
Respected yazdı:Merhaba,
Peynir-Ekmek satmak; akçe satma girişiminde bulunan kullanıcılarımızın oyunumuzu bir manava veya şarküteri reyonuna çevirerek akçe üzerinde büyük bir evrim yaratmalarıdır. Tabii daha önce de belirtilmiş olduğu gibi bu şikayet bildirimlerini bizler olabildiğince dikkatli inceliyoruz. Sizde bu tür durumlar ile karşılaştığınızda lütfen Şikayet Et butonunu kullanmaktan çekinmeyiniz.
Unutmayınız ki İKV oyun evreni içerisinde oyun içi materyal para vb. karşılığında akçe satışı yasaktır.
Bilginize.
Bir nevi boyle bir olayı Sobee meydana getrmiş bulunmaktadır hem sizleri boşu buşuna oyalıyor hemde bu oyun diğer oyunlardan farklı bir esasa dayalı oalcaktır iç güdüsünden boyle sütü bozuk olanlara bir yol göstermiş oluyorsunuz farkına varmadan Akçe Dükkandan alınan reel para laınan bir öğe.
Bu öğe başka bir yoldan oyun içinden hayvan keserek yada boss keserek alınmıyor. Alışveriş ile bir tranfer olayı olunca bu olay sobee için ne gibi bir zorluk yada akçe kaybına neden oluyor.
Benim plsusum bitti loncada geldi simdi ben 1 ay oyun oynamak istiyorum param yok konturum yok kredi kartım yok yanımda en sevdiğim arkdaşımın cantasında yada hesabında 2500 akçe var ver arkdaşım benim plusum bitmiş 1100 akçe verde plus alam dese ne çıkar.
Ama sizin korkunuz bir hesabımı 5-10-15 kişi ortaklaşa kullanıyor biri hesaba girince aa bakıyor 6500 akçe var yaw ben şu adamın akçelerini aharcayamda kendi hesabıma aktaram derse Reel paranın bir nevi izinsiz aktarılması oluyor davalık bir konu. bu nedenle 7500 ile sınırlnadırılmış galiba sonra iksir alırsa bu adam o akçelere sonra bunu başka bir hesaba aktarırsa bunun önelmini almışsınız ama akçe olayına bir care elbet bulunacak inş sorunsuz bir care bulunur.
Yeni başlayan arkdaş gel ben seni kesem büyütem adam edem ikv gönüllüsü ol sende bende 300 akçe var aktaram senin hesaba git sen bir ex artıcı al cabuk büyü örneklemeler çokta.
O alışveriş konusundada çok eksiklikler var Aktarılması için bir çalışma başlatsanız uygun güvenlir bir sekilde super oalcak.
Titiz incelmeleri bırakında bu konularda biraz caba harcayın havuzda binlerce öneri vardır bence ama asıl yaapcak olan sobee muhendislere ulaştığını zannetmiyom onlar için bunlar havada keklik tir.
Elvelden alışveriş bolümünde sıfırlar arasında virgül ibaresi yoktun o kadar sikayetler sonucunda bir günde olayı çözüverdiniz o zamana kadar uyanıkları zengin ettiniz ve simdide uyarıyoruz uyanıkları zengin etmeyelim gelin en kısa zamnda olayı güvenlir bir halde çözverin.
Ben gidip akçeyi bizim salı pazarından almıyorum. Yada nerden alırsam alırım sobe ltd şirketinden gelmiş oluyor düşünmesi gereken konu kaçtım geveze çıktık iyimi.
A R Z L O D O S
- SufiTranCe
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: 'ASİL'
Bu hayatı fazla ciddiye almayın, nasıl olsa içinden sağ çıkamayacaksınız...