Peynir - Ekmek Ne Kardeşlerr ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
GoldenJussive
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Peynir - Ekmek Ne Kardeşlerr ??

Mesaj gönderen GoldenJussive »

Allahını seven üstüme market diksin :lol:

Resim

Resim

Şaka bir yana oyunu yeri geldiğinde mandıraya, yeri geldiğinde manava çeviren arkadaşlara selam söylüyorum.

Patates, domates, peynir, ekmek, sucuk, karalahana ve daha nicesi...
mehmet123456789
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: CANO

Mesaj gönderen mehmet123456789 »

Bu tür kişilere taviz vermemek gereklidir.
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

CounCiL yazdı:Merhabalar,

Akçe satımı yasaktır. Lakin bazı oyuncularımız peynir, ekmek, zeytin gibisinden isim değiştirerek satmaya çalışıyor. Yalnız bir şeyi unutuyorlar. Şikayet edildiğinde, edildikten sonraki konuşmalarıda okunabiliyor. Haliyle akçe sattığı anlaşılıyor ve ceza alıyorlar. Bu şekil gizli saklı satışlarda yapmanız gereken şikayet etmektir.

Bilginize.
-5000 kilo peynir alacağım kardeş
-Tamam gel ben sana faceden vereyim Bu arada taze kaşarmı olsun Eskimi :D

Bu işlere hiç bulaşmadım ama Bu tarz bişey yapanlar çoğu kez Bu konuşmayı yapıyolardır diye düşündüm.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

Valla istediğiniz kadar yasak bilmemne deyin satan satıyor oyuna real para vermeyen yine vermiyor ama adamların akçe ile yapılan ayı kangal tesla gözcü buyuklu kucuklu isim silah parlatması hiç bişeyi eksik deil maşallah :ugeek:
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
Yasaklar çiğnenmek içindir :)
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Peynir-Ekmek satmak; akçe satma girişiminde bulunan kullanıcılarımızın oyunumuzu bir manava veya şarküteri reyonuna çevirerek akçe üzerinde büyük bir evrim yaratmalarıdır. Tabii daha önce de belirtilmiş olduğu gibi bu şikayet bildirimlerini bizler olabildiğince dikkatli inceliyoruz. Sizde bu tür durumlar ile karşılaştığınızda lütfen Şikayet Et butonunu kullanmaktan çekinmeyiniz.

Unutmayınız ki İKV oyun evreni içerisinde oyun içi materyal para vb. karşılığında akçe satışı yasaktır.

Bilginize.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Respected yazdı:Merhaba,

Peynir-Ekmek satmak; akçe satma girişiminde bulunan kullanıcılarımızın oyunumuzu bir manava veya şarküteri reyonuna çevirerek akçe üzerinde büyük bir evrim yaratmalarıdır. Tabii daha önce de belirtilmiş olduğu gibi bu şikayet bildirimlerini bizler olabildiğince dikkatli inceliyoruz. Sizde bu tür durumlar ile karşılaştığınızda lütfen Şikayet Et butonunu kullanmaktan çekinmeyiniz.

Unutmayınız ki İKV oyun evreni içerisinde oyun içi materyal para vb. karşılığında akçe satışı yasaktır.

Bilginize.
Hocam olmaz !! bakın şu türde yazışmalar yapılsa eliniz kolunuz bağlanır

-5000 kilo peynir alacağım kardeş
-Tamam gel ben sana faceden vereyim Bu arada taze kaşarmı olsun Eskimi

-2500 kilo pasta alınır
-Kardeşim tamam anladım yarın doğum günün ama abartma lütfen gel skyp ye ben sana vereyim pastahanenin adresini

-Çok terledim yaa aynı andada susadım 5000 ml su alınır
-Tamam adrese teslim getirem ben sana

-5000 lük Yasak çiğnemek istiyorum
-Evet bende biliyorum o sakıszı gel msn den verem

Bıraktı 31.03.2013
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Prinssof »

Respected yazdı:Merhaba,

Bilginize.

Akçe alım-satım işi yasal olsa ''BENCE'' bu ikv nin yararına olur satışlarda bir patlama yaşanır diye düşünüyorum(ayrıca hırsızlık olayları da artabilir,güvendiğiniz kişiden,arkadaşınızdan alırsanız bişi olmaz )
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Bir yandan da anlamadığım bu lütfen cevap verin neden yasak ha o almış, ha bu almış ne yazar

Bıraktı 31.03.2013
GoldenJussive
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen GoldenJussive »

Arizonaa yazdı:Bir yandan da anlamadığım bu lütfen cevap verin neden yasak ha o almış, ha bu almış ne yazar

Çoğu kişi insanları kazıklayarak rant elde etme çabası içinde.

Üzücü ama gerçek...

Yönetim de oyuncuları bir nevi korumaya çalışıyor.

Ama aradan sıyrılan dürüst insanlar sunucusunda çok sevilir.

Şahsen sunucumda herkes beni ''Meşhur Eminönü Kaşukçusu'' olarak tanır.

Bugüne kadar yaklaşık 10 tane 5.ooo, 50'ye yakın da 2.5oo sattım ve hiçbir kimse ile problem yaşamadım.

Burada iş ailelerde biter.

Çocuk harama el uzatınca ona doğruyu göstermezsen hırsız olur, hakkın yolundaysa harama el uzatmaz.

Bu kadar basit, ama siz yine de tanınmayan oyunculardan akçe satın almayın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön