MuvaFFa yazdı:Bu çok bilmiş esc meraklıları ben kp kasıyorum sorun olmasın diye esc ile çıkış yapıyorum o halde bu güncellemede 37 bin kp den nasıl oluyorda 27 bin kp ye düşüyor benim kp hadi ezberciler cevaplayın bakalımda görelim
Bazı insanların söylediklerinin ne anlama geldiğini bilmeden onların söylediklerini alıp cevap vermek acizliktir. Öncelikle esc nin asıl görevini daha sonrada geri sarıldığında nasıl bir sarılma gerçekleştiğini öğrenin
.
Katılıyorum.
Geri sarma denilen Olay sistem geri yükleme Tarzında birşeydir. Sunucunun ne sıklıkla yedek aldığını bilmiyorum fakat yedek aldığı saatlere geri yükleme yapılabilir.
istediğiniz kadar Esc İle çıkış yapın Sunucu bugünün Tarihinden Düne geçerse Esc Falan kurtarmaz.
Bu tip geri sarmalar, SOBEE nin planlı bir çalışması değil.Beklenmedik hatalar sonucunda geri sarmak ZORUNDA KALIYORLAR.
Ayrıca bu itemim madenim gitti diyenleride anlamıyorum.
Yönetim bas bas bağırıyor oyundan çıkarken Esk-Çıkış kombinasyonunu kullanın.
Sizin yaptğınız iş, alt+f4 kombinasyonu.
Bu şekilde tabi gidebilir eşyalarınız materyalleriniz.Oldu olacak ctrl+alt+delete yapıp görev penceresinden kapatın oyunu :!:
Esc Çıkış kombinasyonu ile çıktığınızda bu tip geri sarmalar olsa dahi sizin açınızdan sorun teşkil etmicektir.
İyi forumlar..
Kardeşim ESC->Çıkış Yapamıyoruz Çünkü Oyun Birden Geriye Sarıyor Alta Düşüp Kapanıyor.Ben Saat 2 Gibi Migrata Girdim.Alternator Zırh Düşürdüm Sonra Adada Arz Kesiyoduk Birden Oyundan Düştük.ESC-> Çıkış Yapmaya Fırsatımız Olmuyor.Bilseydim Böyle Bişey Olacağını Oyundan Çıkar Tekrar Girerim.Elimizde Olan Bişey Yok.Sunucuları Güçlendirebilirler.Sunucularına TTNET İnterneti Değil Fiber Optik İnternet Bağlayabilirler.Bu Onların Ayıbı
esc konusunda bi nevi haklı olabilirsiniz ama geri sarmadan yaklasık 5 sanıye önce mıgrattan cıktık.daha dısarı cıkar cıkmaz bir adım bile atmadan oyun dondu.geri girdiğimde sunucu geri sarmış.şimdi gb den cıkan arkadaslar ıtemlerini kaybetti daha esc ile cıkmaya bile fırsatı olmadı,napsın bu adam şimdi.
İtemlerini kaybeden arkadaşlar çok sinirlenmiştir tabi çok normal.Banada centten Yücelen halit mor pant düşmüştü neyseki yok olmamış.Arkadaşların dediği gibi bir anda oyun donuyor ve oyundan atıyor,esc ile çıkma şansımız olmuyor.
Anlamadıgım bırsey var diyelım sıgnakdayız. Tam 1 saatır ordayız . Item dusdu . Napcaz esc ıle cıkıp oyuna gerı mı donucez ??? yanı bazılarının dedıgı bu . Adamın işi gücü yok her ıtem maden para dan sonra esc gır cık mı yapıcaz sacmalayın ALLAH aşkına....! Bu hata sobee nın hatası sanırım . Cok can sıkan bır sorun
Ebruliiii yazdı:Anlamadıgım bırsey var diyelım sıgnakdayız. Tam 1 saatır ordayız . Item dusdu . Napcaz esc ıle cıkıp oyuna gerı mı donucez ??? yanı bazılarının dedıgı bu . Adamın işi gücü yok her ıtem maden para dan sonra esc gır cık mı yapıcaz sacmalayın ALLAH aşkına....! Bu hata sobee nın hatası sanırım . Cok can sıkan bır sorun
Sığınakta bir saat duruyorsan o senin ezikliğin panpa
:arrow: Ayrıca sayın Legendxdalgac arkadaşım ben sana çok bilmişsin dediğimde kabullenmedin. Ama şimdi gördüğüm üzere bu konuda bana katılanlarda varmış. Her konu da yönetimi savunmak yerine mağdur tarafı(oyuncuları) savun. Savun ki hakkımız korunsun. Burda hiç kusura bakma ama oyuncu arkadaşlar son derece haklı. ESC ile çıkış yapanlarda kaybediyor itemlerini. Zaten misal veriyorum; şahıs saat 12:00'da oyuna girsin. 13:00'da ESC yöntemi ile çıksın. 13:30'da yine girsin ve saat 17:00'a kadar hiç çıkmadan oynasın. O 3:30 saatte gir çık hiç bir şekilde yapmayacaktır. Ve birden oyun geri sararsa 3:30 saatlik emeği boşuna gider. Elinde en son olarak 13:00'da çıktığı yer, itemler, materyaller kalır. Sonuç olarak her şeye yönetimden biriymiş gibi bakma. Burda haklı olan oyuncular.