Öncelikle selamun aleykum
Yönetici amca buraya bakarsa çok sevinirim
Ya loncanın sıralamasının iyi bi yerde olması için o loncada olan kişilerin sayısının fazla olması lazım ve en iyi olmak isteyen loncalar pasaportu olan herkese alıorlar loncaya
Bence sağlamlığa gore lonca sıralaması olmalı
Yani savaşlarda kazanan loncalar lp kazanmalı
Şu an ki olan durumda herkes onune geleni alıyor lonca diye bir şey kalmadı pasaportu insanlar toplulugu gibi bi şey oldu.
Sayın oyuncu abiler ben yönetici amcalar mesaj atmasını bilmedigim için atamıyorum bu mesajı
Eğer oneriimi siz beğenirseniz siz atın lütfen ya

Lonca Puanı Mantıksız Yonetici amca içeri
- Magician
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
 - Klan: Arzın Çocukları

Lonca Puanı Mantıksız Yonetici amca içeri
allahu ekber

Re: Lonca Puanı Mantıksız Yonetici amca içeri
lonca üyesinini fazlalığı pek etkilemiyor eğer loncadaki oyuncular uğraşıyorsa sayınız az bile olsa sıralamada iyi yerlerde olursunuz

- turkoxHAMSTER
 - Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat

fuci yazdı:lonca üyesinini fazlalığı pek etkilemiyor eğer loncadaki oyuncular uğraşıyorsa sayınız az bile olsa sıralamada iyi yerlerde olursunuz
açıkçası pek de öyle değil birader.Mesela 30 kişilik bir lonca ile 60 kişilik bir loncayı düşünürsen az kişi olan loncanın 60 kişilik loncayı geçmesi için hemen hemen 2 kat daha fazla gb vs yapması lazım.Kişi sayısı cidden farkediyor.
- KoNSuLTaSYoN
 - Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
 - Klan: Arzın Çocukları

Kardeşim senin dediğin şekilde lonca pasaportu az satılır çünkü loncaya alım az olur bu da az satış demek yani yönetimi ekmeğinden mi yapıcan oyna iste nasıl oynarsan oyna yeter ki yönetimin aldığı paraya karışmaaaaaaa....!

VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!

- LAstRoManC3
 - Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos

Af buyurda neyin peşindesin sen kardeş ?KoNSuLTaSYoN yazdı:Kardeşim senin dediğin şekilde lonca pasaportu az satılır çünkü loncaya alım az olur bu da az satış demek yani yönetimi ekmeğinden mi yapıcan oyna iste nasıl oynarsan oyna yeter ki yönetimin aldığı paraya karışmaaaaaaa....!
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)

IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
yönetim sadece lonca pasaportu az alınacak diye ekmeğinden olucaksa oyun kapansın zatenKoNSuLTaSYoN yazdı:Kardeşim senin dediğin şekilde lonca pasaportu az satılır çünkü loncaya alım az olur bu da az satış demek yani yönetimi ekmeğinden mi yapıcan oyna iste nasıl oynarsan oyna yeter ki yönetimin aldığı paraya karışmaaaaaaa....!

Çokluk her yerde iyidir bee .
İlerde seviye lp puanlaması gelince önüne geleni bırak kendi başka carın varsa bile onu bile lonana katmak için uğraşacan gime geliyor.
Komple kısaca:
Hesabında 1 karakter var lp puanın 1 milyon seviye için esya alımına geldiğimiz döneme gelelim.
Plusun olmayınca kutu alcan ve elinde bir kullnımlık lisans hakkın oalcak n edecen hemen bir 1 level car acıp kesecen 40 level geldinmi aa bakacanki hayvan kese kese ex atlıya atlıya bir günde 40 levle yapmsıın lp sine baakcan aa 375 bin lp.
Aradan 3 ay geçmiş plsuun bitmiş ee ne alacan kutu ettimi elinde bir hak daha hemen hesabın yanına 3 cü carı acacan onuda bir günde 40 level edecen aa bakmısın 375 bin lp daha ettimi 3 carın 4 cüde aynı hemen birinci carın oza mana kadar oldu
4 m lp hesplıyalım.
4 m
375 bin * 3 hesap 1 milyon küsür.
Toplam loncadaki sayın sen sadece 4 kişi 5 m etti loncanda 25 kişi var hepsi senin kafadan gittise 100 kişi eder ee
Simdi 100 carpı 5 m 500 m lp eder.
500 m lp hangi lp seviyesini belirler 3en son seviyeyi varmı ötesi.
25 kişilik loncanın sadece kendi carları ile yapabileceği üst sınıra ulaşmış olursun Plus yoksa lpde yok hesabından cıkarsan.
He bu çokluk 40 levelleri ne yaapcagız turşusunumu kuracagız bitmedi 25 kişilik loncada herkesin 3 carı lodos diyelim
Klan alma limitide 40 level yüksetildiğini varsayarsak aç bir arz karakter loncadaşlarına herkes bana kp versin ulennn dedinmi lonca gözlükleride beleşe geldimi al sana çokluk nerde çokluk orda bolluk.
Bitmediiiiiiiiiiii
Yeni bölgeler geldi 59 level seviye hemen ne yapıyoruz.
40 leveler devreye giriyor carımızı hemen 49 levele getiryoruz bunu yapmak içinde kendi levelinden büyük hayvanlar kesiyoruz 49 levele gelne kadar normal lp puanı edecek 500 bin lp 44 level üstü hayvan kesitğinden bu rakam otomatikman 1 m olacak 49 geldinmi carında olan rakam 1,5 m lp olacak .
Al sana yeni bolge yneri lp yeni esyaalr 25 kişilik lonca kendi loncasının padişagı olablir dışardan adam almasına bile gerek yok nede olsa plus yoksa lp de yok mantığını kullnın beyler.
1 yılda uşaşableceginiz yakam 1,5 milyar lp puanı olablir. sadecce 25 kişi olarak.
Sen uçmususn bee demeyein ben bu oyunda bir kişinin yapamadığı bişiyi görmedim.
Ben neler neler gördüm aklın uçar kafatasının kalır sadece.
HE BU YAZDIKLARIM ANLIYANA ANLAMYANA BİŞİ DEMİYOM İYİ OYNAMLAR DİYOM SADECE
Kısa bir not (40 levelin 49 seviyeye gelmesi için 44 üstü hayvan demşim yanlış bir iafede 43 seviyeden sonra 5 loncadaş ve sığınak miğrat 6 cı piyon 43 level olan carın oalcak saygılar.)
49 seviye gelince zati lp puanın 500 bin olacak 2 katı için sığınakta kesmen lazım yada kadıköy hayvanlarının lplerini bilmediğimden onları salaldım) simdlik sığınak ve miğrat.
25 kişilik bir lonca ayrı ayrı 100 kişiden daha fazla lp puanı kazanablir.(Azim inanma ve gönüllük sadakat olması sart ayrı telden olursa 1000 kişi olsa ne ayzar)

İlerde seviye lp puanlaması gelince önüne geleni bırak kendi başka carın varsa bile onu bile lonana katmak için uğraşacan gime geliyor.
Komple kısaca:
Hesabında 1 karakter var lp puanın 1 milyon seviye için esya alımına geldiğimiz döneme gelelim.
Plusun olmayınca kutu alcan ve elinde bir kullnımlık lisans hakkın oalcak n edecen hemen bir 1 level car acıp kesecen 40 level geldinmi aa bakacanki hayvan kese kese ex atlıya atlıya bir günde 40 levle yapmsıın lp sine baakcan aa 375 bin lp.
Aradan 3 ay geçmiş plsuun bitmiş ee ne alacan kutu ettimi elinde bir hak daha hemen hesabın yanına 3 cü carı acacan onuda bir günde 40 level edecen aa bakmısın 375 bin lp daha ettimi 3 carın 4 cüde aynı hemen birinci carın oza mana kadar oldu
4 m lp hesplıyalım.
4 m
375 bin * 3 hesap 1 milyon küsür.
Toplam loncadaki sayın sen sadece 4 kişi 5 m etti loncanda 25 kişi var hepsi senin kafadan gittise 100 kişi eder ee
Simdi 100 carpı 5 m 500 m lp eder.
500 m lp hangi lp seviyesini belirler 3en son seviyeyi varmı ötesi.
25 kişilik loncanın sadece kendi carları ile yapabileceği üst sınıra ulaşmış olursun Plus yoksa lpde yok hesabından cıkarsan.
He bu çokluk 40 levelleri ne yaapcagız turşusunumu kuracagız bitmedi 25 kişilik loncada herkesin 3 carı lodos diyelim
Klan alma limitide 40 level yüksetildiğini varsayarsak aç bir arz karakter loncadaşlarına herkes bana kp versin ulennn dedinmi lonca gözlükleride beleşe geldimi al sana çokluk nerde çokluk orda bolluk.
Bitmediiiiiiiiiiii
Yeni bölgeler geldi 59 level seviye hemen ne yapıyoruz.
40 leveler devreye giriyor carımızı hemen 49 levele getiryoruz bunu yapmak içinde kendi levelinden büyük hayvanlar kesiyoruz 49 levele gelne kadar normal lp puanı edecek 500 bin lp 44 level üstü hayvan kesitğinden bu rakam otomatikman 1 m olacak 49 geldinmi carında olan rakam 1,5 m lp olacak .
Al sana yeni bolge yneri lp yeni esyaalr 25 kişilik lonca kendi loncasının padişagı olablir dışardan adam almasına bile gerek yok nede olsa plus yoksa lp de yok mantığını kullnın beyler.
1 yılda uşaşableceginiz yakam 1,5 milyar lp puanı olablir. sadecce 25 kişi olarak.
Sen uçmususn bee demeyein ben bu oyunda bir kişinin yapamadığı bişiyi görmedim.
Ben neler neler gördüm aklın uçar kafatasının kalır sadece.
HE BU YAZDIKLARIM ANLIYANA ANLAMYANA BİŞİ DEMİYOM İYİ OYNAMLAR DİYOM SADECE
Kısa bir not (40 levelin 49 seviyeye gelmesi için 44 üstü hayvan demşim yanlış bir iafede 43 seviyeden sonra 5 loncadaş ve sığınak miğrat 6 cı piyon 43 level olan carın oalcak saygılar.)
49 seviye gelince zati lp puanın 500 bin olacak 2 katı için sığınakta kesmen lazım yada kadıköy hayvanlarının lplerini bilmediğimden onları salaldım) simdlik sığınak ve miğrat.
25 kişilik bir lonca ayrı ayrı 100 kişiden daha fazla lp puanı kazanablir.(Azim inanma ve gönüllük sadakat olması sart ayrı telden olursa 1000 kişi olsa ne ayzar)
A R Z L O D O S
kafayı yemiş la buKoNSuLTaSYoN yazdı:Kardeşim senin dediğin şekilde lonca pasaportu az satılır çünkü loncaya alım az olur bu da az satış demek yani yönetimi ekmeğinden mi yapıcan oyna iste nasıl oynarsan oyna yeter ki yönetimin aldığı paraya karışmaaaaaaa....!

- 53EkSeLanS53
 - Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak

Çoğu sunuculardaki 1. sıradaki loncalara bakın , hepsi önüne geleni alan lp olsunda çamurdan olsun mantığıyla hareket eden çöp loncalardır , birbirini tanımayan ismini bilmeyen lonca üyesimi olur , önüne geleni alırsan olur.

- mrgizemli
 - FareAdam Düşmanı

- Lonca: Z Y N

53EkSeLanS53 yazdı:Çoğu sunuculardaki 1. sıradaki loncalara bakın , hepsi önüne geleni alan lp olsunda çamurdan olsun mantığıyla hareket eden çöp loncalardır , birbirini tanımayan ismini bilmeyen lonca üyesimi olur , önüne geleni alırsan olur.
Hemde bu Lp nin ne işe yaradığını daha bilmeden
Harbi ne işe yarıo bu Lp ?