Arkdaşlar öncelıkle Herkese KolaY gelsin Bol item Bol sansınız Olsun . Artık bizimde ayrılık Vaktimiz Geldi 4 senelık İkv macerasına Artık Son nokta zamanı .XxxBALBAZARxxX , STTxExECuTiVeI , WeaReLeGnDzombi , IIxBLaCKSoİLxII , Elut, çarlarımı Artık Arkdaşlarım Kullanabilir Herkese Oyunda Ve Real hayatında basarılar Dilerim Bilmeyerek Veya bilerek Kırdıgım Kalpler Varsa Haklarını Helal Etsin Bnden Yanı helal Olsun İnş hersey gönlunuze göre Olur Bol basarılar ..
( Kemal )
Bi Veda Da bizden Olsun
Re: Bi Veda Da bizden Olsun
Real hayatında başarılar dilerim.
o çarlardan bana verebilecegin varmi kemal abi ltfn ?
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
gerçek hayatında başarılar dilerimSttxLider yazdı:Arkdaşlar öncelıkle Herkese KolaY gelsin Bol item Bol sansınız Olsun . Artık bizimde ayrılık Vaktimiz Geldi 4 senelık İkv macerasına Artık Son nokta zamanı .XxxBALBAZARxxX , STTxExECuTiVeI , WeaReLeGnDzombi , IIxBLaCKSoİLxII , Elut, çarlarımı Artık Arkdaşlarım Kullanabilir Herkese Oyunda Ve Real hayatında basarılar Dilerim Bilmeyerek Veya bilerek Kırdıgım Kalpler Varsa Haklarını Helal Etsin Bnden Yanı helal Olsun İnş hersey gönlunuze göre Olur Bol basarılar ..
( Kemal )
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Real hayatında başarılar dilerim
Merhaba,
arkadaşlar ben İkv Beta döneminden kalma Teşkilat Sunucusu'ndan Metalist, tüm hesaplarımı bazı nedenlerden dolayı bir harddiskimde kaybettim. Beni tanıyan arkadaşların özel mesaj yoluyla ulaşmaları rica olunur. Hala oynuyorlar mı bilmiyorum ama; AnkalıEfe, CIZIK, Elmyra, DenizliHorozu nickli eski dostlarım bana ulaşabilirlerse sevinirim,
Okan.
Saygılarımla.
arkadaşlar ben İkv Beta döneminden kalma Teşkilat Sunucusu'ndan Metalist, tüm hesaplarımı bazı nedenlerden dolayı bir harddiskimde kaybettim. Beni tanıyan arkadaşların özel mesaj yoluyla ulaşmaları rica olunur. Hala oynuyorlar mı bilmiyorum ama; AnkalıEfe, CIZIK, Elmyra, DenizliHorozu nickli eski dostlarım bana ulaşabilirlerse sevinirim,
Okan.
Saygılarımla.
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Oyunda pek gorüştügümuzu soyleyemem fakat hakkim var ise helal olsun, sende et kardes.
Gercek hayatinda basarilar dilerim.
Buradan once basarilar dilerim, ozlicem v.s yazicagina once car dileniyorsun. Her neyse bir veda konusunda sorun ciksin istemiyorum sadece bilgilendirmek istedim.
Gercek hayatinda basarilar dilerim.
Ayip degilmi kardes. Char istemek "BENCE" cok ayip bir seydir. Zaten vericekse verir fakat konu verdi vermedi degil.Burockkk yazdı:o çarlardan bana verebilecegin varmi kemal abi ltfn ?
Buradan once basarilar dilerim, ozlicem v.s yazicagina once car dileniyorsun. Her neyse bir veda konusunda sorun ciksin istemiyorum sadece bilgilendirmek istedim.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614