Ya Arkadaşlar Oyuna Giriyorum 2 Dakika Duramıyorum Oyunda Görev Yapacam Hemen Oyundan Atıyor Ekran Gidiyor Bilgisayara Reset Atmak Zorunda Kalıyorum ... ! Niye Oluyor Bu Lütfen BirŞey Söyleyin Ya
Ya Şuraya Bi Yetkili Baksın Ya !!
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ya Şuraya Bi Yetkili Baksın Ya !!
Merhaba;
Ya Arkadaşlar Oyuna Giriyorum 2 Dakika Duramıyorum Oyunda Görev Yapacam Hemen Oyundan Atıyor Ekran Gidiyor Bilgisayara Reset Atmak Zorunda Kalıyorum ... ! Niye Oluyor Bu Lütfen BirŞey Söyleyin Ya
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
Re: Ya Şuraya Bi Yetkili Baksın Ya !!
Merhaba,
Belirttiğiniz üzere, Problemin kaynağı oyundan değil, bilgisayarınızın alt yapısını oluşturan donanımlarınızdan kaynaklanıyor; ifadeleriniz bunu gösteriyor.
İKV Destek ekibi donanımda oluşan aksaklıklara destek verememektedir. Bilgisayar teknik destek sağlayıcınız ile görüşünüz.
İyi forumlar.
Belirttiğiniz üzere, Problemin kaynağı oyundan değil, bilgisayarınızın alt yapısını oluşturan donanımlarınızdan kaynaklanıyor; ifadeleriniz bunu gösteriyor.
İKV Destek ekibi donanımda oluşan aksaklıklara destek verememektedir. Bilgisayar teknik destek sağlayıcınız ile görüşünüz.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- TRQJEN
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Arethe Best
Re: Ya Şuraya Bi Yetkili Baksın Ya !!
Bilgisayarın Kilitleniyor ekrandanda görüntü gidiyorsa büyük ihtimal problemin ekran kartından olabilir..Phislikxcerrah yazdı:Merhaba;
teknik destek almanı yada bu tarz forumları incelemeni öneririm.