katılıyorum savaşcı dizmesi en zor olan karakterdir ...TCaDaNaLi yazdı:Kardeş bak savaşçı önerdim ama ben neden önerdim benim savaşçım var full ama nasıl full yaptım çevrem genişti öyle çevre yoksa savaşçı dizmek çok zor.
Kararsız kaldımda sizinde fikrinizi almak istedim.
Re: Kararsız kaldımda sizinde fikrinizi almak istedim.
- TCaDaNaLi
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
Eğer tanıdıkların çok ve sağlamsa savaşçı iyidir.
TCaDaNaLı
Zawia
CeHeNNeMxKaBuS
Zawia
CeHeNNeMxKaBuS
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Şifacı Kas Derim .
44 LvLden Sonra Asitci Olursan Çok Kolay kasabilirsin ve Zevkli
Uçan Muhafız kesersin
Ama bir tane kişi bulursun birlikte kasılırsınız sen şifalarsın o Keser Sanada Beleşten LvL atlama , Ex Gelir.
Şifacı Zevklidir Sen bilirsin Dİyorum. Şifacı Kastıktan Sonra Savaşcı kasmanı öneririm Kasarken Bol Maden Çek (Bkz. Menekşe ,Gano) gibi. Savaşcıda Depar var kolayca madenlere yetişebilirsin ama İlk Şifacı kasmanı öneririm .
Şimdiden Bol Şans
Uçan Muhafız kesersin
- TRQJEN
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Arethe Best
Eğer Oyundan Soğuduysan geri dönmeyide düşünüyorsan
Şifacı kasmanı öneririm.
kasarken Zorluk yaşayabilirsin fakat karakterini dizdiğine Grup bölgelerinde rahatlıkla oynayabilir ve yer bulabilceğini umuyorum. ve şifacının şöyle bir özelliği var
grup bölgeleri normalde Puzzle dir.
yani Bossları öldürmenin taktiklerini bulmak gerekir fakat şifacının hep tek görevi vardır.(Şifa basma Büyü bozma vs)
kolay adapte olabiliceğin ve taktikleri şifayla rahat izleyip diyer karakterlerinde geliştirmende olanak sağlar..
Benim Önerim Şifacı kasmandır.
Şifacı kasmanı öneririm.
kasarken Zorluk yaşayabilirsin fakat karakterini dizdiğine Grup bölgelerinde rahatlıkla oynayabilir ve yer bulabilceğini umuyorum. ve şifacının şöyle bir özelliği var
grup bölgeleri normalde Puzzle dir.
yani Bossları öldürmenin taktiklerini bulmak gerekir fakat şifacının hep tek görevi vardır.(Şifa basma Büyü bozma vs)
kolay adapte olabiliceğin ve taktikleri şifayla rahat izleyip diyer karakterlerinde geliştirmende olanak sağlar..
Benim Önerim Şifacı kasmandır.
Önerilerinizi dikkatle okudum. Eminönü sunucusundaydım önceden tanıdıklarım vardı aslında ama karakterlerim çalınınca tanıdıklarlada iletişimim kesildi çünkü oyunu bıraktım. Şifacı kasmaktan yanayım aslında. İtemleri ne çok pahalı nede çok ucuz. Savaşçı kasamam çünkü itemleri çok pahalı. En iyisi Şifacı kasıyım.. Çok teşekkür ediyorum konuya yorum atanlara. Allah'a emanet olun.
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel