mynet-sobee aktarım detaylı anlatsın birisi??
mynet-sobee aktarım detaylı anlatsın birisi??
Ben Çarımı mynet ten sobee ye geçirmek istiyorum ama nasıl yapıcam http://istanbuloyun.com/karakteraktar/ bu siteye girdim transfer edilecek karakter hesabınız mynet seciyorum yanındaki boşluka ne yazıcaz??* detaylı anlatırmsınız??

İnsan ne kadar acı çekerse o kadar Yaşarmış,Ben öLümsüzüm yeğen...
Re: mynet-sobee aktarım detaylı anlatsın birisi??
sobee önce üyelik mi almamız lazım öyleyse nerden sobee üyelik alıcaz??

- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
böyle konu açanların ben aklından şüphe ediyorum açıkçası. Arkadaşım Gerekli bilgiler Havadislerde Meccuttur. Git Oku. Girmiyorsa Kafana 1 Kere daha oku. Böyle saçma sapan konular açarak kirletmeyin Forumu...
Sen kim oluyosunda benim aklımı sorguluyorsun??Seviyeni bil...Bir sen biliyorsun diye bilmeyenleri böyle salakça yazılarla eleştiremezsin.Dengesiz.

doğru söze ne denirKonyaDabbee yazdı:böyle konu açanların ben aklından şüphe ediyorum açıkçası. Arkadaşım Gerekli bilgiler Havadislerde Meccuttur. Git Oku. Girmiyorsa Kafana 1 Kere daha oku. Böyle saçma sapan konular açarak kirletmeyin Forumu...
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Defar yazdı:Ben Çarımı mynet ten sobee ye geçirmek istiyorum ama nasıl yapıcam http://istanbuloyun.com/karakteraktar/ bu siteye girdim transfer edilecek karakter hesabınız mynet seciyorum yanındaki boşluka ne yazıcaz??* detaylı anlatırmsınız??
çok saçma ama ben açıklayayım.
Sunucu: (*) SUNUCUNU YAZ
Transfer Edilecek Kullanıcı Hesabınız
Transfer Edilmesini İstediğiniz
Hedef Hesabınız
Aktarılmasını İstediğiniz Karakter Adı: istediğin carını yaz (*) (Maks 16 Karakter)
Resimdeki Yazı: (*) xxxxxxxx
bunu yaptıktan sonra mynet hesabını aç ve oraya gelen aktivasyonu gerçekleştir.bu arada cep telefonuna gelen şifreyide karşındaki pencereye yaz.en fazla 1 gün içinde aktarılacaktırç
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Transfer etmeyi bir ben değil Karakter Taşıma Sistemi Adlı konuyu her okuyan biliyor. Ben Hala diyorumSen kim oluyosunda benim aklımı sorguluyorsun??Seviyeni bil...Bir sen biliyorsun diye bilmeyenleri böyle salakça yazılarla eleştiremezsin.Dengesiz.
Bu arada seviyemide biliyorum. Adamına Göre Adamım

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış