Arkadaşlar cidden anlayamıyorum. Karakterleriniz çalınıyorsa bunu niçin reklam ediyorsunuz? Amaç çaldığını düşündüğünüz kişiye rezil etmek mi? Aslında bu esnada siz rezil oluyorsunuz farkında olmadan. Bazıları şifresini paylaşır, bazıları güvenlik seviyesi düşük şifre koyar. O kadar önemsiyorsanız bu konuları açmak yerine güvenlik önlemlerinizi alın. Mesela numaranız üzerinden açın hesaplarınızı. Anında şifre SMS olarak geliyor. Bu kadar güvenlik önlemi öyle süs olsun diye mi eklenmiş?
Eğer ortada bir çalınma varsa önce kendinizi suçlayın ya.
'Çalınmıştır' başlıklarınıza bir son verin!!!
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
'Çalınmıştır' başlıklarınıza bir son verin!!!
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Re: 'Çalınmıştır' başlıklarınıza bir son verin!!!
[quote="hallelujah"]Arkadaşlar cidden anlayamıyorum. Karakterleriniz çalınıyorsa bunu niçin reklam ediyorsunuz? Amaç çaldığını düşündüğünüz kişiye rezil etmek mi? Aslında bu esnada siz rezil oluyorsunuz farkında olmadan. Bazıları şifresini paylaşır, bazıları güvenlik seviyesi düşük şifre koyar. O kadar önemsiyorsanız bu konuları açmak yerine güvenlik önlemlerinizi alın. Mesela numaranız üzerinden açın hesaplarınızı. Anında şifre SMS olarak geliyor. Bu kadar güvenlik önlemi öyle süs olsun diye mi eklenmiş?
Eğer ortada bir çalınma varsa önce kendinizi suçlayın ya.[/quote]
Vısss gene kımın carı calınmıs :S oyunu bırakdım neler oluo be pehhhh....... Ama kardesm herkesın ayrı bır sekılde calınıo. Bosver acma bu konuları bır ıkı edepsız kufur eder bende onları neyse
:evil: :mrgreen: kolay gelsın herkeze.
Eğer ortada bir çalınma varsa önce kendinizi suçlayın ya.[/quote]
Vısss gene kımın carı calınmıs :S oyunu bırakdım neler oluo be pehhhh....... Ama kardesm herkesın ayrı bır sekılde calınıo. Bosver acma bu konuları bır ıkı edepsız kufur eder bende onları neyse
Bizbizeyeteriz
IIxEbRuLiMxII , Delirüzgarım
EMİNÖNÜ
EMİNÖNÜ
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı

Ebruliiii yazdı:[quote="hallelujah"]Arkadaşlar cidden anlayamıyorum. Karakterleriniz çalınıyorsa bunu niçin reklam ediyorsunuz? Amaç çaldığını düşündüğünüz kişiye rezil etmek mi? Aslında bu esnada siz rezil oluyorsunuz farkında olmadan. Bazıları şifresini paylaşır, bazıları güvenlik seviyesi düşük şifre koyar. O kadar önemsiyorsanız bu konuları açmak yerine güvenlik önlemlerinizi alın. Mesela numaranız üzerinden açın hesaplarınızı. Anında şifre SMS olarak geliyor. Bu kadar güvenlik önlemi öyle süs olsun diye mi eklenmiş?
Eğer ortada bir çalınma varsa önce kendinizi suçlayın ya.
Ya kardeşim bak bu forumdaki ilk 20 üyeliğin içindeydim daha önceki forum hesabımla. Ama hiç çalınma sohbetleri olmazdı. Herkes bulduğu komik, kültürel paylaşımları yayımlar. Sohbet ederdi. Daha önceki forumda dediğim gibiydi. Ama şimdi bir giriyorum 'Genel Sohbet' bölümüne ilk karşılaştığım başlıklar 'xxxxxxxxxx Çarı Çalınmıştır'. Bu ne kardeşim ya. Sen önlemini almazsan karakterinde çalınır itemlerinde.
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
ahhh ahhh eskıden cok guzeldı oyun ya
cok farklıydı. Herkes dost arkadas dı ama sımdı pek kalmadı öle herkes arkasını dondu mıllete.... cokkk guzel gunlerımız olmusdur oyunda.
Bizbizeyeteriz
EMİNÖNÜ
EMİNÖNÜ
- HoLLyEoLo
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
İnsanlar şifresini hemen herkese veriyo.Sonra çalınınca çarım çalındı diye ortalığı yıkıyo.Suç çarı çalınan adamda.Vermeseydin şifreni herkese.Adam gibi oynasaydın.Ve çar satın alanlar var, Kendin adam gibi kas çarını kimseyede şifreni verme çalamazlar çarını.Benim çarımı benden habersiz sattılar ben konu açmadım kimseyi suçlamadım.Çünkü şifremi ben verdim.Kendimden başka kimseyi suçlayamam.
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı

HoLLyEoLo yazdı:İnsanlar şifresini hemen herkese veriyo.Sonra çalınınca çarım çalındı diye ortalığı yıkıyo.Suç çarı çalınan adamda.Vermeseydin şifreni herkese.Adam gibi oynasaydın.Ve çar satın alanlar var, Kendin adam gibi kas çarını kimseyede şifreni verme çalamazlar çarını.Benim çarımı benden habersiz sattılar ben konu açmadım kimseyi suçlamadım.Çünkü şifremi ben verdim.Kendimden başka kimseyi suçlayamam.
Sana diyecek lafım yok kardeşim çünkü -yanlış anlama şimdi söyleyeceğimi- kendinin bu konuda az da olsa çokta olsa hata payın olduğunu fark etmişsin.
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı

Rica etsem konuyu silebilir misiniz?
:arrow: Konuda ki iddiaları mı hala savunuyorum ama başka nedenim var.
:arrow: Konuda ki iddiaları mı hala savunuyorum ama başka nedenim var.
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
O başlıkların niye açıldığı hakkında biraz aklın olsa şunu anlardın o başlıkların amacı Etrafındaki dostlarına karakterim çalındı o kişi ile alışveriş gb gibi oyun içi ilişkilerden uzak durun sorumluluk kabul edemeyizdir. Bu konular yakınmadan kuyruk acısından değil başkalarını bilinçlendirmek amacı ile açılıyor. Ayrıca hangi salak çarı çalındı diye reklam ederki :?: :!: :idea:
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
los34 yazdı:O başlıkların niye açıldığı hakkında biraz aklın olsa şunu anlardın o başlıkların amacı Etrafındaki dostlarına karakterim çalındı o kişi ile alışveriş gb gibi oyun içi ilişkilerden uzak durun sorumluluk kabul edemeyizdir. Bu konular yakınmadan kuyruk acısından değil başkalarını bilinçlendirmek amacı ile açılıyor. Ayrıca hangi salak çarı çalındı diye reklam ederki :?: :!: :idea:
:arrow: :idea:
Kısacası BLanK 
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı

Baktığın açı doğru olabilir ama birde farklı açıdan bak. Bazıları kimin çaldığını dahi bilmeden 'GM yardım et', 'Çarım çalındı GM'ler bana ulaşın' tarzında konular açıyorlar. Bunlarda mı bilinçlendirmek amaçlı söyler misin?los34 yazdı:O başlıkların niye açıldığı hakkında biraz aklın olsa şunu anlardın o başlıkların amacı Etrafındaki dostlarına karakterim çalındı o kişi ile alışveriş gb gibi oyun içi ilişkilerden uzak durun sorumluluk kabul edemeyizdir. Bu konular yakınmadan kuyruk acısından değil başkalarını bilinçlendirmek amacı ile açılıyor. Ayrıca hangi salak çarı çalındı diye reklam ederki :?: :!: :idea:
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa