ESKİ İKV NASILDI BİLMEYENLER!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ZHOOM
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Re: ESKİ İKV NASILDI BİLMEYENLER!!!

Mesaj gönderen ZHOOM »

Adalı pençe =)
Size avans vermek için biraz vuruluyorum.

Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Eskiden hırsızlar bile meşurdu =)) Şimdi papazlara oynuor millet =))
Kullanıcı avatarı
Mykollux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mykollux »

ah nalet olası ıkv :) oyundan kopmaya çalıştım ama kopamıyorum. cunku bu oyunun doğası güzel.39 levelden berı , 4 yıldır oynuyorm. ara ara bıraktım ama tekrar başladım
SİNCE 2008 - MERAN

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

Dilhun yazdı:
cino59 yazdı:BELKİDE EN ESKİ OYUNCULARINDANIMDIR... DAHA O ZAMANLAR FAZLA SKİLL BİLE YOKTU. bİ EMİNÖNÜ BİR DE METEORDA DOLAŞIP DURUYORDUK... ARADA GÖREVLER İCAP EDİNCE ORMANA FELAN GİDERDİK... OYUNDA LAG 'L' Sİ BİLE OLMAZDI... İSTEDİĞİN GİBİ OYUNA GİR ÇIK... ISLIK ÇALAN GÖREVİNİ YAPAN KRALDI. HELE DEV ANA GÖREVİ FELAN... EN AZ 6-7 GRUP GİDERDİK YARI ŞİFACIYDI... İTEMLER OKADAR SAÇMA DEĞİLDİ.... OYUNUN EN İYİSİ DİKRAEDERXXX VE GADDAR'DI HEP VS YAPARLARDI GADDAR HEP KAYBEDERDİ... LONCA BASARDIK... GÖZLÜK SADECE OYUNDA EN ESKİ OYUNCULARINDA VARDI... ELİNDE KÜTÜK OLAN KRALDI...

AMA ŞİMDİ BIRAKIN OYUN OYNAMAYI GİREMİYORUZ BİLE... TAMAM BİLGİSAYARIM OKADAR İYİ DEĞİLDİ AMA ESKİ İKV OYUNUNDA SÜPER BİLGİSAYARDI. EN DANDİK PC LER BİLE OYNARDI... YÖNETİM VARDI.... YÖNETİİİMM.... ŞİMDİ OYUNA GİRENLERİN LAG SORUNU VARMIŞ GALİBA... BİLEMEM ÇÜNKÜ DAHA OYUNA BİLE GİREMEDİM 1 HAFTADIR UĞRAŞIYORUM...

YÖNETİCİLER BIRAKIN ŞU ÇEMBERLİTAŞ ZIMBIRTISINI... BİZ ESKİ İKV'Yİ ÖZLEDİK HEMDE ÇOK... :oops: :roll: :cry: :? :|
Sen okadarda eskı sayılmazsın o olaylar 39 lwl zamanındaydı ve ılk acıldıgında yanı 4,5 yıl once oyunda en yuksk lwl 29 du ve dedıgın olaylardan sadece Phılo gorewı dogru 39 zamanında ıse Oyunun bnce en guzel oldugu Devre ıdı. O Vs lerı hala arıyorum o zmnkı Vs sıstemı belkıde bırdaha hıc olmayacak (savascı Icın)

Yanı sen bu oyunu 39 zamanında baslamıssın okadar eskı sayılmassın!!!
Bi insan KAZMA olmasın odun adam orda ne anlatıyor sen neyin derdine düşüyosun yav :evil:
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Choosens

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

Vandervaart yazdı:Eskiden hırsızlar bile meşurdu =)) Şimdi papazlara oynuor millet =))
bizim sunucuda Şava :) ersan ın ünü almış yürümüştü kimin çarı çalınsa direk yapıştırıyodu Şava diye :D
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
Tham1HayOne
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tham1HayOne »

cino59 yazdı:BELKİDE EN ESKİ OYUNCULARINDANIMDIR... DAHA O ZAMANLAR FAZLA SKİLL BİLE YOKTU. bİ EMİNÖNÜ BİR DE METEORDA DOLAŞIP DURUYORDUK... ARADA GÖREVLER İCAP EDİNCE ORMANA FELAN GİDERDİK... OYUNDA LAG 'L' Sİ BİLE OLMAZDI... İSTEDİĞİN GİBİ OYUNA GİR ÇIK... ISLIK ÇALAN GÖREVİNİ YAPAN KRALDI. HELE DEV ANA GÖREVİ FELAN... EN AZ 6-7 GRUP GİDERDİK YARI ŞİFACIYDI... İTEMLER OKADAR SAÇMA DEĞİLDİ.... OYUNUN EN İYİSİ DİKRAEDERXXX VE GADDAR'DI HEP VS YAPARLARDI GADDAR HEP KAYBEDERDİ... LONCA BASARDIK... GÖZLÜK SADECE OYUNDA EN ESKİ OYUNCULARINDA VARDI... ELİNDE KÜTÜK OLAN KRALDI...

AMA ŞİMDİ BIRAKIN OYUN OYNAMAYI GİREMİYORUZ BİLE... TAMAM BİLGİSAYARIM OKADAR İYİ DEĞİLDİ AMA ESKİ İKV OYUNUNDA SÜPER BİLGİSAYARDI. EN DANDİK PC LER BİLE OYNARDI... YÖNETİM VARDI.... YÖNETİİİMM.... ŞİMDİ OYUNA GİRENLERİN LAG SORUNU VARMIŞ GALİBA... BİLEMEM ÇÜNKÜ DAHA OYUNA BİLE GİREMEDİM 1 HAFTADIR UĞRAŞIYORUM...

YÖNETİCİLER BIRAKIN ŞU ÇEMBERLİTAŞ ZIMBIRTISINI... BİZ ESKİ İKV'Yİ ÖZLEDİK HEMDE ÇOK... :oops: :roll: :cry: :? :|
Dev anaya 6-7 Grup? Çok Salladın Behh En Azından 2-3 Grup Giderdik
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Comader yazdı:39 level zamanında oynayanların ''nerde eski ikv '' diye yakındığı günlerdeyiz.Benim gibi 29 level zamanından beri oynayanlar ne yapsın ? Amacı olmayan konular açmayın lütfen eski ikv artık yok geri gelmesi de imkansız.

Katılıyorum. Ne kadar eski IKV'yi özlesem de gelmesini çokta istemiyorum IKV gelişiyor oyuncular bunu ne kadar göremeseler de IKV'nin daha da gelişeceğine eminim.

Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
cino59
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cino59 »

yalan borcumuz mu var kardeşim 2-3 grupla biz yarı yola gelemezdik... ellerimizde adam gibi item yoktu... birer tane kütük birer tane ıslık çalan koyulurduk yola... savaşçılar önden büyücüler arkadan onun ardından şifacılar... zaten şifacılar 2 grup oluyordu... dev ana tarzı görevlerde çok zorlanırdık....
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Artik hic bir sey eskisi gibi olmayacak...
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xARZx »

Bence en güzel ikv elementlerin maxlar kadar değerli olduğu ikvydi savaş için element yaratık için max gerekirdi ne kada adil değil mi şimdi öyle değil ama umudum var hala elementler yakında işe yarar diyebiliyorum.
Harponxlider (49)[(^)Latif]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön