İyice Sıktı!!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
xGaffarxBey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

İyice Sıktı!!!

Mesaj gönderen xGaffarxBey »

Öncelikle Herkese İyi Oyunlar Oyunda Adam Bana Özelden Ana Avrat Sövüyo Şikayet Ediyorum Sus Cezası BEn Alıyorum Anlamış Değilim Biri Bana Açıklayabilirmi Elimde Foto Var Adam Sus Yememiş Bu Ne Demek Oluyor?
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: İyice Sıktı!!!

Mesaj gönderen Forumkral »

xGaffarxBey yazdı:Öncelikle Herkese İyi Oyunlar Oyunda Adam Bana Özelden Ana Avrat Sövüyo Şikayet Ediyorum Sus Cezası BEn Alıyorum Anlamış Değilim Biri Bana Açıklayabilirmi Elimde Foto Var Adam Sus Yememiş Bu Ne Demek Oluyor?
Cezayı veren adam makina değil hata yapmıştır.Bi daha desteğe mesaj at düzeltirler.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi İKV Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipi üzerinden gerçekleştiriniz.

Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.

İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz-Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.

İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

İyi forumlar.

Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
IIxCaCaRiaNxII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen IIxCaCaRiaNxII »

ProtectorDragon yazdı:Merhaba,

Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi İKV Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipi üzerinden gerçekleştiriniz.

Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.

İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz-Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.

İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

İyi forumlar.

Merhaba güzel diyorsunuz Kullanıcı oyunda değilse Arkadaş Veyahut yasaklı listesine ekleyin diye İKV Kullanıcı oyunda değilken Arkadaş Listesine Veya yasaklı listesine eklenemıyorki :(ç
Resim

IIxÇaÇaRiaNxII - IIxÇaÇaRıaNxII - Feryat

Black
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,
Bilginize.

“Genel Sohbet” sayfasına dön