Şifacıya Sığınak

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Şifacıya Sığınak

Mesaj gönderen ibrahim99 »

Merhaba ben yeni şifacı açtım onu sığınaklara sokmayı düşünüyorum. Sığınaklara girmek için büyü şifa kaç ve hangi yetenekler olması lazım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ve funditores in itemleri hangi canavardan cıkar yardm ederseniz sevinirim
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şifacıya Sığınak

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Konu, ilgili bölüme taşınmıştır.

Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

ibrahim99 yazdı:Merhaba ben yeni şifacı açtım onu sığınaklara sokmayı düşünüyorum. Sığınaklara girmek için büyü şifa kaç ve hangi yetenekler olması lazım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ve funditores in itemleri hangi canavardan cıkar yardm ederseniz sevinirim
Kenana gideceksin fundiler için 800 iyileştirme ve bol kiritik yeterli

ck. şifa ve bilgisi, dirençler, kaldırma 15 yap geri kalanı mediye ve bb ye paşlaştır çağrıyada 1 ver
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Arizonaa yazdı:
ibrahim99 yazdı:Merhaba ben yeni şifacı açtım onu sığınaklara sokmayı düşünüyorum. Sığınaklara girmek için büyü şifa kaç ve hangi yetenekler olması lazım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ve funditores in itemleri hangi canavardan cıkar yardm ederseniz sevinirim
Kenana gideceksin fundiler için 800 iyileştirme ve bol kiritik yeterli

ck. şifa ve bilgisi, dirençler, kaldırma 15 yap geri kalanı mediye ve bb ye paşlaştır çağrıyada 1 ver
saol dediğini yaptım bi sorum daha olcak sığınağa gırmek ıcın şida kaç olması gerekır solersen sevınırım
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

600 - 700 iyileştirme sığınaklar için yeter fazla bir şeye gerek yok ama bütün eşyalarında iyileştirme efsunu olmasa bile büyü kritik efsunu kesinlikle olsun

ibni cevo mor asa : motorin
fundi takılar : Kenan
fundi zırh : junon
ibni cevo mor pantolon : centrion
ibni cevo ayakkabı : kadim görevi
mağara ruh ceket : tepegöz görevi
ibni cevo mor eldiven : kenan görevini yaptıktan sonra

yetenekler
iyileştirme 15 bilgisi 15 fiziksel direnç 15 element direnç 15 can verme 15 ck 15 meditasyon 5 gerisi kafana göre 3 tane kaldı zaten

Ekleme: ISeHRaZaTI ın uyarısı üzerine 3 puanı kafana göre dağıtma
1 puan büyü bozmaya ver kenan kişilerin üzerinde zehir etkisi attığında bozman gerekiyor.
En son MuRaTPoLaT tarafından 12 Şub 2012 23:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

MuRaTPoLaT yazdı: yetenekler
iyileştirme 15 bilgisi 15 fiziksel direnç 15 element direnç 15 can verme 15 ck 15 meditasyon 5 gerisi kafana göre 3 tane kaldı zaten
Sen daha hiç kenana gitmemiş adama kalanını kafana göre dağıt dersen o büyü bozmaya vermez ondan sonra kenan keserken söverler ona :). Sığınak için kalan 3 puandan 1 ini büyü bozmaya birini şifa çemberine birini de asite(bilgisi değil) ver.
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

çok saolun aynı dediğiniz gıbı dağıttım şifa 826 ve 2 ruh çalan item 3 cevriye ıtem var yetermi ?
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

ibrahim99 yazdı:çok saolun aynı dediğiniz gıbı dağıttım şifa 826 ve 2 ruh çalan item 3 cevriye ıtem var yetermi ?
evet şimdi mümkün olduğunca sığınak atmaya bak biraz işi kavrayıncada migrat
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

ISeHRaZaTI yazdı:
MuRaTPoLaT yazdı: yetenekler
Sen daha hiç kenana gitmemiş adama kalanını kafana göre dağıt dersen o büyü bozmaya vermez ondan sonra kenan keserken söverler ona :). Sığınak için kalan 3 puandan 1 ini büyü bozmaya birini şifa çemberine birini de asite(bilgisi değil) ver.
evet haklısın uzun zamandır sığınaklara girmediğim için aklıma gelmemiş =)
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

ibrahim99 yazdı:çok saolun aynı dediğiniz gıbı dağıttım şifa 826 ve 2 ruh çalan item 3 cevriye ıtem var yetermi ?
700 şifa kenana yeterde artar bile kutadgu ayak va pant varsa onları giy gir.kudretin şifandan daha önemli senin için bazı çok bilmişler girerken soruyor şifan kaç diye. sorarlarsa 1100 filan de zira sığınağa girmek istediğimde soruyorlardı 700 falan deyince almıyorlardı. 1100 deyince aldılar çok bilenler, o kadar çok biliyorlarki üstümdeki itemleri yansıtıyorum. işi bilen adam sorar bunlar 1100 olmaz diye ama dedimya çok biliyorlar. bu yüzden çok bilmişlerle girme yardımcı oalcak insanlarla gir.
girişte aç dirençleri ck at düşünene gelince kanatma atar kanatma olanı bb canı 50 nin altına inen can bas fedailer zehir atar zehirleneni boz ve büyülere ck at motorda aynı aç direnç şifa bas. motor ibni mor asa veya maraton ayak verir. kenanda aç direnç sağ şalterdekilere ve kendine ck at zehirleneni boz 3 sn zamanın var sığınağın püf noktası burası zehirleneni anında boz kenan da fundi kolye veya yüzük verir. hepsi bu yeterki telaş yapma
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu

“Şifacı” sayfasına dön