FLOOD YASAK DEĞİL...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

FLOOD YASAK DEĞİL...

Mesaj gönderen EscapisT »

viewtopic.php?f=100&t=87837

Fotoğraflara tek tek bakın. Ve gelen cevabı okuyun. Sadece yazıklar olsun diyorum. Bir oyuncuyu korursunuz koruduğunuzu belli etmezsiniz. Rahatsız oluyorsan yasakla diyor böyle mantık olur mu ya? Flood yasak değil mi? O zaman 1 itemi sırf kıllığına 50 kere yansıtırım aralıksız ve siz buna bir şey yapamazsınız yapın da görelim.
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ALTINORDU

Re: FLOOD YASAK DEĞİL...

Mesaj gönderen bilall »

:D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen:

Sanırım İlkokul 5.Sınıf öğrencisi, öğretmenden aza işitip eve gelmiş. Ne yaptığını bilmeyen etrafa tazmanya canavarı gibi saldıran bir çocuk. Yasaklasaydın bu kadar yorulmazdın :D
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bilall yazdı: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen:

Sanırım İlkokul 5.Sınıf öğrencisi, öğretmenden aza işitip eve gelmiş. Ne yaptığını bilmeyen etrafa tazmanya canavarı gibi saldıran bir çocuk. Yasaklasaydın bu kadar yorulmazdın :D

=)))) İşte böyle gerikafalılık yüzünden bu halde bu ülke =)) Yasaklasaydın bu kadar yorulmazdın diyor bana. Çocuk diye üstüne basmışsın yaşını merak ediyorum telefon numaranı özelime verebilir misin sakıncası yoksa =))
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lestrange »

:D :D :D
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Flood yasak değil çünkü ıkv de flood yapılamaz. Çünkü sistem buna göre düzenlendi.Eğer ki flood 3.Parti program ile yapılsaydı o zaman ceza alırdı.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bilall »

EscapisT yazdı:

=)))) İşte böyle gerikafalılık yüzünden bu halde bu ülke =)) Yasaklasaydın bu kadar yorulmazdın diyor bana. Çocuk diye üstüne basmışsın yaşını merak ediyorum telefon numaranı özelime verebilir misin sakıncası yoksa =))

Neyin geri kafalılığından bahsediyorsun ? Verdiğin tepki embesillerin vereceği tepkiden farksız değil. Klandan sürekli yazılar yazarak(yasak değil),flood olmadığı halde şikayet ediyorsun ama bunların yasak olmadığını bilmiyorsun ? Geri kafalı kim ?
Üstüne üstlük sana önerdiğim yasaklasaydın yorulmazdın cümlesini anlamamışsın bile. O kişiyi şikayet etsen hiçbir moderasyon uygulanmaz, ceza almaz. Seni rahatsız ediyorsa o kişiyi yasaklayabilirsin. ;)
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen NaSiHatt »

Merhaba.
Bu tür huzur bozan kişiler her ortamda mevcut. Yönetimin gelen şikayetler doğrultusunda ağır bir yaptırım uygulaması gerek. Ama belli ki uğraşmıyorlar. Elimizden gelen sadece yasaklamak.
FATİH
NASİHAT
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

NaSiHatt yazdı:Merhaba.
Bu tür huzur bozan kişiler her ortamda mevcut. Yönetimin gelen şikayetler doğrultusunda ağır bir yaptırım uygulaması gerek. Ama belli ki uğraşmıyorlar. Elimizden gelen sadece yasaklamak.
bilall yazdı:
EscapisT yazdı:

Neyin geri kafalılığından bahsediyorsun ? Verdiğin tepki embesillerin vereceği tepkiden farksız değil. Klandan sürekli yazılar yazarak(yasak değil),flood olmadığı halde şikayet ediyorsun ama bunların yasak olmadığını bilmiyorsun ? Geri kafalı kim ?
Üstüne üstlük sana önerdiğim yasaklasaydın yorulmazdın cümlesini anlamamışsın bile. O kişiyi şikayet etsen hiçbir moderasyon uygulanmaz, ceza almaz. Seni rahatsız ediyorsa o kişiyi yasaklayabilirsin. ;)

Bak demeye çalıştığımı anlayan anlıyor. Daha yazmıyorum sana cevap olarak =)
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bilall »

Embesil olduğunu kanıtlaman kendini tanıtman için iyi bir fırsattı. Tebrikler kazanan sen oldun. ;)
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
KnTkn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KnTkn »

Dogru
KaaN xKONFUCYUSx