Betacı olmak...
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: Betacı olmak...
Ben dolaşırken millete bakıyodum canlarının altındaki Mavi şeyler(kudret yani
) azalıyordu..Diyorum acaba nasıl yapıyorlar
biri söyledi yeteneklere puan ver ve aşagıdaki kutucuga çek verdim ozmnlar 2 3 puan onu alıp çantaya koyuyorum durmuyo alalal diyom nie durmuyo az puan falan mı verdm acaba
birde ııspartalii die bi savaşçım vardı klanda adam beni tekme tokat kesti benim üstümde eşyalarım ve palam(itemsiz tabi) oldugu halde 98 candan aşagı düşürememiştim tabi ozmn güç-bunye-zeka yı biz dagıtabiliyodk ya tabi buda savaşçı ya ne puan varsa Güç e veriyodum güçlensin die
ve o çarımı o sinirle silip IspartaliTWO yu açmıştım!Gerçekten güzel günlerdi genede oyunumuz gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.Beta cı olmak ayrıcalıktır unutmayın
Merhabalar
Uzun zamandır bakmıyordum foruma bir ara girdiğimde forum bile değişmiş
bende FreDDy nickimi aldım ve bir daha uğramamıştım bu güne kadar 
Betacı olmak demiş arkadaşım güzel yazılar yazmış ama bence betacı olmak sadece bunlarla sınırlı değil asıl betacı olmak
Kriprazın ne olduğu düşünmek nerden çıktığını bilmemek acaba kuklacı görevini yapınca ne olacak demek
Kriprazın ne olduğunu zamanla öğrenmiştik ama nerden çıktığını bilen kimse yoktu
Çok yoğun çabalarım sonucunda öğrendiğimde kalsedon madeni olduğunu yeni bir char açmıştım ve tam bir TANK olmuştu
ama sadece 1 kere gidebiliyordum kalsedonun olduğu yere toplayıp 2 sn. içinde ölüyordum
76.denemede kriprazı bulduğumda yaşadığım sevinci bilmenizi istedim
siz philiden bahsetmişsiniz biz çook eskiler olarak kuklacının yanına gitmeyi başaramıyorduk 3 grup halinde bile gidemiyorduk eskiler bilir. o bilen eskiler FreDDy'nin kim olduğunuda iyi bilir megolamanlık olarak algılamayın aman sakın
O zaman ki arkadaşlarım ne demek istediğimi anlar okuyan olursa tabi
çok severek oynuyordum İKV oyununu YÖNETİCİ olup lav olana kadar lav olduktan sonra oyundaki(yaşı küçükler alınmasın) çocuklara (yaşım 28) dalga konusu olana kadar
o zamanlar kızıyordum şimdi kızmıyorum dalgalardan sonra artık oyundan soğumaya başladım ve bıraktım
kişilik olarak klavyaden yazılanları kaldıramıyordum her zaman sölerim
Karşısınızdaki insanı online düşünmeyin sokaktaki insana nasıl davranıyorsan klavyeden de öyle davran diye
klavyeden yazılanların çoğunu günlük hayatında 1 kere bile kullanmamış insanlar doldu oyun üzülürümde onların haline üzülürüm.
Tanıyan tanımayan bütün ikv sevenler herşey gönlünüzce olsun selametle.
FreDDy
Uzun zamandır bakmıyordum foruma bir ara girdiğimde forum bile değişmiş
Betacı olmak demiş arkadaşım güzel yazılar yazmış ama bence betacı olmak sadece bunlarla sınırlı değil asıl betacı olmak
Kriprazın ne olduğu düşünmek nerden çıktığını bilmemek acaba kuklacı görevini yapınca ne olacak demek
Kriprazın ne olduğunu zamanla öğrenmiştik ama nerden çıktığını bilen kimse yoktu
Çok yoğun çabalarım sonucunda öğrendiğimde kalsedon madeni olduğunu yeni bir char açmıştım ve tam bir TANK olmuştu
ama sadece 1 kere gidebiliyordum kalsedonun olduğu yere toplayıp 2 sn. içinde ölüyordum
76.denemede kriprazı bulduğumda yaşadığım sevinci bilmenizi istedim
siz philiden bahsetmişsiniz biz çook eskiler olarak kuklacının yanına gitmeyi başaramıyorduk 3 grup halinde bile gidemiyorduk eskiler bilir. o bilen eskiler FreDDy'nin kim olduğunuda iyi bilir megolamanlık olarak algılamayın aman sakın
O zaman ki arkadaşlarım ne demek istediğimi anlar okuyan olursa tabi
çok severek oynuyordum İKV oyununu YÖNETİCİ olup lav olana kadar lav olduktan sonra oyundaki(yaşı küçükler alınmasın) çocuklara (yaşım 28) dalga konusu olana kadar
Karşısınızdaki insanı online düşünmeyin sokaktaki insana nasıl davranıyorsan klavyeden de öyle davran diye
klavyeden yazılanların çoğunu günlük hayatında 1 kere bile kullanmamış insanlar doldu oyun üzülürümde onların haline üzülürüm.
Tanıyan tanımayan bütün ikv sevenler herşey gönlünüzce olsun selametle.
FreDDy
Hazır kirp konusu çıkmıs bende bir kaç kelime yazayım
O zamanlar maden ne bilmezdim ... İlk maden le tanısmam Farelerin olduğu yerdeki Obsidyen madeni ile oldu
.Sonra bakır ,Ceviz , Saf krom ,Apa ,Kirp ile tanıstım O günlerde bazı arkadaslarımızın sabahladığını duymustum.Bi an inanamadım ve bir gece sıcacık yatagımdan kalkıp oyuna girdim Tabi duyduklarım hepsinin gerçek oldugunu gördüm.Sonra bende sabahlamaya karar verdim ama benim fazla maden toplama tecrübem yoktu
o günlerde hemen önümden madeni çekiyorlardı ,çeken kişiler her zman madende oldugu için tecrübe sahibi olmus.
Sonraları bizde madende dura dura bişeyler çıakrtmaya başladık ve bu günlere kadar geldik.Tabi bugunlere gelene kadar inişli yokuslu yolardan geçtik.Ve geçtiğimize deydi ...Şuanki Eminönü sunucusuna bakıyorumda gün geçtikçe kalabalıklasıyor.Aslında bir yerde çok güzel birşey Türkiyenin her ilinden bir arkadaşın oluyor onunla konuşup, dertleşiyorsun ,Ama bir yerden de kötü; hakaretler , saygısızlıklar... gibi olaylar ortaya çıkıyor...Ama bu tür davranışları sergileyen arkadaşlarımız uzun süreli oyunda duramıyor Çünkü onun amacı oyun değil rahatsızlık vermek büyüzden kısa vadeli oyun oynayabiliyor.
Ben de burda noktalıyim İnsan 'ın yazdıkça yazası geliyor
Saygılarımla
RADQN
O zamanlar maden ne bilmezdim ... İlk maden le tanısmam Farelerin olduğu yerdeki Obsidyen madeni ile oldu
Ben de burda noktalıyim İnsan 'ın yazdıkça yazası geliyor
Saygılarımla
RADQN
Barış ÇOLAK
- DunqeonLords
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Eskiden Dostluk Arkadaşlık Kardeşlik Kol qezerdi Oyunda şimdi kardeşimin Hesabını nasıl ala bilirim diye düşünen insanlara sesleniyorum siz oyununuzu oynayın .. Elalemin Hesapları Sizi İlgilendirmez ..
[CS] [ZM server] [genckafe.net] [Yönetim] [<Syn-X> # DunqeonLords*.#]
Eminönü
Dungeonlords saYqıLarımla ..!!
Eminönü
Dungeonlords saYqıLarımla ..!!
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
Okuyan,yorum yazan herkese teşekkür ederim.birazda olsa o günleri anımsadıysanız ne mutlu bana;tabii ki eksilerim vardır o günleri tamemen buryaa sığdırmak mümkün değil.
Azul,kuklacı bunlar unutulmaz,çok uzun yazıpta sıkmak istemedğim için en göze çarpan cümleleri kurmak istedim.
Ama o zamana dönmek mümkün değil tabii ki şimdi elimizde olan günleri en iyiye çevirmeye çalışmalıyız yoksa Zembekoğlu'nun dediği gibi ilerde bu günleride çok özleyeceğiz
Azul,kuklacı bunlar unutulmaz,çok uzun yazıpta sıkmak istemedğim için en göze çarpan cümleleri kurmak istedim.
Ama o zamana dönmek mümkün değil tabii ki şimdi elimizde olan günleri en iyiye çevirmeye çalışmalıyız yoksa Zembekoğlu'nun dediği gibi ilerde bu günleride çok özleyeceğiz
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist*
Benim tarihim sizinki kadar eski degil
:arrow: Doors :arrow:

- Benevolent
- Salgın Koruyucusu
3 yıldır oynuyorum ve gercekten süper zamandı beta dönemi anlatttığın herseyi sanki dün gibi hatırlıyoruz ve özlüyoruz.
özlemedğim tek şey o taşkanatların kesilmesydi cünkü acayip zaman alıyordu
:D
özlemedğim tek şey o taşkanatların kesilmesydi cünkü acayip zaman alıyordu
BenevolenT
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
doorss yazdı:Betecı degılım ama okuyunca sankı o anlar canlandı gozumde
Benim tarihim sizinki kadar eski degil. Ama bende lwl 39 ken oynamaya baslamıstım. Hatta o zaman calınan bir oyunum bıle vardı. Seni plus yapıcam demıstı şifremi filan verdim
eline saglık oldu oyuncu. Şöyle birşey hatırlıyorum dogrumu acaba İSMET BEY e.ö bankanın altında (agacların içinde örsün yanında ) bir yerdemiydi?.
evet ordaydı mısır çarşısının yanında
Sheytanist*
Sheytanist*
Sheytanist yazdı:doorss yazdı:Betecı degılım ama okuyunca sankı o anlar canlandı gozumde
Benim tarihim sizinki kadar eski degil. Ama bende lwl 39 ken oynamaya baslamıstım. Hatta o zaman calınan bir oyunum bıle vardı. Seni plus yapıcam demıstı şifremi filan verdim
eline saglık oldu oyuncu. Şöyle birşey hatırlıyorum dogrumu acaba İSMET BEY e.ö bankanın altında (agacların içinde örsün yanında ) bir yerdemiydi?.
evet ordaydı mısır çarşısının yanındahandanda biraz ilerisindeydi.
Dogruymus hatırladıgım seyler

- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
doorss yazdı:Sheytanist yazdı:doorss yazdı:Betecı degılım ama okuyunca sankı o anlar canlandı gozumde
evet ordaydı mısır çarşısının yanındahandanda biraz ilerisindeydi.
Dogruymus hatırladıgım seylerAma handanı hatırlayamadım. Zaten o zamanlar klanla pek aram yoktu
![]()
Sheytanist*
Sheytanist*