512 Demiştim Kardeşim 512 MB Yeterlidir.Ekran Kartı İçincino59 yazdı:tamam bi soruşturayımkardeşim sağolbirde Ram ne kdr olması gerekiyor
Ekran Kartı Problemi
Re: Ekran Kartı Problemi
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

intel(r) g33/g31 Express chipset family ekran kartımın markası
Ram 1 GB
işletim sistemim windows xp proffesional :?
Ram 1 GB
Aynı Cevabı Alacaksın Kardeşim Sen Kendine Uygun Bütçeli Bişeyler Aramaya Bak.Sadece İKV Oynayacaksan Sadece 512 MB Ramli Bir Ekran Kartı Yeter.Nvidia 6000 Serisi Alabilirsin.Yada Ben Diğer Oyunlarıda Oynamak İstiyorum Dersen 1 GB Ram'li Ekran Kartı Alabilirsin.Nvidia 8000 Serisi Yada Battlefield 3 Oynamak İstiyorum Falan Dersen Nvidia 9000 Serisi Alabilirsin.Bütçene Bağlı Bu Ekran Kartı Alacaksın Başka Çaren Yok.cino59 yazdı:intel(r) g33/g31 Express chipset family ekran kartımın markası
Ram 1 GB
Göster

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=775i48
Arkadaşlar anakartım bu. 2 Adet 1'er GB'lık PC3200 yani DDR400 RAM alıcam. Ekran Kartım 512 MB olsun istiyorum. Şu an 256 MB (GeForce FX5500). İşlemcim P4 2,66 GHz. Bana uygun 512 MB'lık Ekran Kartı var mı? NVIDIA tercihim ancak ekonomik olacaksa ve tabi anakartıma uygun bulunursa AMD yani ATI de tercih edebilirim. Teşekkürler..
Arkadaşlar anakartım bu. 2 Adet 1'er GB'lık PC3200 yani DDR400 RAM alıcam. Ekran Kartım 512 MB olsun istiyorum. Şu an 256 MB (GeForce FX5500). İşlemcim P4 2,66 GHz. Bana uygun 512 MB'lık Ekran Kartı var mı? NVIDIA tercihim ancak ekonomik olacaksa ve tabi anakartıma uygun bulunursa AMD yani ATI de tercih edebilirim. Teşekkürler..
PIRASASAPI
Nvidia 6000 Serisi Üstü 512 MB'dır Bende Nvidia 6600 Vardı 512 MB Ram.ozaerdenn yazdı:http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=775i48
Göster

Ozan Sana GeForce 9400 GT 1 GB 128 Bit Ekran kartı gönderebilirim fiyatı 90 Tl kargo ücreti ws. sendeozaerdenn yazdı:http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=775i48
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Saffet o ekran kartı benim anakartıma uyar mı bilmiyorum :?
Eğer uyarsa 50 TL vereyim kargo senden
PIRASASAPI
2.El Alma Bozulmuştur. O Ekran Kartını 50 Liraya Hayatta Alamazsın.Ekran Kartı Alırken Anakartının Modelinide Söyle Uyarmı Diye Sor.ozaerdenn yazdı:Saffet o ekran kartı benim anakartıma uyar mı bilmiyorum :?
Göster

Sevgili kardeşim 2. El alma bozulmuştur derken ben ozan'a bozuk ekran kartını mı vereceğim insan kuldan utanır öyle bir yanlış yapmaya hadi kuldan utanmadı yukarıda allah var + o ekran kartını canım isterse bedavaya bile veririm donanımcıyımSeF4 yazdı:2.El Alma Bozulmuştur. O Ekran Kartını 50 Liraya Hayatta Alamazsın.Ekran Kartı Alırken Anakartının Modelinide Söyle Uyarmı Diye Sor.ozaerdenn yazdı:Saffet o ekran kartı benim anakartıma uyar mı bilmiyorum :?
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Kardeşim şakasına dedim 50 Tl'yi. Zaten yarın RAMlerim geliyor. Onları denemeden ekran kartı almam. Overclock yapsam yeter ekran kartıma. Ayrıca Saffet bana bozuk mal satacak son kişidir dert etmene gerek yok. Yine de sağol. Ayrıca alma durumunda işlemi gittigidiyor üzerinden yaparım tanımadığım kişiler ile. 3 gün deneme hakkın var. Ordan bozuk mal kakalanamaz. Saffet'ten alacak olsam direk parayı bile yollarım o kartı yollamadan
Amacının bilgilendirmek olduğunu biliyorum SeF4, sadece doğabilecek yanlış anlaşılmaları önlemek istedim..
PIRASASAPI