- Beyazköşk !
SaRıDeLi ve DüşLeRinResSamı
Özgür
Unutulmak kolay olsaydı, izimiz kalmazdı..
Unutulayamiyacak bir tutkuydu o SaRıDeLi..
Unutulayamiyacak bir tutkuydu o SaRıDeLi..
Uzun zaman oldu oyuna ara verdim. Kimilerini yaptığı iftiralarla, kimilerinde saygızlığıyla son verdiğim bir mutluluktu. Herneyse, herşey umarım yolundadır. Ve umarım bir kaç kişi tarafından hatırlanmak isterim ki bu oyun gündüzlerimi ve gecelerimi aldı. Sizlerle çok uzun yollar kat ettim. Mısır çarşısı önü benim savaş yerimdi !
Hepinizi çok seviyorum. Eskiler tanır, yeniler tanıyamaya başlar. Hadi eyvallah, selametle ve bol eğlenceler dostlar..
- xFBBeRKaYx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: <<Sentinus>>
Re: Unutulayamiyacak bir tutkuydu o SaRıDeLi..
Eskileri oyunda göremesekte forumda tek tek belirmeye başladılar .. Her şey yolunda gidiyor fakat eski günleri de aratmıyor değil bugünler... Tekrar aramızda görmek isteriz seni de unutmadık o savaşları 
PHoBoSxBeRKaY
PHoBoSxBeRKaYx
..Ölüm Oyunlarının Medar-ı İftiharı..
PHoBoSxBeRKaYx
..Ölüm Oyunlarının Medar-ı İftiharı..
Vayt ozgur hosgelmissin Bence forumda takil daha oyun cok bozdu bizimkilerde oyleSnaymax yazdı:Uzun zaman oldu oyuna ara verdim. Kimilerini yaptığı iftiralarla, kimilerinde saygızlığıyla son verdiğim bir mutluluktu. Herneyse, herşey umarım yolundadır. Ve umarım bir kaç kişi tarafından hatırlanmak isterim ki bu oyun gündüzlerimi ve gecelerimi aldı. Sizlerle çok uzun yollar kat ettim. Mısır çarşısı önü benim savaş yerimdi !Hepinizi çok seviyorum. Eskiler tanır, yeniler tanıyamaya başlar. Hadi eyvallah, selametle ve bol eğlenceler dostlar..
- Beyazköşk !
SaRıDeLi ve DüşLeRinResSamı
Özgür
Unutulmak kolay olsaydı, izimiz kalmazdı..
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunu oynayan kaldı mı diye sorsana Özgür. Ben bile bıraktım.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Bozuk no 1xxxTaTaNgAxxx yazdı:Oyunu oynayan kaldı mı diye sorsana Özgür. Ben bile bıraktım.![]()
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Uzun zaman oldu görüşmeyeli.. Bu oyun içinde oluşan tutku ve bağımlılık tekrar sarsmaya başladı, o eğlenceleri tekrar yaşamak. O zaman vakitlerimi harcadığım '' Migrat, Sığınak, Ermeydanı '' her neyse dostlar. Bu tadı ve coşkuyu sizlerle birdaha yaşamak isterdim. Mağlum seneye sınav.
O yüzden kendinize iyi bakın, tekrar görüşmek üzere hoşçakalın dostlar..
SarıDeli ..
DüşLerinResSamı ..
SarıDeli ..
DüşLerinResSamı ..
- Tekrar görüşmek üzere BeyazKöşk
- lostxxx
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
ÖZGÜR Özledim lan seni 

LoSTxToLGa-----> [EceL Getiren] [Latif]