yNçRxLeJYoNeR adlı karakterim hesabımdan gizlice aktarılıyor adam çarda ne var ne yoksa millete dağıtıyor ve ben çarımı geri almaya çalışıyorum ama sağolsun DesTek ekibimiz ilgilenmiyor yahut ilgilenmek istemiyor.Herkes karakterini 2 3 gün içinde geri alırken ben istenilen tüm bilgileri yolladıgım halde 15 gündür çarımı geri alamıyorum destek attığım maillere cevap bile vermiyor.Siz işinizi yaptıgınzı sanıyorsanız yanılıyorsunuz Yazık vallahi yazık bize oyun içinde olan kurallardan ve oyun kanunlarından bahsediyorsunuz fakat bunların size düşen kısmını uygulamıyorsunuz.Yetti artık ben karakterimi geri istiyorum bir an önce.
yNçRxLeJYoNeR
Sancak
Karakter iadesi hk.
- Yenicerixdorubey
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- SenSizOlaMaM
- İskele Babası
Re: İlgisizlikin bu kadarı !!!!
Kardeşim bayan olsaydın ATX ( Ahmet Avcı ) ya iki yanasır istedigin charı ve itemlerini alırdın ama degilsin Sancak suncusunda kaç charla geziyor Cazqır denen namussuza kapılmış her istediklerini yapan namusu ve serefi üzerine yemin ederek geldigi görevi namussuzca yapan bir adam . yönetimde en basit örnek budur kimin işine nasıl gelirse öyle davranıyor
Allah büyük kul hakkını bırakmaz elbet bu tombişinde cezasını verir bi yerden sancak suncusu cazqır ve ekiibi haric umurlarında degil bunların aralarına katıl o zaman geri gelir herhalde charın nede olsa kendini kullandırtmayı seven bir yönetim anlayısıdır. bu yönetime gelirken söz verdiklerinin dısına cıkan bütün yönetim elemanlarının topluca Allah belasını versin bu kadar oyuncunun emegini göz ardı ederek kendi cıkarları dogrultusunda hareket edenlerin...
Sancak sunucusuna her girişin sana bela olarak dönsün GM CaptanATX yedigin her oyuncu hakkı kadar basından bela eksik olmasın...
Allah büyük kul hakkını bırakmaz elbet bu tombişinde cezasını verir bi yerden sancak suncusu cazqır ve ekiibi haric umurlarında degil bunların aralarına katıl o zaman geri gelir herhalde charın nede olsa kendini kullandırtmayı seven bir yönetim anlayısıdır. bu yönetime gelirken söz verdiklerinin dısına cıkan bütün yönetim elemanlarının topluca Allah belasını versin bu kadar oyuncunun emegini göz ardı ederek kendi cıkarları dogrultusunda hareket edenlerin...
Sancak sunucusuna her girişin sana bela olarak dönsün GM CaptanATX yedigin her oyuncu hakkı kadar basından bela eksik olmasın...

BeşiktAŞK
Re: İlgisizlikin bu kadarı !!!!
bu çar bugün öğle saatlerinde oyundaydı hatta benim grubumdaydı arz kesiyorduk çarını en kısa zamanda geri alırsın inşYenicerixdorubey yazdı:yNçRxLeJYoNeR adlı karakterim hesabımdan gizlice aktarılıyor adam çarda ne var ne yoksa millete dağıtıyor ve ben çarımı geri almaya çalışıyorum ama sağolsun DesTek ekibimiz ilgilenmiyor yahut ilgilenmek istemiyor.Herkes karakterini 2 3 gün içinde geri alırken ben istenilen tüm bilgileri yolladıgım halde 15 gündür çarımı geri alamıyorum destek attığım maillere cevap bile vermiyor.Siz işinizi yaptıgınzı sanıyorsanız yanılıyorsunuz Yazık vallahi yazık bize oyun içinde olan kurallardan ve oyun kanunlarından bahsediyorsunuz fakat bunların size düşen kısmını uygulamıyorsunuz.Yetti artık ben karakterimi geri istiyorum bir an önce.
yNçRxLeJYoNeR
Sancak
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İstiklal
Re: Karakter iadesi hk.
Yenicerixdorubey yazdı:yNçRxLeJYoNeR adlı karakterim hesabımdan gizlice aktarılıyor adam çarda ne var ne yoksa millete dağıtıyor ve ben çarımı geri almaya çalışıyorum ama sağolsun DesTek ekibimiz ilgilenmiyor yahut ilgilenmek istemiyor.Herkes karakterini 2 3 gün içinde geri alırken ben istenilen tüm bilgileri yolladıgım halde 15 gündür çarımı geri alamıyorum destek attığım maillere cevap bile vermiyor.Siz işinizi yaptıgınzı sanıyorsanız yanılıyorsunuz Yazık vallahi yazık bize oyun içinde olan kurallardan ve oyun kanunlarından bahsediyorsunuz fakat bunların size düşen kısmını uygulamıyorsunuz.Yetti artık ben karakterimi geri istiyorum bir an önce.
yNçRxLeJYoNeR
Sancak
Aynı olay benim de başımda umarım sende , bende en kısa sürede karakterlerimizi geri alırız .
18.12.2011'de çalındı karakterim. Desteğe fazla mesaj atmayın , ilgilenmemizi zorlaştırırsınız diyorlar. Tek bir mesaj atıyoruz onada cevap veren yok.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- Yenicerixdorubey
- İskele Babası
ematemax yazdı:Yenicerixdorubey yazdı:yNçRxLeJYoNeR adlı karakterim hesabımdan gizlice aktarılıyor adam çarda ne var ne yoksa millete dağıtıyor ve ben çarımı geri almaya çalışıyorum ama sağolsun DesTek ekibimiz ilgilenmiyor yahut ilgilenmek istemiyor.Herkes karakterini 2 3 gün içinde geri alırken ben istenilen tüm bilgileri yolladıgım halde 15 gündür çarımı geri alamıyorum destek attığım maillere cevap bile vermiyor.Siz işinizi yaptıgınzı sanıyorsanız yanılıyorsunuz Yazık vallahi yazık bize oyun içinde olan kurallardan ve oyun kanunlarından bahsediyorsunuz fakat bunların size düşen kısmını uygulamıyorsunuz.Yetti artık ben karakterimi geri istiyorum bir an önce.
yNçRxLeJYoNeR
Sancak
Aynı olay benim de başımda umarım sende , bende en kısa sürede karakterlerimizi geri alırız .
18.12.2011'de çalındı karakterim. Desteğe fazla mesaj atmayın , ilgilenmemizi zorlaştırırsınız diyorlar. Tek bir mesaj atıyoruz onada cevap veren yok.
15 gündür karakterim çalıntı :S istedikleri tüm bilgileri yolladım hala dönmüyorlar hayır yetersiz bilgiyse bunu mail olarak at ,cevap bile atmıyorlar sıkıntıya sokuyorlar
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
Kişiye göre muamele yapıldığını düşünüyoruz.
Arkadaşımızın mağduriyeti ortada fakat ilgilenen yok.
Başka kişiler 5 gün içinde karakterlerini geri alırken arkadaşımız kaç haftadır uğraşmak da fakat bir sonuç yok...
Başka kişiler 5 gün içinde karakterlerini geri alırken arkadaşımız kaç haftadır uğraşmak da fakat bir sonuç yok...
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
Harfiyen katılıyorum. 1.5 ay oldu karakterim çalınalı . Uzun süre mesaja cevap vermediler. Son istedikleri bilgileride doldurup gönderdim 6-7 gündür cevap yok.Muriscoyagmao yazdı:Kişiye göre muamele yapıldığını düşünüyoruz.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax