Evet arkadaşlar bunu bazı kişilerin bana eziksin çok kötü vuruyorsun felan dediği için yazıyorum . Yaşım daha 15 ama bilin ki yaşımdan büyüklere karşı saygım oldukça yüksek ... Dün malumunuz ÖLÜM OYUNU yapıldı. Bende ordaydım 50 adet şifacı içinde bende vardım.((Körlimanxokan))!! Abim dediki o üstünle ne yapmayı planlıyorsun benimde amacım başka bi girip hevesimi kırmaktı . Ancak baktım ki sunucunun en iyi şifacıları diye hitap edilenlen 1 , 1 yıkıldı çok şaşırdım şakayla felan 1 de baktım son 5 , son 3 , son 2, ye kaldım.Devilxxintikam ((ADEM ABİ)) bana yardımlarından dolayı ona bıraktım kesermiydim keserdim ama iş olsun torba dolsun.
BUDA BANA EZİK DİYEN ARKADAŞLARA KAPAK OLSUN
BEYAZKÖŞK ÖLÜM KAPANI ŞİFACI 2.si Körlimanxokan
Bu Benim Zaferim
Bu Benim Zaferim
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Re: Bu Benim Zaferim
haha sen öle san gelipte sende kalsaydın sona
Hiç bir başarı TESADÜF değildir
Hiç bir başarı TESADÜF değildir
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
M. Kemal ATATÜRK
M. Kemal ATATÜRK
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Öyle demiyelim deSarbon21 yazdı:arkadaşım seni kale almamış dalmamışlar sende sona kalmışın
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
Ölüm oyununda İlk Güçlülere ve Tanınmış kişilere dalıyorlar
Senin son 2 ye kalman Normal 

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Bu yüzden de bana çok kişinin dalması gayet normalKonyaDabbee yazdı:Ölüm oyununda İlk Güçlülere ve Tanınmış kişilere dalıyorlarSenin son 2 ye kalman Normal
Hasxburak