HaNdSoMe yazdı:
21. Dadaşkentxferit (39) 143025,6 Erkek Büyücü
Selamlar bu geriye dönük bi liste en son halinde 4. idim o listenin resimleri olanlar konu altına eklesinler
oyunum oyunum özledim oyunumu..
şunun şurasında ne kaLdı 5 ay sora aranızdayım
bilgisayarı formatladığımda windowsu yanlış sürücüye kurmuştum. kurtardığımı sandığım dosyalar arasında eski görüntüler yok. bu arada evren adı altında ortaya çıkan kimseye güvenmeyin (ispatladığını düşünseniz bile)
Merhabalar
Oyuna ara vermeme rağmen ara sıra foruma bakıyordum. Bu tabloda eski karakterimi gördüm.Listeye girdiğimi bilmiyordum Çok az kişi bilir. Bu arada karakterlerimde Benim Olmadığımı bilmeyen arkadaşlar varsa bilgisi olsun .
95. Crayzgirls (39) 52362,99 Kadın Savaşçı
UgLyJuLYa DaiLyShaDee AnkgücüxVenom Stolen
”Yeryüzünde Sana En Uzak Nokta Aslında Sırtındır.” ( Kaybedenler Kulübü )
Ilk olarak bu oyunu mynetin ana sayfasında reklam olarak görmüştüm ardından merak ettim ilk türkçe oyun falan yazıyordu ve 4.5 yıldır bağımlısı oldum ara ara bıraktım fakat hep içine çekti beni.. ama ne olursa olsun 39 levellerdeki hali daha sade ve güzeldi en azından şu aralar moda olan 'ye kürküm ye' durumları yoktu arkadaşlarınız eğer 4.5 yıl öncesine dayanıyorsa bu oyun çok güzel ve halen çok zevkli:)fakat çıkarsız dostluklar pek kurulamıyor son zamanlarda bu da çok üzücü malesef...bu konuyu açana teşekkür ediyorum içimi döktüm valla