Arkadaşlar Oyunda Belki Çoğu Kişiyi Güzel Gelen GAFFAR İsminin Ne Olduğunu Bilenleriniz Vardır. Ben Uyarmak Maksadıyla Böyle Bir Başlık Açmak Zorunda Hissettim Kendimi. GAFFAR: Çokça örten, çokça bağışlayan anlamına gelir ki, Allah’ın cömertçe bağışlamasını, mükemmel bir bağışlama vasfına sahip olduğunu ifade etmektedir. Anlıyacağınız Üzere ALLAH ' ın Güzel İsimlerinden Birisi. Tepkimiz Bir Olsun Bu Güzel İsmin Oyunda ki Bir Yaratıkdan Değiştirilmesini Talep Edelim.
Çünki Hoş Tavırlar Olmuyor. ÖRN: ' GAFFAR ' ı Kestik , Biçtik ' gibi Kelimeler Görüyor Ve Duyuyorum. Hiç Hoş Birşey DEğil Bu. Lütfen Desteklerinizi Esirgemeyin Bu Önemli Bir Konu. Ben uzun Zamandır Oyuna girmiyordum ve bu güzel ismin kullanıldığını bilmiyordum görünce çok şaşırdım böyle birşey beklemezdim açıkcası. LÜTFEN Arkadaşlar Elimizden Geleni Yapalım Tepkimizi Yansıtalım...
'' GAFFAR '' İsmi ?
'' GAFFAR '' İsmi ?
*Yiğitlik intikam almada değil, tahammüldedir.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: '' GAFFAR '' İsmi ?
Merhaba,
Bu konuya ilişkin açıklama aşağıdaki konuda yapılmıştır. Devamı niteliğinde konu açmamanız dileği ile...
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=87655&start=40
İyi forumlar.
Bu konuya ilişkin açıklama aşağıdaki konuda yapılmıştır. Devamı niteliğinde konu açmamanız dileği ile...
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=87655&start=40
İyi forumlar.