deneyip yararını gören var mı saçma sapan tartışmalar yaratıp konuyu kilitlemek amaçınızı anlamıyorum bırakın da insanlar bir denesin şunu ben xp kullandığım için deneyemedim deneyenler yorumlasın belki gerçekten işe yarıyordur ....
iyi forumlar...
İKV Donma ve Kasılma İçin Çözüm!
- ForeverHope
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Divanı I Türk
Re: İKV Donma ve Kasılma İçin Çözüm!
Ben laptopdan oynuyorum ara ara bi anlık 1 saniyelik donmalar oluyor. Mesela çemberlitaş 2. bölgede ilk kalfayı çekerken yaratıklar gelirken 1 anlık donma oluyo tamamen kitleniyo 1 saniye kadar. Bu kasdettiğin bu sorunu çözer mi ?
TRhopelessTR (49) [(^)Ecel Getiren]~[(^)Latif]
Xhope (49) [(^)Ejder Asa]

Xhope (49) [(^)Ejder Asa]

zaten donma oldumu otomatikman geçikmede olmuş oluyorMuRaTPoLaT yazdı:Lag sunucuyla aranda oluşan gecikmeye denir. Donma-kasılma senin bilgisayarın ile ilgili bir durumdur.fuci yazdı:lag zaten oyunda donma anlamındadırRootAdmin yazdı:Bizde öyle demedik zaten.Ayrıca yukarıda belirttiğim LAG için değil donma ve kasılmalar içindir sanırım sen anlamıyorsunfuci yazdı:siz anlamıyorsunuz sanırım sorun bizim bilgisayarlarımızda değilllllllllforumda bu tür iyileştirmeyle ilgili konuları sürekli deniyorum ama sonuş sıfır deneyerek yorum yapıyoruz herhalde

- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Eğer donma varsa bundan dolayı oluşan lag da senin bilgisayarından kaynaklıdır.fuci yazdı:zaten donma oldumu otomatikman geçikmede olmuş oluyorMuRaTPoLaT yazdı:Lag sunucuyla aranda oluşan gecikmeye denir. Donma-kasılma senin bilgisayarın ile ilgili bir durumdur.fuci yazdı:lag zaten oyunda donma anlamındadırRootAdmin yazdı:Bizde öyle demedik zaten.Ayrıca yukarıda belirttiğim LAG için değil donma ve kasılmalar içindir sanırım sen anlamıyorsunfuci yazdı:siz anlamıyorsunuz sanırım sorun bizim bilgisayarlarımızda değilllllllllforumda bu tür iyileştirmeyle ilgili konuları sürekli deniyorum ama sonuş sıfır deneyerek yorum yapıyoruz herhalde
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Birşey derdim fakat terbiyem müsade etmiyorVeNGaT yazdı:Al işte her gördüğünü kapak sanan biri daha :geek:oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Güzel kapakRootAdmin yazdı:Bizde öyle demedik zaten.Ayrıca yukarıda belirttiğim LAG için değil donma ve kasılmalar içindir sanırım sen anlamıyorsunfuci yazdı:siz anlamıyorsunuz sanırım sorun bizim bilgisayarlarımızda değilllllllll![]()
![]()
:mrgreen:
- TRQJEN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Arethe Best
]LAG:fuci yazdı:lag zaten oyunda donma anlamındadırRootAdmin yazdı:Bizde öyle demedik zaten.Ayrıca yukarıda belirttiğim LAG için değil donma ve kasılmalar içindir sanırım sen anlamıyorsunfuci yazdı:siz anlamıyorsunuz sanırım sorun bizim bilgisayarlarımızda değilllllllllforumda bu tür iyileştirmeyle ilgili konuları sürekli deniyorum ama sonuş sıfır deneyerek yorum yapıyoruz herhalde
Lag Tamamen internet ve ağ kaynaklı bir oyun takılmasıdır.
Lag Oyundaki internet hızınızın toplu bir grafiği olarak gösterilir.Bu grafik oyunda ''MS'' Olarak geçer.
LAG Oyuncudan kaynaklıdır.
BUG:
Bug Oyundaki yapım hatalarından dolayı oluşan bozulmalardır.
BUG oyundan kaynaklanan problemlerdendir.
Genel bilgi:Yıllar önce bilgisayarların oda büyüklüğünde ve ancak birkaç tane olduğu yıllarda bir şirket bilgisayarında aniden bir hata çıkmış teknisyenler günlerce yazılımları taramışlar ama hiç bir şey bulamamışlar sonunda bilgisayarın içini kontrol etmişler ve hatanın nedeninin elektronik aygıtların arasına sıkışan bir "böcek" yüzünden kaynaklandığını keşfetmişler.
yıllardır bilgisayarlardaki her hataya böcek denirmiş yani ingilizcesi "bug"
ne kadar fesfeseli oyuncularımız var yararlı konuları #@!? diyorsunuz

" Genç Bilgililer"
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
vaay toker panpamız gelmişVeNGaT yazdı:Al işte her gördüğünü kapak sanan biri daha :geek:oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Güzel kapakRootAdmin yazdı:Bizde öyle demedik zaten.Ayrıca yukarıda belirttiğim LAG için değil donma ve kasılmalar içindir sanırım sen anlamıyorsunfuci yazdı:siz anlamıyorsunuz sanırım sorun bizim bilgisayarlarımızda değilllllllll![]()
![]()
:mrgreen: