KaLan iTemLer (5 Gano 5 Menekse 2 Meran 2 Yonca) Yardımın Azı Çoğu Olmaz ..
Yardım Edecekler Buradan Yazarsa Sevinirm Yardımınz Unutulmaz.. !
Asab-ı Kehf üretmek o kadar kolay değildir gerçekende sabırla uğraşırsan başarılı olacağına eminim...Juliets yazdı:ArkadasLar Ashabı Uretmeye Kaç Aydır Uğraşıyorum Ama oLmdı oLmuyo YardımLarınızı BekLiyorum ... BoL itemLer
IIxDRaCuLaxII yazdı:Asab-ı Kehf üretmek o kadar kolay değildir gerçekende sabırla uğraşırsan başarılı olacağına eminim...Juliets yazdı:ArkadasLar Ashabı Uretmeye Kaç Aydır Uğraşıyorum Ama oLmdı oLmuyo YardımLarınızı BekLiyorum ... BoL itemLer
Merhaba,Juliets yazdı:ArkadasLar Ashabı Uretmeye Kaç Aydır Uğraşıyorum Ama oLmdı oLmuyo YardımLarınızı BekLiyorum ... BoL itemLer
Bilmiyor Degilm .) ama YardımLarınızLa HızLandırms oLcm . İnş .carnot55 yazdı:Merhaba,Juliets yazdı:ArkadasLar Ashabı Uretmeye Kaç Aydır Uğraşıyorum Ama oLmdı oLmuyo YardımLarınızı BekLiyorum ... BoL itemLer
Eğer bu oyunda bir yerlere gelmek istiyorsan, mücadele etmelisin.Önemli olan Asab-ı Keyf üretmek değildir, ürettikten sonraki mücadelendir.Eğer bu mücadeleye göğüs gereceksen şimdiden maden cekmeye başlayabilirsin.
ozaerdenn yazdı:Çok beklersin+ Bu vakitten sonra Ashab-ı Kehf üreten şifacı oynamasın. Çok istiyosan Mevlana Asa üret ama ona bile gerek yok şifacıyı biliyosan gider düşürürsün.
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:ozaerdenn yazdı:Çok beklersin+ Bu vakitten sonra Ashab-ı Kehf üreten şifacı oynamasın. Çok istiyosan Mevlana Asa üret ama ona bile gerek yok şifacıyı biliyosan gider düşürürsün.
Örneğin benim ERKEK şifacımın şuan ki büyü şifası[/size]/color] 1379.
Gaffar'ı
Büyü Şifa: 1141 iken 16 kere
Büyü Şifa: 1179 iken 6 kere
Büyü Şifa: 1349 iken 10 kere
Büyü Şifa: 1379 iken 4 kere
Toplam: 36 kesim.
Düşenler ise
-Ruh Döven Ceket Pantolon
-Hidroflorik Ceket Eldivenx2
-Siyanür Pantolon
-Mevlana Eldiven.
Ve Funditores'in Şifası Nefs-i Müdafaa (Sarmaşık) Zırh'ım yok![]()
Ashab-ı Kehf veya Mevlana Asa üretmek yerine gidip direk Mevlana Asa düşürmek için uğraşıyorum..
NOT: Stauard Efendi'den düşen eldivenler Gaffar Bey' e giderken düştü.