Arkadaşlar Ben PoLiFoNiKxBüYü kısa süreli başınızı ağrıtacağım şimdiden kusura bakmayın
Yahu arkadaşlar nedir bu ırkçılık olayları gece gece kendimi bi kaosun içinde buldum az daha ayak uyduracaktım yazık bize ya adam gibi oyunumuzu oynamak varken oyun bi anda Türkçülük Kürtçülük olayına döndü hepimiz bu vatanın birer evlatlarıyız heminiz MÜSLÜMANIZ kimse kimseyi rahatsız edemez özgür bir ülkede yaşıyoruz
Ulu Önderimizin bir sözünü sizlerle paylaşmak istiyorum;
"Diyarbakırlı, Vanlı, Erzurumlu, Trabzonlu, İstanbullu, Trakyalı ve Makedonyalı, hep bir milletin evlatları, hep aynı cevherin damarlarıdır."
Bende Milliyetçi bir toplumun evladıyım ama bu kadar milleyetcilik beni aşar şimdiden başınızı ağrıttığım için özür diler hayırlı geceler dilerim.
ARKADAŞLAR NEDİR BU BİTMEYEN IRKÇILIK OLAYLARI ?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobilty
Re: ARKADAŞLAR NEDİR BU BİTMEYEN IRKÇILIK OLAYLARI ?
:!: :!: malesfkı amacı sadece oyun olmayan provakatorler tarafından bazı arkdaslarmız sureklı olarak haketmedıklerı bır bıcımde tahrık edılıyor ve dıslanmaya calısılıyordur.bunu yapan sozde mıllıyetcıler yanı bu hareketlerı gunluk yasantılarındada bılıncsız ve pervasızca uygulayan ve ugruna oluruz dedıklerı ulkemızın ıcıne ettıklerının farkında olmayanlardır.malesfkı aynı cahıllık ve bılıncsızlıgı oyunada lanse etmektedırler.senınde dedgın gıbı kurtu cerkezı lazı sunnısı alevısıyle bız bır mılletız.ama bunu bu ınsanlara anlatamazsın cunku anlamazlar.burdan yazmaklada cozulcek bır sorun degıl malesef muhtemelen okuyup anlamayıp devam edıcekler haytlarına.onemlı olan bunları gorup bunlar gıbı olmamak.sahsen ben boyle ınsanları gordukce ılerde cocguma nasıl davranıcagımı ogrenıorum.ıyı forumlar.
kesinlikle katıliyorum kardeşim , cok güzel ve önemli bir konuya değinmişsin saol
-
- Cin Avcısı
Irkçılık ve milliyetçilik birbirinden o kadar uzak kavramlar ki...
o kadar uzak kavram ama insanlarımız bunları abartıyor artık Biz insanlarımızın en büyük zaaflarından bir tanesi de söylenen en ufak şeylere kendimizi çabuk kaptırıyoruzISeHRaZaTI yazdı:Irkçılık ve milliyetçilik birbirinden o kadar uzak kavramlar ki...
Ben bu olaydan rahatsız olduğum için böyle birşey paylaşmak zorunda kaldım.
İyi forumlar iyi oyunlar herkeze...
Burockkk yazdı:kesinlikle katıliyorum kardeşim , cok güzel ve önemli bir konuya değinmişsin saol
Teşekkürler sağolasın...
ISeHRaZaTI yazdı:Irkçılık ve milliyetçilik birbirinden o kadar uzak kavramlar ki...
Teşekkürler sağolasın...