Esadullah yazdı:Selamlar,
Daha öncede Kadim Hidranın ismi verildiğinde bir çok kişi şikayetlerde bulunmuştu fakat yönetim buna kulak asmamış, öneri/şikayet havuzunda dahi kabul etmemişti!
Şimdide El Gaffar olan Allah c.c'ün ismini bir oyuna alet ederek Müslümanlık dünyasına ap açık bir karşıt koydukları ortaya çıkıyor.
Oyun içerisinde Masunluk hakkın bir çok şifreler diğer oyuncular tarafından fark edilip daha önceki konularda paylaşılmıştı. Örnek vermek istiyorum: Yeni çıkan M2 gözlüklere iyi bakalım.. Mason ile ne alakası var deseniz; Sizlere tek sorum !
1. TEK GÖZ* ne anlamına geliyor?
2. Junon tapınağı ne demek?
3. Junon odasında Hac işareti ve Hz. Meryem işaretleri ne demek?
4. Ruh taşlarının şifreleri nelerdir?
Dahasını saymamızı, belirtmemizi, GÖSTERMEMİZİ, açıklamamızı ister misiniz?
İKV yönetiminin bu tür durumlarda daha duyarlı olmasını beklerdik fakat herşey umduğumuz gibi olmuyor, aksine ummadığımız taş, baş yarıyor!
Bu durumlarda İKV dünyası çok şey kaybettiğinin farkında değil..
(*): Tek göz, Mason dünyasında herşeyi gören göz anlamına gelir.
Gaffar Bey ve Kadim Hidra'nın isimlerinin değiştirilmesi rica olunur!
Hayırlı günler,
Muhammed Ali
Temeller sağlam olmayınca, dağ, tepe çöker!
Ya sen bu cahillikle nası bu kadar yaşadın çözemedim

:D:D Özellikle JUNON konusunda bir insan nasıl bu kadar saçmalayabilir

Öncelikle Cahillik suç değil öğrenmemek suç diyerek bu arkadaşıma azıcık okul bilgisi vereyim
Şimdi eski tarihlerde İstanbul Doğu Roma imparatorluğunun toprağıydı. Bu ülke Hristiyan bi ülke idi. Junon Eski Roma imparatorluğu zamanından kalma olduğu öne sürülen bir yaratıktır. Bu açıklamalarla Junon TAPINAĞI Haç işareti fln olması gereken şeyler. hepsini algılayabilmeni umarım...