Bununla gerçekten önceden ikv yi açabiliyor muydun?cino59 yazdı:Ram = 1 GB
Ekran Kartı modelim : Intel(r) G33/G31 Express Chipset Family
İşletim sistemim : Microsoft Windows xp proffessional
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum
Ekran Kartı Problemi
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: BU OYUNU OYNAYAMAYACAK MIYIZ?
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
ya kardeşim ben ve bir kaç arkadaşım ikvnin ilk oyuncularındandım... herhalde açıyordu... oyun bu kadar gelişmemişti... inanmıyorsan araştır GM Kubilay Dikraederxx gaddar felan... ister inanın ister inanmayın araştırın bakalım eski ikvnin bir bilgisayar için ne kadar gereksinim olduğunu hayretler içinde kalırsın
arkadaş doğru diyor eskiden daha az sistem özelliğiyle açıyordu birde kardeş uzman kişilere sor bu bilgisayar parçasını konusunu herkes atıp tutar uzman dediğim bilgisayarcılar değil onlarda kazıklayacak yer arar internetten biraz araştırmayla bulabilirsin ne demek istediğimi birde şu sıralar dolar yüksek malum 
Re: Ekran Kartı Problemi
doğrusun baya yüksek
En Az 256 Mb Ekran Kartı Alman Gerek.Nvidia 6000 Serisi Üstüyle Oynayabilirsin İKV Ama Başka Oyunlarda Oynamak İsterim Falan Dersen Nvidia 9000 Serisi'ni Tavsiye Ederim Ben Oyunu Nvidia 6600 Le Kasmadan Oynuyodum.Ati Ekran Kartı Almanı Tavsiye Etmem Çünkü Ati Ekran Kartı Kullanan Oyuncular Grafik Sorunları Yaşıyolar En İyisi İkv Oynamak İçin Nvidia 6000 Series Üstü Ekran Kartı Alabilirsin Nvidia 9400 GTS Var 230 TL Almıştım BF3'ü Kasmadan Oynadım.cino59 yazdı:en az kaç mb almam lazım sefa kardeş :|
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

ne alırsan al ama ati alma sakın benim bu ati ekran kartından çektigimi bi ben bilirim birde allah o derece :twisted:SeF4 yazdı:En Az 256 Mb Ekran Kartı Alman Gerek.Nvidia 6000 Serisi Üstüyle Oynayabilirsin İKV Ama Başka Oyunlarda Oynamak İsterim Falan Dersen Nvidia 9000 Serisi'ni Tavsiye Ederim Ben Oyunu Nvidia 6600 Le Kasmadan Oynuyodum.Ati Ekran Kartı Almanı Tavsiye Etmem Çünkü Ati Ekran Kartı Kullanan Oyuncular Grafik Sorunları Yaşıyolar En İyisi İkv Oynamak İçin Nvidia 6000 Series Üstü Ekran Kartı Alabilirsin Nvidia 9400 GTS Var 230 TL Almıştım BF3'ü Kasmadan Oynadım.cino59 yazdı:en az kaç mb almam lazım sefa kardeş :|
sağolun aarkadaşlar yardımlarınız için:) bende de intel marka ama 256 mb o/b o yüzden açmıyor
Kardeş Sorun Onboard Ekran Kartı Olması Sen 512 MB Nvidia Ekran Kartı Al Nvidia 6600 Al Kasmadan Oynarsın İKV'yi Dediğimi Yap Sen.cino59 yazdı:sağolun aarkadaşlar yardımlarınız için:) bende de intel marka ama 256 mb o/b o yüzden açmıyor
Göster
Sunucu:Sancak

tamam bi soruşturayımkardeşim sağol
birde Ram ne kdr olması gerekiyor
Sevgili arkadaşım öncelikle ekran kartı kullanıyorsan bilgilerini tam olarak verirsen sana kesin olarak çözüm sunabilirim.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz