GAFFAR adının değiştirilmesini istiyoruz..

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Dervis012
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

GAFFAR adının değiştirilmesini istiyoruz..

Mesaj gönderen Dervis012 »

GAFFAR YÜCE ALLAH'ın bir adı, sıfatı olup ikv oyununda bir çizime verilmesini şiddetle kınıyoruz. Yöneticilerin bu husustaki niyetlerini bilmiyoruz ama o ismin o oyunda olması gerçekten hiç de iç açıcı değil. Konu için destek verelim arkadaşalar. ALLAH razı olsun..

Gm' leri ve oyun yöneticilerini dini değerlerimiz için saygıya davet ediyoruz ..

DESTEK VEREN ARKADAŞLARIMIZ;
DARKLEADER
HSBEE
OXSCORPXO
IRENASI
KAYSERİLİERHAN
ASİLSOYLUDERVİŞ
ARARATXDERMAN
Kullanıcı avatarı
HoLLyEoLo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: We Are Legend

Re: GAFFAR adının değiştirilmesini istiyoruz..

Mesaj gönderen HoLLyEoLo »

Oyunu yaklaşık 3 yıldır oynuyorum.Gitgide daha çok para tuzağı oluyor oyun ve her yerde karşımıza çıkan tek göz işaretleri (ceketlerde, migratta vs.) ama bu gerçekten onlardan farklı bi konu.Bu konuyu açtığınız için teşekkür ediyorum size.Bu isim değiştirilmesse oyunu yakın zamanda bırakıcam.Bu konuyu açanlardan başka kimse buna ses çıkarmamıştı çıkarıcak gibide değildi veya farketmemişlerdi.Bende farketmemiştim. :evil: :evil: :evil:

Eğer böyle devam ederse oyunu yakın zamanda bırakıcam ve benden başka daha çok kişinin oyunu bırakacağından eminim.Konuyu açanlara tekrar teşekkürler.
Resim
Kullanıcı avatarı
hallelujah
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hallelujah »

Dervis012 yazdı:GAFFAR YÜCE ALLAH'ın bir adı, sıfatı olup ikv oyununda bir çizime verilmesini şiddetle kınıyoruz. Yöneticilerin bu husustaki niyetlerini bilmiyoruz ama o ismin o oyunda olması gerçekten hiç de iç açıcı değil. Konu için destek verelim arkadaşalar. ALLAH razı olsun..

Gm' leri ve oyun yöneticilerini dini değerlerimiz için saygıya davet ediyoruz ..

DARKLEADER
HSBEE
OXSCORPXO
IRENASI
KAYSERİLİERHAN
ASİLSOYLUDERVİŞ
ARARATXDERMAN
Haklısınız bende hak veriyorum. Sonuna kadar destekcinizim.
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
STeLioS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen STeLioS »

Dervis012 yazdı:GAFFAR YÜCE ALLAH'ın bir adı, sıfatı olup ikv oyununda bir çizime verilmesini şiddetle kınıyoruz. Yöneticilerin bu husustaki niyetlerini bilmiyoruz ama o ismin o oyunda olması gerçekten hiç de iç açıcı değil. Konu için destek verelim arkadaşalar. ALLAH razı olsun..

DARKLEADER
HSBEE
OXSCORPXO
IRENASI
KAYSERİLİERHAN
ASİLSOYLUDERVİŞ
ARARATXDERMAN

Bende Bu Konuda Sonuna Kadar Arkanızdayım..
Resim
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sinholy »

DARKLEADER
HSBEE
OXSCORPXO
IRENASI
KAYSERİLİERHAN
ASİLSOYLUDERVİŞ
ARARATXDERMAN
Sonuna kadar arkanızdayım kardeşim araştırıp bizi aydınlattıgın için çok saolasın Yönetimin geregini yapmasını ümit ediorum inş en kısa zamanda düzeltilir bu ;)
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Eğer 3 yıldır caminin önündeki domuz heykeli kaldırmadılarsa bunlar bu ismide değiştirmeyeceklerinden adım gibi eminim*** tam destek veriyorum.
Resim®
SİNCE 2007...
Frkncl
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Frkncl »

Kardeş bende destek veriyorum . Böyle yapmaları günah bir şey. Daha bunun gibi çok şey var bu oyunda.
Vindemiatrix : [(^)Ecel Getiren]

Kastilya : (Şifacı)(49)

-----------------------------------------------------------------------
Sıkıntı yok ! // FrKncL
Kullanıcı avatarı
JacKSwaqqeR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen JacKSwaqqeR »

yarar yazdı:Eğer 3 yıldır caminin önündeki domuz heykeli kaldırmadılarsa bunlar bu ismide değiştirmeyeceklerinden adım gibi eminim*** tam destek veriyorum.
Renewal Asil Dostlar
Tattaglia Asil Dostlar
Alperenbey Asil Dostlar
Kullanıcı avatarı
Pandotexsifa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Pandotexsifa »

DARKLEADER
HSBEE
OXSCORPXO
IRENASI
KAYSERİLİERHAN
ASİLSOYLUDERVİŞ
ARARATXDERMAN
Cok haklisiniz kardesler İsminin bir an once degistirilmesini DESTEKLİYORUM
Sancak

Pandotexşifa[Mevlana Asa(^)]
IIxPANDOTExII[Farabi Shen(^) Satır]
IIIxPANDOTExIII[(^)Ejder Asa]

Sonuna kadar TrabzonSpor
BordoMavi
Kullanıcı avatarı
Altair
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen Altair »

Oyunda çelişkili birçok nokta bulunmaktadır ki bunların açıklaması olabilir. Buna hiçbir şekilde itiraz edemeyiz ama bazı çelişkilerin bize açıklanması gerekmektedir. Gaffar isimli şef hikayede yer alan, bir zamanlar teşkilatta yer alan ama sonradan bu konuma gelen bir karakter bildiğim kadarı ile ama, hiçbir oyun kişilerin inançlarına saldırıda bulunmamalıdır ki bulunamazlar. Belki o ismi kullanmaları tesadüfi veya bi amaç doğrultusunda olabilir. Bu amaç bize açıklanmalı veya oyundaki isteklerimiz gözönünde bulundurulmalıdır.
WakeUP
hacıZADE
ShakeUP
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön