GAFFAR YÜCE ALLAH'ın bir adı, sıfatı olup ikv oyununda bir çizime verilmesini şiddetle kınıyoruz. Yöneticilerin bu husustaki niyetlerini bilmiyoruz ama o ismin o oyunda olması gerçekten hiç de iç açıcı değil. Konu için destek verelim arkadaşalar. ALLAH razı olsun..
Gm' leri ve oyun yöneticilerini dini değerlerimiz için saygıya davet ediyoruz ..
DESTEK VEREN ARKADAŞLARIMIZ;
DARKLEADER
HSBEE
OXSCORPXO
IRENASI
KAYSERİLİERHAN
ASİLSOYLUDERVİŞ
ARARATXDERMAN
GAFFAR adının değiştirilmesini istiyoruz..
- HoLLyEoLo
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Re: GAFFAR adının değiştirilmesini istiyoruz..
Oyunu yaklaşık 3 yıldır oynuyorum.Gitgide daha çok para tuzağı oluyor oyun ve her yerde karşımıza çıkan tek göz işaretleri (ceketlerde, migratta vs.) ama bu gerçekten onlardan farklı bi konu.Bu konuyu açtığınız için teşekkür ediyorum size.Bu isim değiştirilmesse oyunu yakın zamanda bırakıcam.Bu konuyu açanlardan başka kimse buna ses çıkarmamıştı çıkarıcak gibide değildi veya farketmemişlerdi.Bende farketmemiştim. :evil: :evil: :evil:
Eğer böyle devam ederse oyunu yakın zamanda bırakıcam ve benden başka daha çok kişinin oyunu bırakacağından eminim.Konuyu açanlara tekrar teşekkürler.
Eğer böyle devam ederse oyunu yakın zamanda bırakıcam ve benden başka daha çok kişinin oyunu bırakacağından eminim.Konuyu açanlara tekrar teşekkürler.
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
Haklısınız bende hak veriyorum. Sonuna kadar destekcinizim.Dervis012 yazdı:GAFFAR YÜCE ALLAH'ın bir adı, sıfatı olup ikv oyununda bir çizime verilmesini şiddetle kınıyoruz. Yöneticilerin bu husustaki niyetlerini bilmiyoruz ama o ismin o oyunda olması gerçekten hiç de iç açıcı değil. Konu için destek verelim arkadaşalar. ALLAH razı olsun..
Gm' leri ve oyun yöneticilerini dini değerlerimiz için saygıya davet ediyoruz ..
DARKLEADER
HSBEE
OXSCORPXO
IRENASI
KAYSERİLİERHAN
ASİLSOYLUDERVİŞ
ARARATXDERMAN
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Dervis012 yazdı:GAFFAR YÜCE ALLAH'ın bir adı, sıfatı olup ikv oyununda bir çizime verilmesini şiddetle kınıyoruz. Yöneticilerin bu husustaki niyetlerini bilmiyoruz ama o ismin o oyunda olması gerçekten hiç de iç açıcı değil. Konu için destek verelim arkadaşalar. ALLAH razı olsun..
DARKLEADER
HSBEE
OXSCORPXO
IRENASI
KAYSERİLİERHAN
ASİLSOYLUDERVİŞ
ARARATXDERMAN
Bende Bu Konuda Sonuna Kadar Arkanızdayım..

-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Dervis012 yazdı:GAFFAR YÜCE ALLAH'ın bir adı, sıfatı olup ikv oyununda bir çizime verilmesini şiddetle kınıyoruz. Yöneticilerin bu husustaki niyetlerini bilmiyoruz ama o ismin o oyunda olması gerçekten hiç de iç açıcı değil. Konu için destek verelim arkadaşalar. ALLAH razı olsun..
Sonuna kadar arkanızdayım kardeşim araştırıp bizi aydınlattıgın için çok saolasın Yönetimin geregini yapmasını ümit ediorum inş en kısa zamanda düzeltilir buDervis012 yazdı:GAFFAR YÜCE ALLAH'ın bir adı, sıfatı olup ikv oyununda bir çizime verilmesini şiddetle kınıyoruz. Yöneticilerin bu husustaki niyetlerini bilmiyoruz ama o ismin o oyunda olması gerçekten hiç de iç açıcı değil. Konu için destek verelim arkadaşalar. ALLAH razı olsun..
DARKLEADER
HSBEE
OXSCORPXO
IRENASI
KAYSERİLİERHAN
ASİLSOYLUDERVİŞ
ARARATXDERMAN
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Eğer 3 yıldır caminin önündeki domuz heykeli kaldırmadılarsa bunlar bu ismide değiştirmeyeceklerinden adım gibi eminim*** tam destek veriyorum.

SİNCE 2007...
Kardeş bende destek veriyorum . Böyle yapmaları günah bir şey. Daha bunun gibi çok şey var bu oyunda.
Vindemiatrix : [(^)Ecel Getiren]
Kastilya : (Şifacı)(49)
-----------------------------------------------------------------------
Sıkıntı yok ! // FrKncL
Kastilya : (Şifacı)(49)
-----------------------------------------------------------------------
Sıkıntı yok ! // FrKncL
- JacKSwaqqeR
- İskele Babası
yarar yazdı:Eğer 3 yıldır caminin önündeki domuz heykeli kaldırmadılarsa bunlar bu ismide değiştirmeyeceklerinden adım gibi eminim*** tam destek veriyorum.
Renewal Asil Dostlar
Tattaglia Asil Dostlar
Alperenbey Asil Dostlar
Tattaglia Asil Dostlar
Alperenbey Asil Dostlar
- Pandotexsifa
- İri Fare Avcısı
Cok haklisiniz kardesler İsminin bir an once degistirilmesini DESTEKLİYORUMDervis012 yazdı:GAFFAR YÜCE ALLAH'ın bir adı, sıfatı olup ikv oyununda bir çizime verilmesini şiddetle kınıyoruz. Yöneticilerin bu husustaki niyetlerini bilmiyoruz ama o ismin o oyunda olması gerçekten hiç de iç açıcı değil. Konu için destek verelim arkadaşalar. ALLAH razı olsun..
DARKLEADER
HSBEE
OXSCORPXO
IRENASI
KAYSERİLİERHAN
ASİLSOYLUDERVİŞ
ARARATXDERMAN
Sancak
Pandotexşifa[Mevlana Asa(^)]
IIxPANDOTExII[Farabi Shen(^) Satır]
IIIxPANDOTExIII[(^)Ejder Asa]
IIxPANDOTExII[Farabi Shen(^) Satır]
IIIxPANDOTExIII[(^)Ejder Asa]
- İskele Babası
- Lonca: Phenomena
Oyunda çelişkili birçok nokta bulunmaktadır ki bunların açıklaması olabilir. Buna hiçbir şekilde itiraz edemeyiz ama bazı çelişkilerin bize açıklanması gerekmektedir. Gaffar isimli şef hikayede yer alan, bir zamanlar teşkilatta yer alan ama sonradan bu konuma gelen bir karakter bildiğim kadarı ile ama, hiçbir oyun kişilerin inançlarına saldırıda bulunmamalıdır ki bulunamazlar. Belki o ismi kullanmaları tesadüfi veya bi amaç doğrultusunda olabilir. Bu amaç bize açıklanmalı veya oyundaki isteklerimiz gözönünde bulundurulmalıdır.
WakeUP
hacıZADE
ShakeUP
hacıZADE
ShakeUP