Oncelıkle merhaba arkadaşlar
Adım mustafa Sancak sunucusndaym 4 Yıldan berı oynuyorum ıkv yı Yaşım 16 Sunucumdan bayagı sıkıldım.Artık baska sunucular baska ınsanlar tanımak ıstıyorum.
Oyun H.K. 4 Ejder 1 tank 1 sıfa GBmX Gaffar Stuart. Kesmenın yollarını bılıyorum Gbmx Kesılmez dıceksınız belkı ama en az 15 defa 4 ejder kestım.ve ejderlerın her vurdugu ıslıyor yanı gbm71 den kolay.Aranıza kabul edersenız çarımı taşıcam.İyi formlar
Yenı Adım.
- anteplii027
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Yenı Adım.
GözYaşIMxTrip
İ N F İ L A C K
IIçaLıKuŞuII(çalındı)
İ N F İ L A C K
IIçaLıKuŞuII(çalındı)
Re: Yenı Adım.
Aleykum selam hoşgeldın beş geldin kardeş Sancak sunucu açılalı 4 yılmı oldu :=) . Özelliklerinden bahsetmene gerek yok foruma bakan yok oyunda akışına kendini kaptır zaten çevren oluşur .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
Beyaz Köşk'ün sorunu klanlar arasında denge olmamasından ibaret. Hırsızımız çok. Bunların dışında güzel bir sunucu diyebilirim. Benim görüşlerim bu yönde. Arkadaşlar ne der bilmem 
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- anteplii027
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Arkadaşlar sancak sunucusunun dısında emınonu sunucusundada bulundum.Oyunu toplam 4 yıl oynadım yanı sadece sancak sunucusunda degıl.Loncasına alıcak ve bana yardımcı olucak ve çevre yapmama yardımcı olucak arkadaşlar warsa aktarıcam çarımı.Neden aktarıyorsun sorusuna karşılık cevabım Sancak sunucusunun duzenı bozuldu.Tadı kaçtı.
GözYaşIMxTrip
İ N F İ L A C K
IIçaLıKuŞuII(çalındı)
İ N F İ L A C K
IIçaLıKuŞuII(çalındı)
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Altınordu
gbm x i 1 aydır 4 büyü kesiyoruz merak etme yani oyunda yeni değiliz kesilmez diyende çkmaz bence ... iyi forumLaR.
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)