ESKİ İKV NASILDI BİLMEYENLER!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
cino59
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

ESKİ İKV NASILDI BİLMEYENLER!!!

Mesaj gönderen cino59 »

BELKİDE EN ESKİ OYUNCULARINDANIMDIR... DAHA O ZAMANLAR FAZLA SKİLL BİLE YOKTU. bİ EMİNÖNÜ BİR DE METEORDA DOLAŞIP DURUYORDUK... ARADA GÖREVLER İCAP EDİNCE ORMANA FELAN GİDERDİK... OYUNDA LAG 'L' Sİ BİLE OLMAZDI... İSTEDİĞİN GİBİ OYUNA GİR ÇIK... ISLIK ÇALAN GÖREVİNİ YAPAN KRALDI. HELE DEV ANA GÖREVİ FELAN... EN AZ 6-7 GRUP GİDERDİK YARI ŞİFACIYDI... İTEMLER OKADAR SAÇMA DEĞİLDİ.... OYUNUN EN İYİSİ DİKRAEDERXXX VE GADDAR'DI HEP VS YAPARLARDI GADDAR HEP KAYBEDERDİ... LONCA BASARDIK... GÖZLÜK SADECE OYUNDA EN ESKİ OYUNCULARINDA VARDI... ELİNDE KÜTÜK OLAN KRALDI...

AMA ŞİMDİ BIRAKIN OYUN OYNAMAYI GİREMİYORUZ BİLE... TAMAM BİLGİSAYARIM OKADAR İYİ DEĞİLDİ AMA ESKİ İKV OYUNUNDA SÜPER BİLGİSAYARDI. EN DANDİK PC LER BİLE OYNARDI... YÖNETİM VARDI.... YÖNETİİİMM.... ŞİMDİ OYUNA GİRENLERİN LAG SORUNU VARMIŞ GALİBA... BİLEMEM ÇÜNKÜ DAHA OYUNA BİLE GİREMEDİM 1 HAFTADIR UĞRAŞIYORUM...

YÖNETİCİLER BIRAKIN ŞU ÇEMBERLİTAŞ ZIMBIRTISINI... BİZ ESKİ İKV'Yİ ÖZLEDİK HEMDE ÇOK... :oops: :roll: :cry: :? :|
Kullanıcı avatarı
RootAdmin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ESKİ İKV NASILDI BİLMEYENLER!!!

Mesaj gönderen RootAdmin »

cino59 yazdı:BELKİDE EN ESKİ OYUNCULARINDANIMDIR... DAHA O ZAMANLAR FAZLA SKİLL BİLE YOKTU. bİ EMİNÖNÜ BİR DE METEORDA DOLAŞIP DURUYORDUK... ARADA GÖREVLER İCAP EDİNCE ORMANA FELAN GİDERDİK... OYUNDA LAG 'L' Sİ BİLE OLMAZDI... İSTEDİĞİN GİBİ OYUNA GİR ÇIK... ISLIK ÇALAN GÖREVİNİ YAPAN KRALDI. HELE DEV ANA GÖREVİ FELAN... EN AZ 6-7 GRUP GİDERDİK YARI ŞİFACIYDI... İTEMLER OKADAR SAÇMA DEĞİLDİ.... OYUNUN EN İYİSİ DİKRAEDERXXX VE GADDAR'DI HEP VS YAPARLARDI GADDAR HEP KAYBEDERDİ... LONCA BASARDIK... GÖZLÜK SADECE OYUNDA EN ESKİ OYUNCULARINDA VARDI... ELİNDE KÜTÜK OLAN KRALDI...

AMA ŞİMDİ BIRAKIN OYUN OYNAMAYI GİREMİYORUZ BİLE... TAMAM BİLGİSAYARIM OKADAR İYİ DEĞİLDİ AMA ESKİ İKV OYUNUNDA SÜPER BİLGİSAYARDI. EN DANDİK PC LER BİLE OYNARDI... YÖNETİM VARDI.... YÖNETİİİMM.... ŞİMDİ OYUNA GİRENLERİN LAG SORUNU VARMIŞ GALİBA... BİLEMEM ÇÜNKÜ DAHA OYUNA BİLE GİREMEDİM 1 HAFTADIR UĞRAŞIYORUM...

YÖNETİCİLER BIRAKIN ŞU ÇEMBERLİTAŞ ZIMBIRTISINI... BİZ ESKİ İKV'Yİ ÖZLEDİK HEMDE ÇOK... :oops: :roll: :cry: :? :|
İnsanın Hıyarı Bostanda Yetişmez...
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.facebook.com/EfendilerLoncasi
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

cino59 yazdı:BELKİDE EN ESKİ OYUNCULARINDANIMDIR... DAHA O ZAMANLAR FAZLA SKİLL BİLE YOKTU. bİ EMİNÖNÜ BİR DE METEORDA DOLAŞIP DURUYORDUK... ARADA GÖREVLER İCAP EDİNCE ORMANA FELAN GİDERDİK... OYUNDA LAG 'L' Sİ BİLE OLMAZDI... İSTEDİĞİN GİBİ OYUNA GİR ÇIK... ISLIK ÇALAN GÖREVİNİ YAPAN KRALDI. HELE DEV ANA GÖREVİ FELAN... EN AZ 6-7 GRUP GİDERDİK YARI ŞİFACIYDI... İTEMLER OKADAR SAÇMA DEĞİLDİ.... OYUNUN EN İYİSİ DİKRAEDERXXX VE GADDAR'DI HEP VS YAPARLARDI GADDAR HEP KAYBEDERDİ... LONCA BASARDIK... GÖZLÜK SADECE OYUNDA EN ESKİ OYUNCULARINDA VARDI... ELİNDE KÜTÜK OLAN KRALDI...

Ben de 39 level zamanından beri oynuyorum gerçekten oyunda lag yoktu. Artan oyuncu sayısına gerekli tedbiri alamadı yönetim.
Kullanıcı avatarı
RootAdmin
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RootAdmin »

Bir mucize olaydı 3 yıl geri gideydik .. Şifacıyla harman edip çölde davar güdeydik ...
İnsanın Hıyarı Bostanda Yetişmez...
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.facebook.com/EfendilerLoncasi
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dilhun »

Sen okadarda eskı sayılmazsın o olaylar 39 lwl zamanındaydı ve ılk acıldıgında yanı 4,5 yıl once oyunda en yuksk lwl 29 du ve dedıgın olaylardan sadece Phılo gorewı dogru 39 zamanında ıse Oyunun bnce en guzel oldugu Devre ıdı. O Vs lerı hala arıyorum o zmnkı Vs sıstemı belkıde bırdaha hıc olmayacak (savascı Icın)

Yanı sen bu oyunu 39 zamanında baslamıssın okadar eskı sayılmassın!!!
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

Dilhun yazdı:

Sen okadarda eskı sayılmazsın o olaylar 39 lwl zamanındaydı ve ılk acıldıgında yanı 4,5 yıl once oyunda en yuksk lwl 29 du ve dedıgın olaylardan sadece Phılo gorewı dogru 39 zamanında ıse Oyunun bnce en guzel oldugu Devre ıdı. O Vs lerı hala arıyorum o zmnkı Vs sıstemı belkıde bırdaha hıc olmayacak (savascı Icın)

Yanı sen bu oyunu 39 zamanında baslamıssın okadar eskı sayılmassın!!!
Anlatılmak istenen o değil O.o
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sinholy »

Oyun dediğin gibi eski sistemde yani 39lvlken cok güzeldi ama bu şaheserler grb bölgeleri gelınce sıgınak migrat tamam güzeldi ama çemberlitaş tam bir zaman kaybı bana göre oyunu cok geri plana attılar e.ö sunucusunda oynuorum lagdan ilerlenmiyor iyileştirme çalışmaları yapılmıyor Knight Online adlı oyunda GM ler oyuncuya çok özen gösterior oyuncuda aynı şekilde GMlere ama ikvde böyle değil çarın çalınıor adamların dediği laf bu plus yoksa geri alamazsınız :evil: O kdr para alıolar iksir arttırıcı kutu derken kazandıkları paranın haddi hesabı yok ama birazda şu oyuna bakın artık yeter etti arttırıcı dediniz kutu aldık 1 sıfır kelvin zırh 1 tane sıfır kelvin pant aldım en az 50 kere stu kesmişimdir bir eldiven yok oyun hiç iyiye gitmior bana göre ;)
cino59
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cino59 »

dilhun doğrusun o ws ler ne kadar özlüyorum... birincilere gözlük verirlerdi... :( ama anlatmak istediğim bilgisayarın tam donanımlı olması gerekmiyordu... en dandik pclerde bile açılıyordu... yaşadım gördüm... şimdileri inanmıyor bile o özelliklerde oyunun açıldığına :( ah ne günlerdi ya bi ıslıkçalan görevi için kaç grup giderdik nerde öyle güzel itemler
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Comader »

39 level zamanında oynayanların ''nerde eski ikv '' diye yakındığı günlerdeyiz.Benim gibi 29 level zamanından beri oynayanlar ne yapsın ? Amacı olmayan konular açmayın lütfen eski ikv artık yok geri gelmesi de imkansız.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
ZHOOM
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen ZHOOM »

Comader yazdı:39 level zamanında oynayanların ''nerde eski ikv '' diye yakındığı günlerdeyiz.Benim gibi 29 level zamanından beri oynayanlar ne yapsın ? Amacı olmayan konular açmayın lütfen eski ikv artık yok geri gelmesi de imkansız.
Yerinde cevap budur :!: 29 seviye sınırında bulunanlar ne yapmalı, acaba bizde özledik geri gelmesi imkansız bir oyunun var olabilmesi için sürekli çıtayı yükseltmesi gereklidir.Şuan oyun ekibide bunu yapıyor fakat sanırım biraz yetersiz kalıyorlarlar.
Size avans vermek için biraz vuruluyorum.

Bin Yetmiş Bir ~~ 1071

“Genel Etkileşim” sayfasına dön