Çemberlitaşa Girmek İçin ....

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çemberlitaşa Girmek İçin ....

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Arizonaa yazdı:
ozaerdenn yazdı:1008. Fundi Zırh ve Mor İbn-i Pantolon eksik. Gözlüğüm de yok ama alıcam. Tek item İbn-i Pantolon var ama kasada duruyor. Kutadgu Cevriye kullanıyorum ve çok daha iyi. İtem düşürmeye pek uğraştığım söylenemez :) İşin eğlence boyutundayım.
Ne diyelim durumumuz aynı aslında benimde gözüm,fundi takılarım ve zırhım eksik 1029 oluyor ama 35m kenera koydum herhangi gitme durumu olursa bi göz alacam O kadar kenan junon kesmiş olsamda düşmüyor :twisted:
2 Meran 2 Liderlik 2 Göz 2 Diş 11 Saf Platin 36 Tohum falan var. Eski ortağım 2 Gano 4 Yonca verecek. Bunlarla gözlük + iksir alıcam :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Çemberlitaşa Girmek İçin ....

Mesaj gönderen Arizonaa »

ozaerdenn yazdı:
Arizonaa yazdı:
ozaerdenn yazdı:1008. Fundi Zırh ve Mor İbn-i Pantolon eksik. Gözlüğüm de yok ama alıcam. Tek item İbn-i Pantolon var ama kasada duruyor. Kutadgu Cevriye kullanıyorum ve çok daha iyi. İtem düşürmeye pek uğraştığım söylenemez :) İşin eğlence boyutundayım.
Ne diyelim durumumuz aynı aslında benimde gözüm,fundi takılarım ve zırhım eksik 1029 oluyor ama 35m kenera koydum herhangi gitme durumu olursa bi göz alacam O kadar kenan junon kesmiş olsamda düşmüyor :twisted:
2 Meran 2 Liderlik 2 Göz 2 Diş 11 Saf Platin 36 Tohum falan var. Eski ortağım 2 Gano 4 Yonca verecek. Bunlarla gözlük + iksir alıcam :)
Bende hemen almak isterdim ama Bi yandanda ejder üretiyorum :) Ama herhangi bi gitme durumu olursa hemen alacam
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013

“Genel Sohbet” sayfasına dön