2 Meran 2 Liderlik 2 Göz 2 Diş 11 Saf Platin 36 Tohum falan var. Eski ortağım 2 Gano 4 Yonca verecek. Bunlarla gözlük + iksir alıcamArizonaa yazdı:Ne diyelim durumumuz aynı aslında benimde gözüm,fundi takılarım ve zırhım eksik 1029 oluyor ama 35m kenera koydum herhangi gitme durumu olursa bi göz alacam O kadar kenan junon kesmiş olsamda düşmüyor :twisted:ozaerdenn yazdı:1008. Fundi Zırh ve Mor İbn-i Pantolon eksik. Gözlüğüm de yok ama alıcam. Tek item İbn-i Pantolon var ama kasada duruyor. Kutadgu Cevriye kullanıyorum ve çok daha iyi. İtem düşürmeye pek uğraştığım söylenemezİşin eğlence boyutundayım.
Çemberlitaşa Girmek İçin ....
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaşa Girmek İçin ....
PIRASASAPI
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: Çemberlitaşa Girmek İçin ....
Bende hemen almak isterdim ama Bi yandanda ejder üretiyorumozaerdenn yazdı:2 Meran 2 Liderlik 2 Göz 2 Diş 11 Saf Platin 36 Tohum falan var. Eski ortağım 2 Gano 4 Yonca verecek. Bunlarla gözlük + iksir alıcamArizonaa yazdı:Ne diyelim durumumuz aynı aslında benimde gözüm,fundi takılarım ve zırhım eksik 1029 oluyor ama 35m kenera koydum herhangi gitme durumu olursa bi göz alacam O kadar kenan junon kesmiş olsamda düşmüyor :twisted:ozaerdenn yazdı:1008. Fundi Zırh ve Mor İbn-i Pantolon eksik. Gözlüğüm de yok ama alıcam. Tek item İbn-i Pantolon var ama kasada duruyor. Kutadgu Cevriye kullanıyorum ve çok daha iyi. İtem düşürmeye pek uğraştığım söylenemezİşin eğlence boyutundayım.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013