Ekran Kartı Problemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
cino59
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Ekran Kartı Problemi

Mesaj gönderen cino59 »

yönetici bey nasıl bir saçmalıktır illa kart mı almak gerekiyor.... Ben bu oyuna yıllarımı verdim... uzun süredir oynamadığım için şimdi yükleyim dedim her şey değişmiş... Directx 3D 9 hatası ve driver veriyor...bütün güncellemeler doğru bir şekilde tamamdır.... bu konuyu üçüncüye yazıorum... Eski İKV 'de hiç bir sorun olmadan rahat bir şekilde oyuyorduk... Bilgisayarı güzel olan var olmayan var... Desteklerinizi bekliyoruz bu hatayı nasıl bitiririm... :? :( :oops:
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Re: BU OYUNU OYNAYAMAYACAK MIYIZ?

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

İnternetten İndirebilirsin Diye Biliyordum :)
cino59
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cino59 »

arkadaşım ya 1 saat oluyor ekran kartını güncelledim directxi güncelledim bilgisayarı yeniden başlattım olmuyor... Ya eski İKV nerde bu nerde...
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Buhara »

Aşagıdakı linkten directx 9 u indirin sorununuz çözülecektir iyi forumlar
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35
cino59
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cino59 »

buhara paylaşımın için çok sağol ama yinede olmuyor... hala ekran kartınız directx 3d 9 desteklemediği için ve sürücü driver yüklü olmadığı için felan filan saçmalıyor.... ama eminim şuan hepsini güncelledim ama olmuyor :oops:
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

İKV yi açarken Başka Oyun açık oluyormu ?
cino59
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cino59 »

hayır bırak oyunu program bile açık değil.... ya eski İKV de çok güzeldi arkadaşlar kasmıyordu bile 2 senedir felan giremiyordum yükleyim dedim... Ama sorunlar bitmiyor... destek bölümünden baktım intelin sitesinden güncelleme yaptım buhara'nın verdiği siteden driver yükledim yok gene aynı... Birde bunların yüklü olup olmadığını nasıl anlarız belki bende vardır bişeylik
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

cino59 yazdı:hayır bırak oyunu program bile açık değil.... ya eski İKV de çok güzeldi arkadaşlar kasmıyordu bile 2 senedir felan giremiyordum yükleyim dedim... Ama sorunlar bitmiyor... destek bölümünden baktım intelin sitesinden güncelleme yaptım buhara'nın verdiği siteden driver yükledim yok gene aynı... Birde bunların yüklü olup olmadığını nasıl anlarız belki bende vardır bişeylik
Mutlaka ve mutlaka ekran kartı driver iniz yüklü değil. Ekran kartının modelini ve işletim sisteminizi (kaç bit olduğunu) yazarsanız yardımcı olabilirim.
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeF4 »

cino59 yazdı:yönetici bey nasıl bir saçmalıktır illa kart mı almak gerekiyor.... Ben bu oyuna yıllarımı verdim... uzun süredir oynamadığım için şimdi yükleyim dedim her şey değişmiş... Directx 3D 9 hatası ve driver veriyor...bütün güncellemeler doğru bir şekilde tamamdır.... bu konuyu üçüncüye yazıorum... Eski İKV 'de hiç bir sorun olmadan rahat bir şekilde oyuyorduk... Bilgisayarı güzel olan var olmayan var... Desteklerinizi bekliyoruz bu hatayı nasıl bitiririm... :? :( :oops:
Ya Arkadaşım Ram Miktarın 512 MB Altıysa Kaldırmaz.Ekran Kartın 256 MB Altındaysa Kaldırmaz.Bu İki Sorundada Directx 3D 9 Hatası Alırsın.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

Ekran kartınız ya güncel değil ya da 3D'yi desteklemiyor olabilir. İstanbul Kıyamet Vaktini açınca sunucu seçmeden direk AYARLAR'a girip oradan görüntü kalitesini düşürürseniz sorununuz düzelebilir.
Ayrıca İkv ana sayfasından bilgisayarınızı sınamanızı da tavsiye ederim.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön