yeni server alımı için para toplayalım
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
yeni server alımı için para toplayalım
Başlıktan da anlaşıldığı gibi ikv oyunumuza para yatıracağımıza paralarımızı server alımı için ikv havuzda toplayalım ve lag çözümü için fakir ikv yönetimimize makina alalım. Belki oyunu biz kurtarırız yoksa fakir ikv yönetimimizin makina alacak parası yok.
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Re: yeni server alımı için para toplayalım
Ya Hadi oRDan ne parası adamlar yaz-kış tatil yapıyor GM Erdoğanın Facesine Bakın Adam Uludağda Tatil Yapıyor ne zannediyorsunuz siz ?
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Erdoğan Rusyada okuyorllllxefsanexllll yazdı:Ya Hadi oRDan ne parası adamlar yaz-kış tatil yapıyor GM Erdoğanın Facesine Bakın Adam Uludağda Tatil Yapıyor ne zannediyorsunuz siz ?
Okuyor MuMuRaTPoLaT yazdı:Erdoğan Rusyada okuyorllllxefsanexllll yazdı:Ya Hadi oRDan ne parası adamlar yaz-kış tatil yapıyor GM Erdoğanın Facesine Bakın Adam Uludağda Tatil Yapıyor ne zannediyorsunuz siz ?
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
Kardeşim adam uludağa gidemez mi allahım ya ayar oldum sanallllxefsanexllll yazdı:Ya Hadi oRDan ne parası adamlar yaz-kış tatil yapıyor GM Erdoğanın Facesine Bakın Adam Uludağda Tatil Yapıyor ne zannediyorsunuz siz ?
İnsan uludağa gidip tatil yapabilir size ne ?
7/24 İkv başında sizin gibi oturacak hali yok ya adamın
Ben tek siz hepiniz
Oyunda sorunlar helede sorunları lehine çevirip kullanan oyuncular varken tatil biraz abest kaçmıyor mu ?COMMANDER yazdı:Kardeşim adam uludağa gidemez mi allahım ya ayar oldum sanallllxefsanexllll yazdı:Ya Hadi oRDan ne parası adamlar yaz-kış tatil yapıyor GM Erdoğanın Facesine Bakın Adam Uludağda Tatil Yapıyor ne zannediyorsunuz siz ?
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
Kardeşim sonuçta bu bir oyun.PENTRAGON yazdı:Oyunda sorunlar helede sorunları lehine çevirip kullanan oyuncular varken tatil biraz abest kaçmıyor mu ?COMMANDER yazdı:Kardeşim adam uludağa gidemez mi allahım ya ayar oldum sanallllxefsanexllll yazdı:Ya Hadi oRDan ne parası adamlar yaz-kış tatil yapıyor GM Erdoğanın Facesine Bakın Adam Uludağda Tatil Yapıyor ne zannediyorsunuz siz ?
Emin ol ki yoneticiler bu oyunu gerçek hayattaki işleri gibi onemsemez
Cunku gerçek hayattaki mesleklerinden para kazanılırlar
Oyun sadece zevk içindir
Ben tek siz hepiniz
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
İKV camiası genellikle gönüllülerden oluşuyor. Ancak yükseldikten sonra bazı yerlere gelirsen bir miktar para alıyor olabilirler. Tatil yapmaları pek de anormal bir durum değil.
GMlik yapmıyorlar adamlar yaz kış tatik para almıyoruz diyorlar ama yalan
Para toplamaya gerek yok kardeşim.Zaten ikv yönetimi yeni sunucu açmak isteseydi 1.000 tane açardı bizden kazandığı paralarla 
Bu şey gibi oldu ;
Cami için para toplayalım arkadaşlar boş geçmeyelim...
İKV yönetiminin böyle birşeye ihtiyacı yok emin ol.Bence yeni sunucu ile ilgileneceklerine Lag'a çözüm bulsunlar yeter
Bu şey gibi oldu ;
Cami için para toplayalım arkadaşlar boş geçmeyelim...
İKV yönetiminin böyle birşeye ihtiyacı yok emin ol.Bence yeni sunucu ile ilgileneceklerine Lag'a çözüm bulsunlar yeter