merhaba
Kasadaki Maden mesela 50 ise 20 gibi yada 2 3 gibi görünmesi olayını bir tek ben mi yaşıyorum ? :?
BU HATA SİZDEDE OLUYOR MU ?
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
BU HATA SİZDEDE OLUYOR MU ?
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Re: BU HATA SİZDEDE OLUYOR MU ?
Merhaba;Viceroy yazdı:merhaba
Kasadaki Maden mesela 50 ise 20 gibi yada 2 3 gibi görünmesi olayını bir tek ben mi yaşıyorum ? :?
Belirttiğiniz hata sizde olduğu gibi her oyuncuda yaşanıyor.Söz konusu hata oyunun başından beri var ancak bu hataya şimdiye kadar bir çözüm bulunabilmiş değil ne yazık ki...
İyi Forumlar..!
yazık ya çok yazık 1-2 senedir oynamıyordum oyunu resmen mahvolmuş oyun... İKV gibi oyunu boşa çevirdiler ya helal olsun
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
O hatayı maalesef son zamanlarda sık yaşıyoruz.
Örn: 1500 madalyam var 1 madalya daha düşüyor üstüne koyduğumda 1 madalya olarak gözüküyor ayırdığımda,yer değiştirdiğimde kasada 1501 olarak tekrar düzeliyor.
Örn: 1500 madalyam var 1 madalya daha düşüyor üstüne koyduğumda 1 madalya olarak gözüküyor ayırdığımda,yer değiştirdiğimde kasada 1501 olarak tekrar düzeliyor.
XXCEZAXX
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

düzeltin lütfen :?
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

Çok nadir oluşan bir hatadır kasanızdaki yerini değiştirirseniz sayısı eski halini alır.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
Koray YAR
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

HellRiDerS yazdı:Çok nadir oluşan bir hatadır kasanızdaki yerini değiştirirseniz sayısı eski halini alır.
İyi Forumlar.
peki teşekkürler. konuyu kilitleyebilirsiniz.
RELAXEFENDY
- NATHAN
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
Ne yazık ki çok nadir bir hata değil.HellRiDerS yazdı:Çok nadir oluşan bir hatadır kasanızdaki yerini değiştirirseniz sayısı eski halini alır.
İyi Forumlar.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb