Herkeze iyi akşmalar.
Lütfen bu mesajımızı yöneticiler iyi okusunlar! 3 gün susturma cezası aldım ve neden susturulduğum mail adresime gelmedi.Oyunda küfür etmedim, flood yapmadım.3 gün önce küfürlü isim taşıyan birini şikayet ettim ve nedense onun yerine ben ceza aldım galiba!.
Şikayet sisteminde şikayet eden ve edilen gözükmüyor diyorsunuz.O zaman neden şikayet sistemi var.Madem bi işe yaramıyo neden koyuyorsunuz! Zararlı çıkan şikayet edenler oluyor!
Cezamın açılmasını istiyorum.Destek talebinde bulun demeyin, çünkü ilgilenmiyorlar zaten!
CEZAMI AÇIN!!
Susturma
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Susturma
Mecburen desteğe gideceksin yazmayın demişsin ama. Buradan yardım edemezler.
- SAKULTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Cezanızın haksız olduğunuzu düşünüyorsanız Ceza İtiraz Formu ile cezanıza itiraz edebilirsiniz.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
BeDBaHT yazdı:Cezanızın haksız olduğunuzu düşünüyorsanız Ceza İtiraz Formu ile cezanıza itiraz edebilirsiniz.
Üstelik İKV Forumları aracılığı ile yapılan bu tür talepleriniz resmiyet taşımaz.
Bilginize sunar, iyi forumlar dilerim.

- ILKxBaYTaR
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: sehran
haklısın kardeşim şimdiye kadar desteğe kaç tane mesaj attım bi tanesine bile dönmediler geri.saçma sapan şeyler olmaya başladı oyunda işin tadı iyice kaçtı.ne susturma sebebini anlıyoruz nede başka bişey.bu oyuna verdiğim paraya acıyorum açıkcası.zaten lagtanda adam gibi oyun oynayamıyoruz.buna bi çözüm bulunsun artık yediğiniz paralara yazık.
MoZaiK**[Dailymotion][/Dailymotion]