Merhaba ;
Arkadaşlar Oyunu Yükledim 1 Seneden Sonra İstanbul Kıyamet Vaktine Tekrar Başlamayı Düşündüm Oyunu Yükledim Gireceğim Sunucuyu Seçiyorum Ama İstanbul - Giriş Sayfası Alta İniyor Basıyorum Yukarı Çıkmıyor Nasıl Olacak Birisi Bilgi Verirse Sevinirim
İYİ FORUMLAR.
Birisi Buraya Bakabilir Mi ?
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Birisi Buraya Bakabilir Mi ?
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
Re: Birisi Buraya Bakabilir Mi ?
Öncelikle Ekran Çözünürlüğünüz Kaç Piksele Kaç Piksel 1024x768 ' Mi Yada Farklı Mı ? Ekran Çözünürlüğünüzü Öğrendikten Sonra Ayarlardan Oyunun Çözünürlük Ayarını Aynı Seviyeye Getirin Tamamen Uyumsuzluklu Alakalı.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Vatansever
Merhabalar;Phislikxcerrah yazdı:Merhaba ;
Arkadaşlar Oyunu Yükledim 1 Seneden Sonra İstanbul Kıyamet Vaktine Tekrar Başlamayı Düşündüm Oyunu Yükledim Gireceğim Sunucuyu Seçiyorum Ama İstanbul - Giriş Sayfası Alta İniyor Basıyorum Yukarı Çıkmıyor Nasıl Olacak Birisi Bilgi Verirse Sevinirim
İYİ FORUMLAR.
Bu sorun ekran masaüstü ekran çözünürlüğünüz ile oyunun ekran çözünürlüğünün farklı olmasından kaynaklanır oyun ve masa üstü çözünürlük ayarlarınızı 1024 * 768 şeklinde ayarlayarak sorunu çözebilirsiniz.
İyi Forumlar..!
aynı sorun bendede olmuştu arkadaşların dediği gibi yaptım düzeldi
.....
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar İkv Ekran Çözünürlüğü Zaten 1024*768 miş ama yine olmadı .
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar Oyun Düzeldi Ama Oyuna Giriyorum Sonra 2 Dakika Sonra Kendine Kendine Donuyor Niye Oluyor Acaba ?
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Vatansever
Phislikxcerrah yazdı:Arkadaşlar Oyun Düzeldi Ama Oyuna Giriyorum Sonra 2 Dakika Sonra Kendine Kendine Donuyor Niye Oluyor Acaba ?
Merhabalar;
Bilgisayarınızın özelliklerini tam olarak bilmediğim için size önerim oyun ayarlarını en düşük seviyeye getirip tekrar denemeniz.Ayrıca ekran kartı sürücünüzü güncellemeniz de yararlı olacaktır.
İyi Forumlar..!
Bilgisayarının Ram Miktarını Yükseltebilirsin,Ekran Kartı Driverlarını Güncelleyebilirsin Yada Sadece Lag Giriyodur,İnternet Hızını Artırabilirsin.Phislikxcerrah yazdı:Arkadaşlar Oyun Düzeldi Ama Oyuna Giriyorum Sonra 2 Dakika Sonra Kendine Kendine Donuyor Niye Oluyor Acaba ?
Göster
Sunucu:Sancak