Merhaba
Arkadaşlar herkes gaffar kesimini ful videoya alıp foruma atsın büyücü savaşçı şifacı her sınıftan bir kesim videosu atarsanız memnun olurum.
Gaffar Kesimi
Re: Gaffar Kesimi
Ne rahata alışmış bi milletimiz var ya
Ne Kullanıyorsun sen ? Lütfen banada var çok görme allah aşkına banada ver uçmak istiyorum senin gibi saçma sapan şeyler yapmak istiyorum lütfen rica ediyorum verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :twisted:Sinholy yazdı:Merhaba
Arkadaşlar herkes gaffar kesimini ful videoya alıp foruma atsın büyücü savaşçı şifacı her sınıftan bir kesim videosu atarsanız memnun olurum.
-
Sinholy
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
CLodyII yazdı:Ne Kullanıyorsun sen ? Lütfen banada var çok görme allah aşkına banada ver uçmak istiyorum senin gibi saçma sapan şeyler yapmak istiyorum lütfen rica ediyorum verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :twisted:Sinholy yazdı:Merhaba
Ya kardesm aksam aksam belamısın nereye konu açsam gelıor bu adam
- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Şifacı sınıfından kesimi geçen sene paylaşmıştım.
viewtopic.php?f=59&t=80202
Diğer sınıflardan kesim videosuna uğraşacak zamanım yok
viewtopic.php?f=59&t=80202
Diğer sınıflardan kesim videosuna uğraşacak zamanım yok
-
Sinholy
- Sahaf Yardımcısı

Kullandıgın için iyi biliyorsun adını sanırımxPrince yazdı:Seroquel kullanıyodur heralde![]()
Bölüm eczacılık adamımSinholy yazdı:Kullandıgın için iyi biliyorsun adını sanırımxPrince yazdı:Seroquel kullanıyodur heralde![]()
-
Sinholy
- Sahaf Yardımcısı

xPrince yazdı:Bölüm eczacılık adamımSinholy yazdı:Kullandıgın için iyi biliyorsun adını sanırımxPrince yazdı:Seroquel kullanıyodur heralde![]()
![]()
Ya kardesm el birliğiyle banamı yükleniosunuz bugün derdiniz nedir belamısınız