{REHBER} İşini Yapıyor mu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

{REHBER} İşini Yapıyor mu?

Mesaj gönderen adresbu »

Merhabalar ;

Benim Konuyu açma amacım kimseyi Küçük düşürme veya hakaret etme değil . Belirtmek istediğim konu İse Oyunu yeni Başlamış ve Sorusu olan Kişileri Doğru bilğiyi vermek İçin Açılan Rehber Takımı Gerçekten İşini Yapıyor mu ?

Günde En az 10 kişi Sorununu Dile getiriyor yada bilmek istediğini , Bildiğim kadarıyla yardım ediyorum ama Bilmediğimi rehber ekibine Sorun diyorum :!: peki günde rehber olmama rağmen bu kadar Sorusu olan dururken {REHBER} Ekibi Nerede ?

Sobee'nin Denetimini arttırmasının hem oyuncu bilgilendirme açısından hem yardımlaşma açısından İyi olacağını düşünüyorum.

Keyifli Forumlar.
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: {REHBER} İşini Yapıyor mu?

Mesaj gönderen Comader »

Rehberleri denetlemekle yükümlü bir ekip yok.Diyelim kuruldu veya başka kişilere bu görev eklendi.Neye göre yargılayacaklar rehberleri ? Rehber olmak gönüllü olduğu için ve istenildiğinde dükkana girip tagı kaldırılabildiği için ve aynı zamanda belirli bir değerlendirme kriteri omadığı için rehberler işlerini yapmadıklarında suçlanamazlar.

Ya oyun yönetimi biraz uğraşıp rehber ekibini ciddi anlamda bu işe gönül verip her zaman yapacak insanlardan oluşan küçük ama daha etkili bir rehber ekibi yapacak, (ki böylece denetlenmesi daha kolay olur)

Ya da rehberliğe daha ciddi bir anlam yükleyerek onları resmi görevlileri yapacak (forum yetkilileri gibi) ki bu durumda rehberlerin tagı kaldırması veya rehberken başka işlerle meşgul olması gibi durumlar ortadan kalkacaktır.

Bence ilk seçenek daha makul ve uygulanabilir.

Bunlardan biri olmadığı sürece oyunda rehberler olsa da olmasa da pek fark olmaz.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
Matrock
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: <The Siege>

Re: {REHBER} İşini Yapıyor mu?

Mesaj gönderen Matrock »

Rehber takımı oyunda yeni olan oyunculara yardımcı olmak için kurulan bir takımdır.
Oyundaki görevdir veya başka konularda da diğer arkadaşlara yardımcı olabilir.
Ama bazı Rehber arkadaşlarımız {REHBER}'ler Bu ön ad aktifken grup bölgelerinde dolaşabiliyor.Önemini tam anlayamayanların olduğu aşikar.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön