MERHABA
LAG GİDERİCİ ARTIK DÜKKANDA VE SADECE 4995 AKÇE !
İKV ÇEMBERLİTAŞ KUTU SAHİPLERİNE İSE SADECE 2995 AKÇE VE 15 DİRENÇ PUANI DA BUNA DAHİL !
OYUNUN ZEVKİNE VARIN!!!!
BANA KATILANLAR VE KATILMAYANLAR ARKADAŞLAR ???
LAG GİDERİCİ ARTIK DÜKKANDA
- ByNaRqOz05
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mu Be On
Re: LAG GİDERİCİ ARTIK DÜKKANDA
lags yazdı:MERHABA
İKV ÇEMBERLİTAŞ KUTU SAHİPLERİNE İSE SADECE 2995 AKÇE VE 15 DİRENÇ PUANI DA BUNA DAHİL !
OYUNUN ZEVKİNE VARIN!!!!
Developer larımız zaten bu konu hakkında gerekli açıklamayı ve çalışmaları yapıyorlar. Bakınız : viewtopic.php?f=46&t=87199
Fesat Ve isyan iyi değildir hep söylemişimdir.
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
ya anlamıyorum sizi lag lag lag diye biyerinizi yırtıyorsunuz 3gb ram 1 gb ekran kartıyla 3 ikv açıyorum lag olmuyor :S

- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaş Artık İKV nin Paragöz Olduğunu Söylemek İstiyo.lags yazdı:MERHABA
OYUNUN ZEVKİNE VARIN!!!!
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Merhabalar;kerimcan123 yazdı:ya anlamıyorum sizi lag lag lag diye biyerinizi yırtıyorsunuz 3gb ram 1 gb ekran kartıyla 3 ikv açıyorum lag olmuyor :S
Gecikme (LAG) olarak adlandırılan durumun bilgisayar özellikleriyle alakası yoktur.LAG birçok nedenden kaynaklanabiliyor.Bu nedenlerden bir tanesi internet hızınızın yavaş olması.Eğer internet hızınız oyunu oynayacak kadar hızlı değilse veri akışında yavaşlama olur buda LAG' I doğurur.İkinci neden ise oyunun Serverları' nın artık oyun yükünü kaldıramamasıdır.Server oyun yükünü kaldıramaz ve veri akışında problemler olursa bugünler de sıklıkla yaşadığımız durum ortaya çıkıyor.
Sana bişey diyecem şu 1.nedeni söyleme bile kardeşim alıştık boş laflara.Lag %1000 oyundan ve Sobee'nin halt yemesinden kaynaklı.Ayrıca Metin2 , Knight , Silkroad...Bu oyunları oynadığımda zerre kadar gecikme olmuyor.Tabi bu oyunlar ikv'ye tepeden bakar.Oyun çöküyor artık yönetimin bütün hayalleri boşaFahrenheit yazdı:Merhabalar;kerimcan123 yazdı:ya anlamıyorum sizi lag lag lag diye biyerinizi yırtıyorsunuz 3gb ram 1 gb ekran kartıyla 3 ikv açıyorum lag olmuyor :S
Gecikme (LAG) olarak adlandırılan durumun bilgisayar özellikleriyle alakası yoktur.LAG birçok nedenden kaynaklanabiliyor.Bu nedenlerden bir tanesi internet hızınızın yavaş olması.Eğer internet hızınız oyunu oynayacak kadar hızlı değilse veri akışında yavaşlama olur buda LAG' I doğurur.İkinci neden ise oyunun Serverları' nın artık oyun yükünü kaldıramamasıdır.Server oyun yükünü kaldıramaz ve veri akışında problemler olursa bugünler de sıklıkla yaşadığımız durum ortaya çıkıyor.
+ Yönetim size şunu söyleyeyim ;
Ne kadar çabalasanız fayda etmez.İKV , yukarıda saydığım oyunların tırnağı bile olamaz boşuna uğraşıp saçma sapan konular açıp milleti oyalamayın !