Forum yontecıleri...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Re: Forum yontecıleri...

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Bu tip olaylarla karşılaştığınız zaman,
Yasaklamak en mantıklı çözümdür.
Dediğiniz gibi yasaklı listenizin dolduğu anlar oluyor ise;
Size karşı herhangi bir yazı yazdıklarında aldırış etmez, cevap vermez iseniz 2 3 kere yazdıktan sonra sıkılacak ve bu tür tavırları takılmaktan usanacaktır.

Bir başka öneri olarak daha önce yasaklı listenize eklemiş oldugunuz 1 lwl karakterleri silebilir yasaklı listenizde yer açabilirsiniz.
Sizi sürekli olarak oyundan rahatsız eden biri var ise şikayet et seçeneğini kullanma hakkınızda bulunmaktadır.

İyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
hallelujah
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen hallelujah »

Legendxdalgac yazdı:
hallelujah yazdı:Madem forumdan konuyu kaldırıyorlar. Destek ekibine atılan mesajlarımızada yanıt versinler. Bu kadar vurdum duymazlık bu oyunun sonunu getirir. Eğer onlar yolladığım şikayetlere yanıt verir, gereken işlemleri yapar kayıtsız kalmazlarsa forumlarda böyle konular açılmaz. Önce onlar işini düzgün yapsın sonra biz, bizden istenen şeyleri yapalım. Öyle hiç birşey yapmayın sonra forumda konuyu kaldırın. Yok öyle konu açamazsınızlarla yürümez bu işler. Lafla peynir gemisi yürümez demişler.
Merhaba Hallelujah,

Destek ekibinin bütün gün yattığınımı düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Destek ekibine gün boyunca yüzlerce mesaj atılıyor.
Öneri, şikayet ve buna benzer bir sürü konu.
Bunlar hakkında tek tek inceleme yapılıyor ve gönderilme sırasına bakılarak cevaplanıyor.
Mesajı attım hemen cevap gelsin gibi mantık tamamen yanlış.
Onlar sen mesaj at diyemi bekliyorlar.
Destek ekibininde bir yoğunlu var, bunları neden göz önünde bulundurmuyorsunuz.
Sadece sizmi mail gönderiyorsunuz :!:

Gözünüzden at gözlüklerini çıkarıp olaya tek taraflı bakarak başkalarını eleştirmek yerine,
Desteğe atmış olduğunuz mail'in cevaplanmasını bekleyerek arada e-postanızı kontrol etmeniz yeterli olacaktır.

İyi forumlar..

Öncelikle yazının rengini değiştirmeni tavsiye ederim. Çok bilmişliğin mavi ile bu forumda pek okunmuyor. Bunu bilmemene şaştım.

Gönderilme sırasında söz ediyorsun. Acaba 1 aylık şikayete yanıt gelmemesi çok mu normal. Ama bazı kişilere mesaj atıldıktan 1 saat sonra bile yanıt geliyor. Ayrıca e-posta adresimi her gün bilgisayarımı açar açmaz kontrol ediyorum. Ve her gün aynı sonuç nedense İstanbul Kıyamet Vakti Destek Ekibi'nden 1 mesaj dahi yok. 1 aylık gönderiye yanıt vermiyorlarsa en azından 'Şikayetiniz geri çevrildi.' tarzında bile bir mesaj atmıyorlarsa ben her türlü isyan etme hakkına sahibimdir. O kadar çok biliyorsan sana yollayayım mesajı gerekli kişilere cezasını ver.
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
Ebruliiii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ebruliiii »

Kardesım (hallujah) dogru sölıyorsun bız o msjı senle bırlıkde 1 ay once attık hala bır yanıt yok . Engelle butonunu gormıcek kadar cahıl degılız . Sıkayet edıyoruz noluo adam 3 gun sus alıo dıer carına gecıo . Bak cok cıddı olarak sölıyorum . Biri sizin annenize . ablanıza kufur etse o carı bam lardınız. elınızde ımkanınız olsa. Ve en az 15 kısı sıkayette bulundu bu adam hırsız dıye. Ama yanıt manıt yok.Ya ne dıyım eğer bazı gm ler bu sucluların arkasını kolluyorsa su oyuna yatırdıgım para emek hepsıne HARAM olsun. kımseyı kırmak da nıyetınde degılım yanls anlama.
Bizbizeyeteriz

IIxEbRuLiMxII , Delirüzgarım

EMİNÖNÜ
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bu konuya cevap vermek için herhangi bir çok bilmişlik gerekmiyor.
Ayrıca Yazı rengi kısmına bu renk konulduysa kullanma hakkına sahibimdir.
Okumak isteyen her türlü okur, okumak istemeyene altın ile yazsan ne fayda..

Sana isyan etme hakkında yok gibi bir kelime kullanmadım, kullanmamda.
Gelip istediğin kadar farklı üyelikle istediğin kadar konu aç isyan et, konuların yanıtlandırılmaksızın kaldırılır ve en cok bu seni çileden çıkarır :)
Birde hesapların hakkında gerekli modere işlem yapılır, Bilgilerin arasında uyarı aldığında bir güzel belirtilir.
Gerçi utanman olsa gelip bu tarzda konuşmaz idin, orda uyarı aldı yazsa ne anlamı var.
Altın semerde vursalar gene aynısın :)

Başka bir husus olarakta, mailiniz okunmuş ve gerekli işlem yapılmış olabilir.
Destek ekibinin size herhangi bir dönüt yapma zorunluluğu yoktur.

İyi forumlar..
En son Legendxdalgac tarafından 05 Şub 2012 15:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Ebruliiii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ebruliiii »

Nıe sımdı sen sevıyenı dusuruosun kı ? altın maltın . daha bız yonetıcılerle bırbırımıze gırceksek oooo dusmanımızla nasıl ugrascas
Bizbizeyeteriz

IIxEbRuLiMxII , Delirüzgarım

EMİNÖNÜ
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Seviyemi düşürdüğüm yok, karşımdakine göre muamele.
Ayrıca yönetici, Forum denetmeni değilim bunuda belirtmemde fayda var sanırım 2 dir yönetici diyorsun..

İyi forumlar..
En son Legendxdalgac tarafından 05 Şub 2012 16:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
hallelujah
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hallelujah »

Legendxdalgac yazdı:
Bu konuya cevap vermek için herhangi bir çok bilmişlik gerekmiyor.
Ayrıca Yazı rengi kısmına bu renk konulduysa kullanma hakkına sahibimdir.
Okumak isteyen her türlü okur, okumak istemeyene altın ile yazsan ne fayda..

Sana isyan etme hakkında yok gibi bir kelime kullanmadım, kullanmamda.
Gelip istediğin kadar farklı üyelikle istediğin kadar konu aç isyan et, konuların yanıtlandırılmaksızın kaldırılır ve en cok bu seni çileden çıkarır :)
Birde hesapların hakkında gerekli modere işlem yapılır, Bilgilerin arasında uyarı aldığında bir güzel belirtilir.
Gerçi utanman olsa gelip bu tarzda konuşmaz idin, orda uyarı aldı yazsa ne anlamı var.
Altın semerde vursalar gene aynısın :)

Sabır herşeyin ilacıdır..
Allah sabır versin...

İyi forumlar..

Ben sana ileti rengini değiştir diye kesin bir emir kipi kullanmadım. Tavsiye-öneri'de bulundum.
Ayrıca sen hangi hakla bana 'utanmaz' diyorsun. Sen kendini annem-babam mı zannediyorsun?

Kullandığın ata sözünü değiştirerek kullanmışsın. O atasözünde söz konusu bir eşektir. Ve sen onu bana karşı uyarlamışsın. Sen kendini ne zannediyorsun ki? Sen bana utanmaz, eşek diyebilecek biri misin? Sen bu hakkı, kuvveti nerden buluyorsun adam. Önce insanlığına geri gel o zaman konuşalım. İki insan olarak.
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Legendxdalgac yazdı:Merhaba,

İKV Forumları içerisinde hırsızlık/karalama vb. paylaştığınız veya paylaşacağınız konular haklı ya da haksız olsanız dahi yanıtlanmaksızın kaldırılır. Bu tür konular forum düzenini ve refahını bozacağından ötürü hoş karşılanmaz.

Devamı niteliğinde açılacak konular, cevap yazmaksızın silinir.

Ayrıca ısrarcı şekilde aynı konuları açmaya,
Kişi veya kişiler hakkında atıp tutmanız devam ederse gerekli işlemlerin yapılacağından şüphem yok.

İyi forumlar..
tamam gm abi.
Kullanıcı avatarı
RaiNxPaMuKk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen RaiNxPaMuKk »

destege atılan maılın beklenmesıyle at gozluqunun alakasını bagdaştıramadım burda uslupluu ve sayqılı olmalısınız sıze bır gorev verıldıyse at gozluklerıyle degıl uslubunuzla yabın..
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba Arkadaşlar;

Öncelikle biz ikv yönetiminin Sobee yetkililerince hazırlamış oldukları kuralları uygulamakla yükümlü olduğumuzu bilmenizi isterim. Forum içerisinde kişileri küçük düşürücü, karalayıcı söylemler '' şu kişi hırsızdır'' Şu kişi eşyamı çaldı'' gibi konular direk silinmektedir.

Eğer bir kullanıcı hesabınızı çalıyorsa öncelikle kabahati kendinizde aramalısınız, kullanım sözleşmelerinde kullanıcı bilgilerinizi paylaşmamanız adına bildirim bulunmaktadır üye olarak oyun kurallarınıda kabul etmiş bulunuyorsunuz, onun haricinde keyloger gibi klavye hareketlerinizi gören virüsleride yine anti virüs programları ile almayabilir yada günlük kontrollerinizi yaparak bu tip kişilerden korunabilirsiniz.

Yine oyun içerisinde sizi rahatsız eden kişileri yasaklayabilir ve şikayet edebilirsiniz, ceza sistemimizde cezalar katlanarak gittiği için sürekli rahatsız oluyorsanız ceza katlanacağını hatırlatırım.

Konuyu açık bırakacağım sorularınız varsa lütfen uygun bir şekilde kişiye yada yönetime olan kızgınlığınızı yansıtmadan sorarsanız el verdikçe yanıtlamaya çalışacağım.

Bilgi ve dikkatinize.
Koray YAR

“Genel Sohbet” sayfasına dön