Bir Fikir Verin ?? Ejder Hk.
Bir Fikir Verin ?? Ejder Hk.
Arkadaşlar Eminönünde oynuyorum . Oyunda bu zamanlarda Ejder Asa olmadan büyücüler bir hiç aynı şekilde savaşçı şifacılarında Şaheser eşyaları olmalı . Ben ejder asa yapmak için maden başında beklemekten sıkıldım bana şimdi şans artırıcı al diyebilirsiniz, ama ben şans artırıcı almak istemiyorum. Ben Akçe alıp bu akçeyle alabildigim kadar Ejderha kudretlendiren iksir alıp satarsam (Eminönün'de Bu iksir 350 binden gidiyor) Kaç akçe yükletmem gerekir .? Yardımlarınız için teşekkür ederim .
Hooligann - Büyücü
Deathontimexbüyü - Büyücü
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
Deathontimexşifa - Şifacı
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: Bir Fikir Verin ?? Ejder Hk.
Bu sunucudan sunucuya değişir.Eminönü sunucusu piyasası hakkında bilgim yok fakat sanırım 500 binden fazla olmaz iksir fiyatı buna göre hesaplaya bilirsin.
Keyifli Forumlar.
Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are Family
2500 Akçede = 125 Ejderha Kudretlendiren İksir
1000 Akçede = 50 Ejderha Kudretlendiren İksir
500 Akçede = 25 Ejderha Kudretlendiren İksir
Buna Göre Hesaplayabilirsin
1000 Akçede = 50 Ejderha Kudretlendiren İksir
500 Akçede = 25 Ejderha Kudretlendiren İksir
Buna Göre Hesaplayabilirsin
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Peki Meran sunucusunda kaç akçe alırsam ejder asa yapabilcek kadar para yapabilirm bu şekilde ?
efsaneottoman yazdı:Bu sunucudan sunucuya değişir.Eminönü sunucusu piyasası hakkında bilgim yok fakat sanırım 500 binden fazla olmaz iksir fiyatı buna göre hesaplaya bilirsin.
Keyifli Forumlar.
Hooligann - Büyücü
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
Saolun .
Hooligann - Büyücü
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Meran sunucusunda iksir ortalama 300 binden gidiyor Meran sunucusunda Menekşe Elmas 10m, Akik 4m'den satılıyor pek zorlanmazsın.vaLianT05 yazdı:Peki Meran sunucusunda kaç akçe alırsam ejder asa yapabilcek kadar para yapabilirm bu şekilde ?efsaneottoman yazdı:Bu sunucudan sunucuya değişir.Eminönü sunucusu piyasası hakkında bilgim yok fakat sanırım 500 binden fazla olmaz iksir fiyatı buna göre hesaplaya bilirsin.
Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
Ben meran sunucusndada karakter actım ama arkadaş cevrem ve bir çok karakterim aynı zamanda dizili olan set itemlerim eminönünde oldugu için çok kararsızım .
Hooligann - Büyücü
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
Meran sunucusunda iksir ortalama 300 binden gidiyor Meran sunucusunda Menekşe Elmas 10m, Akik 4m'den satılıyor pek zorlanmazsın.
MERAN ne ucuzmus kuklacıda menekşe 20m :S
MERAN ne ucuzmus kuklacıda menekşe 20m :S
Gercekci oL
İmkansızı İste
İmkansızı İste
- kingdemon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Aslan Team
bence oyunda recete bulup üretim yapra satsan daha mantıklı akçe alıp şans artırıcı almak istemiyorum diyorsun..ama kudret iksiri için akçe çekiyorsun şans artırıcı alsan yine mavi topaz da şansın cok artar günde 7 tane çektğimi hatırlıyorum ben...
Bana kalırsa karakter kasmalısın. KHP 40m desek 2 karakter 80m yapar. 80m gibi bir paraya menekşe elmasları tamamlamış olursun. Gerisi zaten kolay olur. Ben 5 kadim kestim, 2'si reçete için 3'ü malzemeler için. O zamanlar menekşe 25-30m idi emin ol çok zordu. Sabahlara kadar arttırıcısız maden çektim. Sabah 11,00'dan gece 05,00'a kadar Lodos kalenin arkasında dolanıp dururdum. Anca 2 menekşe çekebildim. Daha sonra iridyum çekip birkaç mavi aldım. Ancak şuan iridyum çekip mavi alabileceğini sanmıyorum çünkü fiyatları hemen hemen aynı.
Dediğim gibi karakter kasarsan daha güzel olur çünkü iksir alıp satarken gerçek yaşamdaki paranı çok büyük miktarda harcayacaksın. Hayır iksirle üreteceğim diye diretirsen gider çöp maden çeker ejderha iksir üretirsin. Paranı sakla çünkü ürettikten sonra o silahı parlatmayınca hiç bir değeri olmuyor. 

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa