Tebrikler YÖnetim Alkışlıyorum ve hayranım Size!!
Tebrikler YÖnetim Alkışlıyorum ve hayranım Size!!
Nedense adam bana sövüyor sadece güldüm diye bunların kavgasına. 5 gün susturmayı hak eden benim alkışlıyorum bu yönetimi küfür de bu s. git
Güzel ya harbi güzel Oyunda Artık Yöneticiler Kaldırılsın eğer biri birini cezalandırmak istiyorsa desteğe mesaj atması gerekir oyunda gezen yöneticiler değil adları belli zaten yanlarında arkadaşınla ağız tadıyla sövüşemiyon bile İğğğğsssssssssssyaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..............
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tebrikler YÖnetim Alkışlıyorum ve hayranım Size!!
Merhaba,
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz-Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İyi forumlar.
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz-Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
/katıLL
- absolutions
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: DİKE
ceza ıtırazı hakkı kac akce:D
yakında oda akceyle olur
yakında oda akceyle olur
aBSoLuTionS
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Seni buralarda görmek ne güzel :lol:CLodyII yazdı: /katıLL
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI