Yok Böle Bir Sıgınak Lanet ettırdı bana

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
yunus3809
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Yok Böle Bir Sıgınak Lanet ettırdı bana

Mesaj gönderen yunus3809 »

NASIL BIR SIGINAK MIS HERGUN 5 SEFER 5 SEFER GIRIYORUM MADALYA IKSIR DAHA SADECE ALTERNATOR KOLYE ALDIM HESAPLADIM 300 KERE GIRMISIM Bİ 300 TANE DAHA GIRINCE YÜZÜKMÜ ATACAK LTFN SİZ SÖYLEYİN HAKSIZMIYIM SONRADA KARDEŞ SABRET DIYORSUN GELDE KENDIN SABRET YÖNETICI GM VB SEYLER OLUNCA HERŞEY BASİT SİZE :arrow: :arrow: :idea:
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yok Böle Bir Sıgınak Lanet ettırdı bana

Mesaj gönderen Gulyabani »

Bende şuana kadar alternatör ve nucleus kolye düşürebildim kenandan. Alternatör yüzüğü düşürmek için en az senin kadardır uğraş veriyorum ama şans işte. Yapacak bir şey yok :)
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Bymadxlord »

Bu tamamen şans meselesidir o şansın yüzünüze ne zaman güleceğini kimse bilemez bakarsın 1 gün sonra bakarsın 1 yıl sonra düşer tamamen sans işi ama sana su tavsiyeyi verebilirim "Sığınak Arttırıcı" alarak bu yüzdeyi yükselterek sansın sana gülmesını sağlayabilirsin. ;)
yunus3809
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen yunus3809 »

SIGINAK SANSI ALDIM 2 KERE BEN BU OYUNA GERCEK PARAMI BAGLIYACAM ZATEN OYUNU HEP PARA ETTINIZ YA ARKADAŞ NASIL BİR ŞANSIMIŞ HERKESE GÜLÜYOR BIZE GELINCE #@!? DÖNÜYOR BU SANS SENIN SANSINDAMI BU GERCEKTEN BU OYUNDA AYRIMCILIK
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

300 e Yakın kenan attım 1 ÇÖP TAKI bile vermedi yeter insaf ya gına geldi . :evil:
Kullanıcı avatarı
ozorbao
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ozorbao »

ben şifayım arkadaş ne kadar girdim bilmiyorum ama bu ne şanstır ki 7 tane fundi yüzük oldu 2 tane oksidant kolye 2 tane cent kolye oldu ma fundi kolye yok böle bişi olamaz fundi yüzük yerine bi fundi kolye düşse ne olurdu ki :evil:
Kullanıcı avatarı
Zeusxl
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Zeusxl »

ben kutu yükledim 60 şans artırıcı aldım alternatör kolye yüzük ve necleus kolye maraton ayak bilge cevo asa fevzi asa düştü daha önce o kdar girdim düşmedi ama plas ve şans artırıcı işe yarıyor
not: asalar çöpe çıktı gerçi ejder var artık
SAVAŞI BİLMEYEN GÖZLER BARIŞTA AĞLAMAZ
Muratç---------Zeusxl----------Grikorsan......Sivaslıxbüyücü
Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen yasakask1 »

sonuna kadar haklısınız benim 2 ayda ürettiğim mevlana asayı bi arkadaş 1 gaffardan düşürdü ayrıca studan mevlana eld gaffardan hidroflorik asa mevlana asa mevlana ceket düşürdü 2. gaffarında mevlana pantolon düşürdü hayattan bezdirdi şu olaylar gidip pc ye leasgue of legends oyununu indirdim valla daha eğlenceli item düşürme derdin yok sıkıntı yok para biriktir kahraman al çok keyifli. Arkadaş 6 günde 49 şifa kasıp ashab üretti ilk kenanından fundi kolye 3 . kenanında yüzük düşürdü benim 100. deneyişimde sadece düşürdüğüm fundi kolyeyi o 1.sinde düşürdü şimdi bana yüzük düşmüyor. bi kez şifreyi verdim adam çara fundi oksi zırh aynı anda düşürdü nasıl bi şanstır anlamadım gitti.
Eski ikvci

Menteşeoğlu
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

2700 madalyadan sonra büyücüyü başkasına verdim
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
berberah
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen berberah »

Sizdeki de ne şansmış. 300 kere kenan kesen yoktur abartmayın 300 kere kenan kesipde sığınak itemlerini tamamlayamıyorsanız bence abdest alın :lol:
İyi forumlar
Titxberber [(^)Ecel Getiren] [Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan] [Farabi Shen Gümüş Diş] [Bıçak Sırtı Kılıç]

“Büyücü” sayfasına dön