Su Oyunu Gm Olarak Oynamak Vardı.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[Gm] resimleri
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Re: [Gm] resimleri

SİNCE 2007...
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Bunlarda Benden
[GM]LEGGENDA ve ŞİFACI ZIRHI

- Tayfaxgregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Hehehe Bende senin hayranın ımzembekoğlu yazdı:[GM]zembekoğlu'nun hayranıyım heykeli dikilecek adamsnmz35 yazdı:
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Al zembekoğlunu yatırdım ardından gm lerin güçleri artırıldı geçen orti ye vuruyorum adamın 1 gücü inmiyor.Kadim hidraya dönmüşler..

Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
Zembekoğlunu Yatırdın Ha ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Orionxxxposeidon yazdı:Al zembekoğlunu yatırdım ardından gm lerin güçleri artırıldı geçen orti ye vuruyorum adamın 1 gücü inmiyor.Kadim hidraya dönmüşler..
İstese Sana Tek Çekeceğini;
Senin Ona Vuramayacağını;
Seni Başka Yere Işınlayabileceğini;
Oyundan Düşürebileceğini;
Bilirken GM Kestim Diye Havalanıyorsun Hemde Hiçbir Kanıt Olmadan Resim Hiç Bir Şeyi Açıklamaz
GM'ler Oyuna Eğlence İçin Girmez Bazı Şeyleri Test Ederler ve Bu Test Sürecinde Rahatsız Edilmek İstemezler.
GM Nocomment'in İşi Varken Ona Dalanları Tek Vuruşta İndirmesi Buna Bir Örnektir !
NOT: Gm Kestim Momt Kestim GİBİ Cümleler Kullanmak Yerine Sesimi Kestim Derseniz Küçük Düşmekten Kurtulmuş Olursunuz
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
inanmıyor musun yanımda arkadaşım vardı o daldı sandı ona vurdu 2 kere + zembekoğlu sakınmasızdı son 6 gücünde topukladı ne kadar hızlı gittini tahmin edemessin depar açtım devam ettim baktım durmuştu vurdum son 6 gücüde gitti ve öldü İzmirliyiz de ordaydı.Seni inandırmak zorunda değilim.Senle uğraşamam.Ne sanıyorsun ordan bir küçük kertenkeleninmi onu öldürdüğünü kadim hidranın e.önüne giriptemi kestiğini veya diğer bi gm veya dev in mi kestiğini.HERACLEON yazdı:Zembekoğlunu Yatırdın Ha ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Orionxxxposeidon yazdı:Al zembekoğlunu yatırdım ardından gm lerin güçleri artırıldı geçen orti ye vuruyorum adamın 1 gücü inmiyor.Kadim hidraya dönmüşler..
Bilirken GM Kestim Diye Havalanıyorsun Hemde Hiçbir Kanıt Olmadan Resim Hiç Bir Şeyi Açıklamaz![]()
GM'ler Oyuna Eğlence İçin Girmez Bazı Şeyleri Test Ederler ve Bu Test Sürecinde Rahatsız Edilmek İstemezler.
GM Nocomment'in İşi Varken Ona Dalanları Tek Vuruşta İndirmesi Buna Bir Örnektir !
NOT: Gm Kestim Momt Kestim GİBİ Cümleler Kullanmak Yerine Sesimi Kestim Derseniz Küçük Düşmekten Kurtulmuş Olursunuz![]()
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Orionxxxposeidon yazdı:inanmıyor musun yanımda arkadaşım vardı o daldı sandı ona vurdu 2 kere + zembekoğlu sakınmasızdı son 6 gücünde topukladı ne kadar hızlı gittini tahmin edemessin depar açtım devam ettim baktım durmuştu vurdum son 6 gücüde gitti ve öldü İzmirliyiz de ordaydı.Seni inandırmak zorunda değilim.Senle uğraşamam.Ne sanıyorsun ordan bir küçük kertenkeleninmi onu öldürdüğünü kadim hidranın e.önüne giriptemi kestiğini veya diğer bi gm veya dev in mi kestiğini.HERACLEON yazdı:Zembekoğlunu Yatırdın Ha ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Orionxxxposeidon yazdı:Al zembekoğlunu yatırdım ardından gm lerin güçleri artırıldı geçen orti ye vuruyorum adamın 1 gücü inmiyor.Kadim hidraya dönmüşler..
Bilirken GM Kestim Diye Havalanıyorsun Hemde Hiçbir Kanıt Olmadan Resim Hiç Bir Şeyi Açıklamaz![]()
NOT: Gm Kestim Momt Kestim GİBİ Cümleler Kullanmak Yerine Sesimi Kestim Derseniz Küçük Düşmekten Kurtulmuş Olursunuz![]()
adamda diorki marifet kesmen değil..adam sana dalmazsa tabi kesersin.sen çok mu güçlüsünde kestin sanıyosun.adam kesilmek istemezse sana istediğini yapardı merak etme.
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
:lol: :lol: :lol: :lol:Orionxxxposeidon yazdı:Al zembekoğlunu yatırdım ardından gm lerin güçleri artırıldı geçen orti ye vuruyorum adamın 1 gücü inmiyor.Kadim hidraya dönmüşler..
ne istedin lan adamdan :lol:
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
[GM] kademesi bu nedenden dolayı tekrar OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLERİNE sahip olmalıdır