:idea: GÜNCEL :idea:
Bide liste vamı liste? kimler üye felan?
ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
Re: ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
merhaba serdar hoş geldın tekrar zeydan arkadasımız yenı web sıtesı yayınladı bende istanbulda yoğun tempoda olduğum ıcın oyunda suan aktıf deyılım.arkadastan gereken irtıbatı kurup sıtemızde yapıcaz duyurularıSerdarraz yazdı::idea: GÜNCEL :idea:
Bide liste vamı liste? kimler üye felan?

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/
ChilweetxTime yazdı:ozman özür dilerim duygu bugun choosensxblow a sordum neden ayrıldı dıye hırsızlık yaptı dedı bende onun yalancısııyımkiyametxbaskan yazdı:Öncelıkle Merhaba..ChilweetxTime yazdı:sana tavsıyem onun loncasına gırme choosens loncasına sordum neden altıgı nedenlerını ogrendım ama burda paylasamamSerdarraz yazdı:İlk öncelikle şunu sölicem.
Ya burası Duygu'nun ne olduğu felan bunların tartışma yeri değil.
BURASI KIYAMETX LONCASININ MESAJLAŞMA ALANI!!
Duyguyla uğraşmak isyitorsanız basın gidin başka konularda yapın!!
Beni bile sinirlendirdiniz.
Choosens Loncasına Nasıl Katıldığımı Anlatayım..
Lonca Arıyordum Choosens Loncasını Önce Araştırdım..
Küfürbaz-Kavgacı Dedıler..Ki Hala Öyle Yorumlarla Karsılaşırsınız..
Bunları Göz ardı ettım..
Choosenslerden Bir Yetkılıyle Görustum Ve Loncalarına Gırdım ..
Benı Sağolsun Bir Kaçı Yalnız Bırakmadı Daima yanımda Oldu..
Yalnız Görevlerde Kımseyı Bulamadığımdan Hepsini Hemen Hemen Kendı Imkanlarım ve Cevrem Yardımıyla Başardım..
Choosens Loncasına Katılmıstım..Megax Team lerle Aralarında Husumetı Olduğunu Duyduğumda İse Benı Bağlamadığını Ben Kımseyle Kırgın Dargın Olmadığımı Savunurken İlk Uyarımı Aldım..
Daha Sonra ise Oyun İçinde Megaxsavaşçı Benden Bolgeye Bırsey yazmam ıcın Yardımcı OLurmusun dıye Fısıldadı.Bende Plus Olduğum ıcın Arkadasa Yardım ettım Ve Megaxsavaşçı İridyum arıyor demıstım.Bunu Duyan Choos Başkanı Benım özelıme gelerek Senı Uyarmıstık Lutfen sılermısın demıstı.Bende Sılmeyeceğimi Ama Sizinle Aynı çatı Altında Olmak ıstemedığımı Belirtmıstım Ve Yollarımız Ayrılmıstı..Bu Yaşanan Choos Mega Olayından Sonra Oyundakı Çocuklar dıye Tabır ettığım 14-16 Yas arası Beyınlerı Körpe Nereye Çekersen Oraya gelen Tipler Yanı Atıldığımı-Erkek Olduğumu-Çıkarcı-Bılmem ne fılan dıyerek Karalamaya Çalıştılar..Çalışanlar zaten Choosların Kendılerıydı Başka Çarlarla Kötuluyorlardı.
Sebep Bundan Ötürüdür..
Hıc Kımse Atıldın Dıyemez.Nasıl gırdıysem Oyle Ayrıldım..
Hıc Kımseyede Suan Hesap vermek zorunda deyılım.
Loncama Gırıpte Sonradan Ayrılan 1 Kaç genc Oldu..Sözum Onlaradır suan
Benı Kas sana Kontor Atayım dıye Pm Atmıstın Ben ıse sana gulmustum hatırlarsan..
Daha sonrada sevgılın varmı demıstın de Özel seylerden sorular sorup Lonca dısına çıkmıstında ben hala senı uyarmayıp çocukluğuna vermıstım..
Şimdi Anlıyorum kı Senın gibi Çocukları daha eğitmelıyız..
senı kotuledıgım ıcın ozur dılerım ozurumu kabul edıyor musun ?
Sen Choosensx loncasına girmeden önce hiç araştırma yapmadın direk pm yoluyla bana alım varmı diye soru sordun bende şu kişiyle görüşmen gerektiğini söyledim ve bu olaydan sora loncaya alındın.
Choosensx loncasında küfürbaz ve kavgacı diye tabir ettiğiniz kimse yoktur sadece sinirlerine hakim olamayan arkadaşlar vardır.
Biz her zaman sevdiklerimizin ve yanımızda destek çıkan arkadaşlarımızın, abilerimizin, kardeşlerimizin yanındayızdır.
Choosensx loncasından atılış nedenin en açık ifadeyle "İtaat et, rahat et" olabilir.
Sana erkek karalamasını yapan kişileri forumdaki mesajlarını taratarak öğrenebilirsin.
Ayrıca, Choosensx loncasında bu konuları üyelerle değil de yetkili olan kişiler; Choosensxlegend - Choosensxghost - Choosensxwanted'le görüşmenizi tavsiye ederim.
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
ŞİFABASAN Benım sen yıne arkadasımsın wantedde Ghostta vs vs..fetih yazdı:ChilweetxTime yazdı:ozman özür dilerim duygu bugun choosensxblow a sordum neden ayrıldı dıye hırsızlık yaptı dedı bende onun yalancısııyımkiyametxbaskan yazdı:Öncelıkle Merhaba..ChilweetxTime yazdı:sana tavsıyem onun loncasına gırme choosens loncasına sordum neden altıgı nedenlerını ogrendım ama burda paylasamamSerdarraz yazdı:İlk öncelikle şunu sölicem.
Ya burası Duygu'nun ne olduğu felan bunların tartışma yeri değil.
BURASI KIYAMETX LONCASININ MESAJLAŞMA ALANI!!
Duyguyla uğraşmak isyitorsanız basın gidin başka konularda yapın!!
Beni bile sinirlendirdiniz.
Choosens Loncasına Nasıl Katıldığımı Anlatayım..
Lonca Arıyordum Choosens Loncasını Önce Araştırdım..
Küfürbaz-Kavgacı Dedıler..Ki Hala Öyle Yorumlarla Karsılaşırsınız..
Bunları Göz ardı ettım..
Choosenslerden Bir Yetkılıyle Görustum Ve Loncalarına Gırdım ..
Benı Sağolsun Bir Kaçı Yalnız Bırakmadı Daima yanımda Oldu..
Yalnız Görevlerde Kımseyı Bulamadığımdan Hepsini Hemen Hemen Kendı Imkanlarım ve Cevrem Yardımıyla Başardım..
Choosens Loncasına Katılmıstım..Megax Team lerle Aralarında Husumetı Olduğunu Duyduğumda İse Benı Bağlamadığını Ben Kımseyle Kırgın Dargın Olmadığımı Savunurken İlk Uyarımı Aldım..
Daha Sonra ise Oyun İçinde Megaxsavaşçı Benden Bolgeye Bırsey yazmam ıcın Yardımcı OLurmusun dıye Fısıldadı.Bende Plus Olduğum ıcın Arkadasa Yardım ettım Ve Megaxsavaşçı İridyum arıyor demıstım.Bunu Duyan Choos Başkanı Benım özelıme gelerek Senı Uyarmıstık Lutfen sılermısın demıstı.Bende Sılmeyeceğimi Ama Sizinle Aynı çatı Altında Olmak ıstemedığımı Belirtmıstım Ve Yollarımız Ayrılmıstı..Bu Yaşanan Choos Mega Olayından Sonra Oyundakı Çocuklar dıye Tabır ettığım 14-16 Yas arası Beyınlerı Körpe Nereye Çekersen Oraya gelen Tipler Yanı Atıldığımı-Erkek Olduğumu-Çıkarcı-Bılmem ne fılan dıyerek Karalamaya Çalıştılar..Çalışanlar zaten Choosların Kendılerıydı Başka Çarlarla Kötuluyorlardı.
Sebep Bundan Ötürüdür..
Hıc Kımse Atıldın Dıyemez.Nasıl gırdıysem Oyle Ayrıldım..
Hıc Kımseyede Suan Hesap vermek zorunda deyılım.
Loncama Gırıpte Sonradan Ayrılan 1 Kaç genc Oldu..Sözum Onlaradır suan
Benı Kas sana Kontor Atayım dıye Pm Atmıstın Ben ıse sana gulmustum hatırlarsan..
Daha sonrada sevgılın varmı demıstın de Özel seylerden sorular sorup Lonca dısına çıkmıstında ben hala senı uyarmayıp çocukluğuna vermıstım..
Şimdi Anlıyorum kı Senın gibi Çocukları daha eğitmelıyız..
senı kotuledıgım ıcın ozur dılerım ozurumu kabul edıyor musun ?
Sen Choosensx loncasına girmeden önce hiç araştırma yapmadın direk pm yoluyla bana alım varmı diye soru sordun bende şu kişiyle görüşmen gerektiğini söyledim ve bu olaydan sora loncaya alındın.
Choosensx loncasında küfürbaz ve kavgacı diye tabir ettiğiniz kimse yoktur sadece sinirlerine hakim olamayan arkadaşlar vardır.
Biz her zaman sevdiklerimizin ve yanımızda destek çıkan arkadaşlarımızın, abilerimizin, kardeşlerimizin yanındayızdır.
Choosensx loncasından atılış nedenin en açık ifadeyle "İtaat et, rahat et" olabilir.
Sana erkek karalamasını yapan kişileri forumdaki mesajlarını taratarak öğrenebilirsin.
Ayrıca, Choosensx loncasında bu konuları üyelerle değil de yetkili olan kişiler; Choosensxlegend - Choosensxghost - Choosensxwanted'le görüşmenizi tavsiye ederim.
Kımseye Kırgınlığım Olmaz.
Kım ne derse desın Önemsız.
Önemlı Olan benım keyfımdır..
İtaat etmek evet tarzım olmadığından çıkarıldım..
Rahatlık söz konusu olunca benım diğer adımdır..

LODOS RÜTBE

Amacım, seni kırıp üzmek veya rencide etmek değil.Olayların kişilere doğru aktarılması.
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Re: Kıyametx Loncası Yeni Oluşum
morduman ordaki resmim ne öle recep ivedike napmışın öle :mrgreen:MORDuMan yazdı:hayırlı olsun duygu başarılar dilerim
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
Konumuz Gunceldır..Uye OLan Olmus Tum Arkadasların İsim Listesını Çıkartmak İçin Bana Herkez Özelden Kıyametx Adıyla Açmıs Olduğu Adını Verıp Kaydı Ölumsuzluşturelım..
Saygılarımla Ve Tum Uyelerımın Başarılarını Oyunda Aktıf Olmalarını Yardımsever Iyımser Dayanışmacı Olmalırını Dılıyorum..
Her Ne Sebeple OLur ise Olsun..Loncamızda 1 Kişiye Yapılan Saldırı Bıze Yapılmıs Sayılıp Gereken Cevabı Her Ne OLursa Olsun Her Kım OLursa Olsun Alacaktır..
Kıyametx Adımızdanda Görulduğu gibi Korkan deyıL Korkutan Loncayız..!!
Saygılarımla Ve Tum Uyelerımın Başarılarını Oyunda Aktıf Olmalarını Yardımsever Iyımser Dayanışmacı Olmalırını Dılıyorum..
Her Ne Sebeple OLur ise Olsun..Loncamızda 1 Kişiye Yapılan Saldırı Bıze Yapılmıs Sayılıp Gereken Cevabı Her Ne OLursa Olsun Her Kım OLursa Olsun Alacaktır..

LODOS RÜTBE

- kimenekimim
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
kiyametxbaskan yazdı:Konumuz Gunceldır..Uye OLan Olmus Tum Arkadasların İsim Listesını Çıkartmak İçin Bana Herkez Özelden Kıyametx Adıyla Açmıs Olduğu Adını Verıp Kaydı Ölumsuzluşturelım..
HUUU fenasın sen ya altımıza ettik kaç kişiynen yapacanız bunu ?
Kholpashalixrock
Ümit en son kötülüktür.İşkenceyi uzatır.
F.Nietzsche
F.Nietzsche
Sanırım kabullenemediğin bir şey var :?:kimenekimim yazdı:kiyametxbaskan yazdı:Konumuz Gunceldır..Uye OLan Olmus Tum Arkadasların İsim Listesını Çıkartmak İçin Bana Herkez Özelden Kıyametx Adıyla Açmıs Olduğu Adını Verıp Kaydı Ölumsuzluşturelım..
HUUU fenasın sen ya altımıza ettik kaç kişiynen yapacanız bunu ?
Kholpashalixrock
Açıklada hep berabar tartışalım.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Re: Kıyametx Loncası Yeni Oluşum
he recepin resmi kilo boy falan geçde herif idolüm xDPerfectmagician yazdı:morduman ordaki resmim ne öle recep ivedike napmışın öle :mrgreen:MORDuMan yazdı:hayırlı olsun duygu başarılar dilerim