ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Serdarraz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ

Mesaj gönderen Serdarraz »

:idea: GÜNCEL :idea:

Bide liste vamı liste? kimler üye felan?
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir

Serdarbey

Meran'ın Muhafızı.
Kullanıcı avatarı
kiyametxbaskan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kiyametxbaskan »

Serdarraz yazdı::idea: GÜNCEL :idea:

Bide liste vamı liste? kimler üye felan?
merhaba serdar hoş geldın tekrar zeydan arkadasımız yenı web sıtesı yayınladı bende istanbulda yoğun tempoda olduğum ıcın oyunda suan aktıf deyılım.arkadastan gereken irtıbatı kurup sıtemızde yapıcaz duyuruları
Resim
LODOS RÜTBE
Resim
http://kiyametxloncasi.forummum.com/
Kullanıcı avatarı
fetih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fetih »

ChilweetxTime yazdı:
kiyametxbaskan yazdı:
ChilweetxTime yazdı:
Serdarraz yazdı:İlk öncelikle şunu sölicem.

Ya burası Duygu'nun ne olduğu felan bunların tartışma yeri değil.
BURASI KIYAMETX LONCASININ MESAJLAŞMA ALANI!!
Duyguyla uğraşmak isyitorsanız basın gidin başka konularda yapın!!
Beni bile sinirlendirdiniz.
sana tavsıyem onun loncasına gırme choosens loncasına sordum neden altıgı nedenlerını ogrendım ama burda paylasamam
Öncelıkle Merhaba..
Choosens Loncasına Nasıl Katıldığımı Anlatayım..
Lonca Arıyordum Choosens Loncasını Önce Araştırdım..
Küfürbaz-Kavgacı Dedıler..Ki Hala Öyle Yorumlarla Karsılaşırsınız..
Bunları Göz ardı ettım..
Choosenslerden Bir Yetkılıyle Görustum Ve Loncalarına Gırdım ..
Benı Sağolsun Bir Kaçı Yalnız Bırakmadı Daima yanımda Oldu..
Yalnız Görevlerde Kımseyı Bulamadığımdan Hepsini Hemen Hemen Kendı Imkanlarım ve Cevrem Yardımıyla Başardım..
Choosens Loncasına Katılmıstım..Megax Team lerle Aralarında Husumetı Olduğunu Duyduğumda İse Benı Bağlamadığını Ben Kımseyle Kırgın Dargın Olmadığımı Savunurken İlk Uyarımı Aldım..
Daha Sonra ise Oyun İçinde Megaxsavaşçı Benden Bolgeye Bırsey yazmam ıcın Yardımcı OLurmusun dıye Fısıldadı.Bende Plus Olduğum ıcın Arkadasa Yardım ettım Ve Megaxsavaşçı İridyum arıyor demıstım.Bunu Duyan Choos Başkanı Benım özelıme gelerek Senı Uyarmıstık Lutfen sılermısın demıstı.Bende Sılmeyeceğimi Ama Sizinle Aynı çatı Altında Olmak ıstemedığımı Belirtmıstım Ve Yollarımız Ayrılmıstı..Bu Yaşanan Choos Mega Olayından Sonra Oyundakı Çocuklar dıye Tabır ettığım 14-16 Yas arası Beyınlerı Körpe Nereye Çekersen Oraya gelen Tipler Yanı Atıldığımı-Erkek Olduğumu-Çıkarcı-Bılmem ne fılan dıyerek Karalamaya Çalıştılar..Çalışanlar zaten Choosların Kendılerıydı Başka Çarlarla Kötuluyorlardı.
Sebep Bundan Ötürüdür..
Hıc Kımse Atıldın Dıyemez.Nasıl gırdıysem Oyle Ayrıldım..
Hıc Kımseyede Suan Hesap vermek zorunda deyılım.
Loncama Gırıpte Sonradan Ayrılan 1 Kaç genc Oldu..Sözum Onlaradır suan
Benı Kas sana Kontor Atayım dıye Pm Atmıstın Ben ıse sana gulmustum hatırlarsan..
Daha sonrada sevgılın varmı demıstın de Özel seylerden sorular sorup Lonca dısına çıkmıstında ben hala senı uyarmayıp çocukluğuna vermıstım..
Şimdi Anlıyorum kı Senın gibi Çocukları daha eğitmelıyız..
ozman özür dilerim duygu bugun choosensxblow a sordum neden ayrıldı dıye hırsızlık yaptı dedı bende onun yalancısııyım
senı kotuledıgım ıcın ozur dılerım ozurumu kabul edıyor musun ?

Sen Choosensx loncasına girmeden önce hiç araştırma yapmadın direk pm yoluyla bana alım varmı diye soru sordun bende şu kişiyle görüşmen gerektiğini söyledim ve bu olaydan sora loncaya alındın.

Choosensx loncasında küfürbaz ve kavgacı diye tabir ettiğiniz kimse yoktur sadece sinirlerine hakim olamayan arkadaşlar vardır.

Biz her zaman sevdiklerimizin ve yanımızda destek çıkan arkadaşlarımızın, abilerimizin, kardeşlerimizin yanındayızdır.

Choosensx loncasından atılış nedenin en açık ifadeyle "İtaat et, rahat et" olabilir.

Sana erkek karalamasını yapan kişileri forumdaki mesajlarını taratarak öğrenebilirsin.

Ayrıca, Choosensx loncasında bu konuları üyelerle değil de yetkili olan kişiler; Choosensxlegend - Choosensxghost - Choosensxwanted'le görüşmenizi tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
kiyametxbaskan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

fetih yazdı:
ChilweetxTime yazdı:
kiyametxbaskan yazdı:
ChilweetxTime yazdı:
Serdarraz yazdı:İlk öncelikle şunu sölicem.

Ya burası Duygu'nun ne olduğu felan bunların tartışma yeri değil.
BURASI KIYAMETX LONCASININ MESAJLAŞMA ALANI!!
Duyguyla uğraşmak isyitorsanız basın gidin başka konularda yapın!!
Beni bile sinirlendirdiniz.
sana tavsıyem onun loncasına gırme choosens loncasına sordum neden altıgı nedenlerını ogrendım ama burda paylasamam
Öncelıkle Merhaba..
Choosens Loncasına Nasıl Katıldığımı Anlatayım..
Lonca Arıyordum Choosens Loncasını Önce Araştırdım..
Küfürbaz-Kavgacı Dedıler..Ki Hala Öyle Yorumlarla Karsılaşırsınız..
Bunları Göz ardı ettım..
Choosenslerden Bir Yetkılıyle Görustum Ve Loncalarına Gırdım ..
Benı Sağolsun Bir Kaçı Yalnız Bırakmadı Daima yanımda Oldu..
Yalnız Görevlerde Kımseyı Bulamadığımdan Hepsini Hemen Hemen Kendı Imkanlarım ve Cevrem Yardımıyla Başardım..
Choosens Loncasına Katılmıstım..Megax Team lerle Aralarında Husumetı Olduğunu Duyduğumda İse Benı Bağlamadığını Ben Kımseyle Kırgın Dargın Olmadığımı Savunurken İlk Uyarımı Aldım..
Daha Sonra ise Oyun İçinde Megaxsavaşçı Benden Bolgeye Bırsey yazmam ıcın Yardımcı OLurmusun dıye Fısıldadı.Bende Plus Olduğum ıcın Arkadasa Yardım ettım Ve Megaxsavaşçı İridyum arıyor demıstım.Bunu Duyan Choos Başkanı Benım özelıme gelerek Senı Uyarmıstık Lutfen sılermısın demıstı.Bende Sılmeyeceğimi Ama Sizinle Aynı çatı Altında Olmak ıstemedığımı Belirtmıstım Ve Yollarımız Ayrılmıstı..Bu Yaşanan Choos Mega Olayından Sonra Oyundakı Çocuklar dıye Tabır ettığım 14-16 Yas arası Beyınlerı Körpe Nereye Çekersen Oraya gelen Tipler Yanı Atıldığımı-Erkek Olduğumu-Çıkarcı-Bılmem ne fılan dıyerek Karalamaya Çalıştılar..Çalışanlar zaten Choosların Kendılerıydı Başka Çarlarla Kötuluyorlardı.
Sebep Bundan Ötürüdür..
Hıc Kımse Atıldın Dıyemez.Nasıl gırdıysem Oyle Ayrıldım..
Hıc Kımseyede Suan Hesap vermek zorunda deyılım.
Loncama Gırıpte Sonradan Ayrılan 1 Kaç genc Oldu..Sözum Onlaradır suan
Benı Kas sana Kontor Atayım dıye Pm Atmıstın Ben ıse sana gulmustum hatırlarsan..
Daha sonrada sevgılın varmı demıstın de Özel seylerden sorular sorup Lonca dısına çıkmıstında ben hala senı uyarmayıp çocukluğuna vermıstım..
Şimdi Anlıyorum kı Senın gibi Çocukları daha eğitmelıyız..
ozman özür dilerim duygu bugun choosensxblow a sordum neden ayrıldı dıye hırsızlık yaptı dedı bende onun yalancısııyım
senı kotuledıgım ıcın ozur dılerım ozurumu kabul edıyor musun ?

Sen Choosensx loncasına girmeden önce hiç araştırma yapmadın direk pm yoluyla bana alım varmı diye soru sordun bende şu kişiyle görüşmen gerektiğini söyledim ve bu olaydan sora loncaya alındın.

Choosensx loncasında küfürbaz ve kavgacı diye tabir ettiğiniz kimse yoktur sadece sinirlerine hakim olamayan arkadaşlar vardır.

Biz her zaman sevdiklerimizin ve yanımızda destek çıkan arkadaşlarımızın, abilerimizin, kardeşlerimizin yanındayızdır.

Choosensx loncasından atılış nedenin en açık ifadeyle "İtaat et, rahat et" olabilir.

Sana erkek karalamasını yapan kişileri forumdaki mesajlarını taratarak öğrenebilirsin.

Ayrıca, Choosensx loncasında bu konuları üyelerle değil de yetkili olan kişiler; Choosensxlegend - Choosensxghost - Choosensxwanted'le görüşmenizi tavsiye ederim.
ŞİFABASAN Benım sen yıne arkadasımsın wantedde Ghostta vs vs..
Kımseye Kırgınlığım Olmaz.
Kım ne derse desın Önemsız.
Önemlı Olan benım keyfımdır..
İtaat etmek evet tarzım olmadığından çıkarıldım..
Rahatlık söz konusu olunca benım diğer adımdır..
Resim
LODOS RÜTBE
Resim
Kullanıcı avatarı
fetih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fetih »

Amacım, seni kırıp üzmek veya rencide etmek değil.Olayların kişilere doğru aktarılması.
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Kıyametx Loncası Yeni Oluşum

Mesaj gönderen Perfectmagician »

MORDuMan yazdı:hayırlı olsun duygu başarılar dilerim
morduman ordaki resmim ne öle recep ivedike napmışın öle :mrgreen:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
kiyametxbaskan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Konumuz Gunceldır..Uye OLan Olmus Tum Arkadasların İsim Listesını Çıkartmak İçin Bana Herkez Özelden Kıyametx Adıyla Açmıs Olduğu Adını Verıp Kaydı Ölumsuzluşturelım..
Saygılarımla Ve Tum Uyelerımın Başarılarını Oyunda Aktıf Olmalarını Yardımsever Iyımser Dayanışmacı Olmalırını Dılıyorum..
Her Ne Sebeple OLur ise Olsun..Loncamızda 1 Kişiye Yapılan Saldırı Bıze Yapılmıs Sayılıp Gereken Cevabı Her Ne OLursa Olsun Her Kım OLursa Olsun Alacaktır..
Kıyametx Adımızdanda Görulduğu gibi Korkan deyıL Korkutan Loncayız..!!
Resim
LODOS RÜTBE
Resim
Kullanıcı avatarı
kimenekimim
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kimenekimim »

kiyametxbaskan yazdı:Konumuz Gunceldır..Uye OLan Olmus Tum Arkadasların İsim Listesını Çıkartmak İçin Bana Herkez Özelden Kıyametx Adıyla Açmıs Olduğu Adını Verıp Kaydı Ölumsuzluşturelım..
Saygılarımla Ve Tum Uyelerımın Başarılarını Oyunda Aktıf Olmalarını Yardımsever Iyımser Dayanışmacı Olmalırını Dılıyorum..
Her Ne Sebeple OLur ise Olsun..Loncamızda 1 Kişiye Yapılan Saldırı Bıze Yapılmıs Sayılıp Gereken Cevabı Her Ne OLursa Olsun Her Kım OLursa Olsun Alacaktır..

HUUU fenasın sen ya altımıza ettik kaç kişiynen yapacanız bunu ?

Kholpashalixrock
Ümit en son kötülüktür.İşkenceyi uzatır.
F.Nietzsche
Kullanıcı avatarı
Serdarraz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Serdarraz »

kimenekimim yazdı:
kiyametxbaskan yazdı:Konumuz Gunceldır..Uye OLan Olmus Tum Arkadasların İsim Listesını Çıkartmak İçin Bana Herkez Özelden Kıyametx Adıyla Açmıs Olduğu Adını Verıp Kaydı Ölumsuzluşturelım..

HUUU fenasın sen ya altımıza ettik kaç kişiynen yapacanız bunu ?

Kholpashalixrock
Sanırım kabullenemediğin bir şey var :?:
Açıklada hep berabar tartışalım.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir

Serdarbey

Meran'ın Muhafızı.
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Re: Kıyametx Loncası Yeni Oluşum