%60+%10 maden

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: %60+%10 maden

Mesaj gönderen Gulyabani »

ISeHRaZaTI yazdı:Bu adam zeki gençler. Kardeşim senin sylediğin parayla alınan şans arttırıcılarda geçerli eğer sende bir tane şans arttırıcı varsa bir de etkinlik dolayısıyla verilmişse onlar.
Kahve ağzıyla konuşma, kıvırmaya başladığını söylerim şimdi ama bende kahve ağzıyla konuşmuş olurum. Onun için kıvırdığını vurgulamayayım :)
Ayrıca bu ürünlerin hepsi var bende. Sarrafta istatistiki olarak hiç bir fark yok.
Resim
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

Eskiden yapılan tüm etkinliklerde toplanıyordu diye hatırlıyorum şayet oyuna 5 aydır girmiyorum. Kusura bakmayın yanlış bilgi verdiysem.
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Gulyabani »

ISeHRaZaTI yazdı:Eskiden yapılan tüm etkinliklerde toplanıyordu diye hatırlıyorum şayet oyuna 5 aydır girmiyorum. Kusura bakmayın yanlış bilgi verdiysem.
Önemli değil ama karşındaki yanlış bilgi vermişse dahi ki yanlış bilgi yok, güzel bir söylemle uyarmanı tavsiye ederim.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck

“Genel Etkileşim” sayfasına dön