mynet hesabının sobee ye taşınması
-
avrilxseytan
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
mynet hesabının sobee ye taşınması
mynet hesabımı taşımak için oyuna giriyorum sunucmu seçiyorum eski mynet üyeleri için diye bir yer açılıyor oraya kullanıcı adı ve @mynet.com diye ve şifremi kesin olarak doğru giriyorum ama hatalı diyor giremiyorum bana çok acil yardım etmeniz laım oyuna giremiyorum ve o hesapta 49 lvl lık oyuncularım var mynetın normal sayfasından girdiğimde hesaba girebiliriyorum ama oradanda oyuna girilmiyor işte lütfen bana acil yardımcı olun :?:
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Re: mynet hesabının sobee ye taşınması
Konunuzu hızlı destek bölümüne açarsanız orada daha sağlıklı yardım alabilirsiniz.avrilxseytan yazdı:mynet hesabımı taşımak için oyuna giriyorum sunucmu seçiyorum eski mynet üyeleri için diye bir yer açılıyor oraya kullanıcı adı ve @mynet.com diye ve şifremi kesin olarak doğru giriyorum ama hatalı diyor giremiyorum bana çok acil yardım etmeniz laım oyuna giremiyorum ve o hesapta 49 lvl lık oyuncularım var mynetın normal sayfasından girdiğimde hesaba girebiliriyorum ama oradanda oyuna girilmiyor işte lütfen bana acil yardımcı olun :?:
İyi Forumlar..!
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Klan: Lodos
Merhaba;
Hızlı destek bölümünde açmış olduğunuz konuya yanıtımızı verdik lütfen inceleyiniz.
İyi Forumlar.
Hızlı destek bölümünde açmış olduğunuz konuya yanıtımızı verdik lütfen inceleyiniz.
İyi Forumlar.
Koray YAR
-
avrilxseytan
- Acemi Savaşçı

cevap filan yok ordada :evil:
En son avrilxseytan tarafından 03 Şub 2012 11:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
avrilxseytan
- Acemi Savaşçı

hızlı etkileşime deki konumabakıyorumkda hiç bir cevap yok
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Klan: Lodos