gunsNroses yazdı:Merhaba. Buyu sıfanı 1500 yap yeterlı olur yol ve x ıcın. Ancak yanında yuklu nıktarda kudret ve buyu krıtık ıksırı tasımalısın. Tavsıyem ruh calan ıksır. Hen uretmesı kolay hem verdıgı krıtık yuksek. Zaten ashabın olmadıgı ıcın ıbnı sına cevrıye asayı kullabıyosundur buyuk ıhtımal. Krıtıgının fazla olması senın ısıne yarıyacaktır.
gunsNroses yazdı:Merhaba. Buyu sıfanı 1500 yap yeterlı olur yol ve x ıcın. Ancak yanında yuklu nıktarda kudret ve buyu krıtık ıksırı tasımalısın. Tavsıyem ruh calan ıksır. Hen uretmesı kolay hem verdıgı krıtık yuksek. Zaten ashabın olmadıgı ıcın ıbnı sına cevrıye asayı kullabıyosundur buyuk ıhtımal. Krıtıgının fazla olması senın ısıne yarıyacaktır.
Bende zaten böyle yapmayı düşünüyorum Tek şifa girsem hem kudret hem şifam yetmeyebilir.Kudretin yeterli olması için 15 medi verecektim ama neden bbci giriyorum direnççi neden girmedim onu anlamadım fazlamı kudret gider ?
Kardeşim Bu yazılanların Hepsini geç Oyunda beni bull seni 1200 hasarınla gaffara götüreyim kimisi yazmış fundi set olmalı kimisi yazmış şöyle böyle bunlar boş işler
CLodyII yazdı:Kardeşim Bu yazılanların Hepsini geç Oyunda beni bull seni 1200 hasarınla gaffara götüreyim kimisi yazmış fundi set olmalı kimisi yazmış şöyle böyle bunlar boş işler
Hay ALLAH Razı olsun Kandil Kandil iyilik ettin oyunda 1.30 da olurum
CLodyII yazdı:Kardeşim Bu yazılanların Hepsini geç Oyunda beni bull seni 1200 hasarınla gaffara götüreyim kimisi yazmış fundi set olmalı kimisi yazmış şöyle böyle bunlar boş işler
Oyundaki adın neydi hocam söylersen iletişime geçebiliriz bu arada ne zaman online olursun ?
Dırenclerın olmadan nasıl tek sıfa gıtmeyı dusunuyosun Allah askına? Kudretı yetmez 1200 sıfası bu yeteneklere uymaz dıyen arkadas zaten 1200 sıfan varsa mecburen yanında yuklu mıktarda ıksır goturmen sart ıksıre kıymalı ashabı yoksa. Ama eger cıft sıfa gıdıyosan bb cı olarak verdıgın yetenekler dogru. Hatam varsa duzeltın
Bu iyileştirme işi yaş beyler.. 650 büyü şifa ile 3 defa GBM X kestim BB şifa olarak ve 2 kesimde ben 2 ejderha diğer şifa 3 ejderha içti 3. kesimde ise ben 3 ejderha diğer şifa 4 ejderha içmiştir.. İş büyü şifada değil tecrübededir.. İyi forumlar..