Kurucu : Mafiaxbaşkan
Klan : Lodos
Amacımız : Sadece daha keyifli ikv
Bütün Arkadaşlarımız davetlıdır ....
niye adamın moralını bozuyosun gelir gelmez xDFuNdaa yazdı:Hayırlı olsun ama üyen yok sanırım meran gibi bi yerde ayakta kalman için belli sayıda üye olması lasım ben şu meranda hiç kimseyi tanımıyorum tek kendisi lonca açıp ardından ayakta kalmayı başarabilen
gelir gelmes ndn hmn muhalefet yapıoysun?:DMORDuMan yazdı:niye adamın moralını bozuyosun gelir gelmez xDFuNdaa yazdı:Hayırlı olsun ama üyen yok sanırım meran gibi bi yerde ayakta kalman için belli sayıda üye olması lasım ben şu meranda hiç kimseyi tanımıyorum tek kendisi lonca açıp ardından ayakta kalmayı başarabilen
huyum kurusun xD elimde deil Allah vergisi bişeyFuNdaa yazdı:gelir gelmes ndn hmn muhalefet yapıoysun?:DMORDuMan yazdı:niye adamın moralını bozuyosun gelir gelmez xDFuNdaa yazdı:Hayırlı olsun ama üyen yok sanırım meran gibi bi yerde ayakta kalman için belli sayıda üye olması lasım ben şu meranda hiç kimseyi tanımıyorum tek kendisi lonca açıp ardından ayakta kalmayı başarabilen
inş kurur:DMORDuMan yazdı:huyum kurusun xD elimde deil Allah vergisi bişeyFuNdaa yazdı:gelir gelmes ndn hmn muhalefet yapıoysun?:DMORDuMan yazdı:niye adamın moralını bozuyosun gelir gelmez xDFuNdaa yazdı:Hayırlı olsun ama üyen yok sanırım meran gibi bi yerde ayakta kalman için belli sayıda üye olması lasım ben şu meranda hiç kimseyi tanımıyorum tek kendisi lonca açıp ardından ayakta kalmayı başarabilen
amin hepberaberFuNdaa yazdı:inş kurur:DMORDuMan yazdı:huyum kurusun xD elimde deil Allah vergisi bişeyFuNdaa yazdı:gelir gelmes ndn hmn muhalefet yapıoysun?:DMORDuMan yazdı:niye adamın moralını bozuyosun gelir gelmez xDFuNdaa yazdı:Hayırlı olsun ama üyen yok sanırım meran gibi bi yerde ayakta kalman için belli sayıda üye olması lasım ben şu meranda hiç kimseyi tanımıyorum tek kendisi lonca açıp ardından ayakta kalmayı başarabilen
bizde seni sevioz saygıyla anıoz xDRadyasyonxkurucu yazdı:konunun ıcıne ettınız tbrköpucuk atıom sıze burdan
sırf bu karasisin suçu o muhalefet olmasa bnde cevap yazmıycam=)MORDuMan yazdı:bizde seni sevioz saygıyla anıoz xDRadyasyonxkurucu yazdı:konunun ıcıne ettınız tbrköpucuk atıom sıze burdan