Çembertitaş için Elektirikmi - Fizikmi - Buzmu

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Çembertitaş için Elektirikmi - Fizikmi - Buzmu

Mesaj gönderen Arizonaa »

Bymadxlord yazdı:
Arizonaa yazdı:Evet arkadaşlar soru açık Çemberlitaş için hangi konbinasyonların en iyi işlediğini söylerseniz sevinirim (Açıklayarak)

Mesela Buzsa neden buz yanında ne kullanılır ve neden yanında o kullanılır gibi

Ve gaffar için hasarın en az kaç olması gerekir ??

Bu arada daha önce hiç Çemberlitaşa girmemiş kişiler ilk girişinde 2. bölgeye geçebilirmi ?
Elektrik dizimi tüm boslarda işe yaramaktadır fakat semiha buz yeteneğinden etkılenmektedir ben buz olmanı tavsiye ederim çünkü elektirikle üstünü fullemeden 10 bnleri görmen zor iken 1300-1400 buz hasarın var ise rahatlıkla 10 bn gibi değerlere ulaşabilirsin.
Kardeşim ben bile daha Migrata girmemiş biri olarak çemberlide gbm 71-70-X e elek atınca canını yükselttiğini biliyorum semiihaya ise elektirik gaffara fizik işlediğinide okmuştum
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aetra »

Legendxdalgac yazdı:Merhaba
Öncelikle hasarların yaratıklara göre değişiklik gösterdiğini dile getirmek gerekiyor.
Bunu göz önünde bulundururken, yaratığın üstündeki etkileride unutmamak lazım.Hedef Direnc kırma'ya maruz kalmış ise;
Elektrik ve buz skillerinizin etkisi Direnc kırmanın etkisi sürdüğü müddetçe oldukça güçlenecektir.
Öncelikle yaratıkları ve sahip olduklarını etkileri göz önüne alalım;

Taaruzlar ve Sıhhiyeler :arrow: Hedef Yaratıklar Direnc kırma yeteneğiyle karşı karşıya kaldığı an Elektirik-buz yetenek kombinasyonuna karşı koyamazlar.
Öte yandan Fiziksel-buz'unda iyi etki ettiğini unutmamak gerekiyor.

B.B. Çırak ve B.B Kalfa :arrow: Malumunuz Büyücülerin zırhının düşük olduğunu düşünürsek Fiziksel (Meteorit) çok etkili olacaktır.Bunun yanında Kalfanın elektirik hasar verdiğini ve elektriğe buza oranla daha yüksek direnci olduğunu göz önünde buludurarak Kalfa, çıraklar için Fiziksel-Buz kullanılabilecek en iyi yetenek kombinasyonudur.

GBMX-GBM 70-GBM 71 :arrow: Genelde sadece Ofanssif savaşçının kestiği, kesebildiği yaratık olarak görülsede usta büyücüler tarafından kolaylıkça alt edilebilirler.Makinalara karşı Fiziksel hasarı, Büyü kritikleri yüksek olan büyücülerin sadece meteorit ile eş zamanla vurmaları sonucu ortaya harikalar çıkabiliyor.Bu yaratıklar Elektrik hasarına maruz kaldıklarında; altığı hasarla oranlı olarak canını yükseltmektedir.Buz yeteneği ise görülür hiç bir etki yapmamaktadır lakin, zırhı arttırdığı düşünülmektedir.(Sadece bir ön görüdür.)Bu durumda Makınalara karşı Fiziksel hasar en iyisi denebilir.

Stuart Efendi :arrow: Hedef direnc kırma yeteneğine maruz kaldığında elektirik buz kombinasyonu çok iyi iş görür diyebiliriz.
Ancak fiziksel hasarında yine bir büyücü olan ve zırhı düşük olan Stuart Efendı için karşı konulması güç bir yetenek olduğunuda unutmamak lazım.Bu durumda Stuart için Fiziksel-Buz, Elektirik -buz tercihleri size kalmıştır.

Semiha Hanım :arrow: Bir büyücü olmasına rağmen Fiziksel hasardan düşük etkilenen bir yaratıktır.Elektirik-Buz kombinasyonunda Hedef Direnc kırmaya maruz kalmış ise ortaya istenen görüntüler çıkabilir.Ancak Hedef direnç kırmaya maruz kalmamış ise sahip oldugu yüksek direnclerin sonucunda Elektirik-Buz'da çaresiz kalacaktır.

Gaffar Bey :arrow: Öncelikle bir büyücü olduğunu tekrardan hatırlatmak gerekir.Bir çok büyücü yaratıkta olduğu gibi zırhı diğer yaratıklara oranla düşüktür ve fiziksel hasardan oldukça çok etkilenirler.Elektirik hasarının buza oranla daha yüksek oldugunu ve buzun elektiriğe göre daha çok hasar verdiğinide belirtmeliyim.Bu durumda Gaffar bey'de Fiziksel-buz kombinasyonu en iyi seçim olacaktır.

İçerde makina yok her yaratıga göre nasıl yetenek ayarlıcaz diyebilirsiniz;
Bunun için hangi yaratıkların en çok neyden etkilendiğine göz atabilirsiniz.

En iyi seçimin Fiziksel-Buz olduğuna karar vereceksinizdir.Lakin Fizikselin Semiha Hanımda yetersiz kaldığı anlarda;
Büyücüler Tüm itemlerini Büyü hasarı buz giyerek ve mümkünse Bilge Kağan iksir içerek buz hasarını yükseltir ve istenen sonuca kolayca ulasılır.

Öte yandan hiç çemberlitaş'a girmemiş kişiler 2. bölgeye gerekli görevi yapmadan giremezler.
Bazı görevler kilit görevlerdir ve onlar yapılmadan diğer görevlere geçiş olmaz.
Bu durumda 1. Bölgenin kilidi olan GBM-X i keserek görevi yaptıktan sonra 2. bölgeye sorunsuzca geçebilirsiniz.

Umarım bilgiler yeterli olmuştur.Bunların haricinde sormak istediğiniz birşey olursa konu içerisinden, özel mesaj olarak da sorabilirsiniz.

İyi forumlar..
Kardeş Ben Büyücüyüm Fiziksel Buz Ve Elektirik Set Dizicem Her Bölge için O yüzden Çemberliye girerken Hangi yetenekleri kullanarak girmeliyim ? Fiziksel Buz Girmek istiyorum ama Başta mesela zihine kutupa konsantrsayon'a kaç vermeliyim bunlarida soyler misin zahmet olmassa ..
:)
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Merhaba,
Öncelikle Çemberlitaş Grup Bölgeleri için kullanabileceğiniz en iyi yetenek kombinasyonu Fiziksel ve Buzdur.
Diğer yeteneklerinizide Grup arkadaşlarınızın yeteneklerini göz önünde bulundururarak ayarlamanızı tavsiye ederim.
Örneğin; Çemberlitaş Grup Bölgesi grubunuzdaki arkadaşınızlardan herhangi birinde, Zihin Saldırısı yeteneği var ise,
Bu durumda sizin tekrardan Zihin Saldırısına puan vermenize gerek yoktur.Bu durumlarda Konsantrasyona verebilirisiniz.
Eğer gruptaki arkadaşlarınızda Zihin saldırısı yok ise pekala, Zihin saldırısını 15 yaparak B.B Çırak'larda grubun yükünü bir müddet hafifletebilirsiniz.
Yine grubunuzdaki arkadaşlarınızın yeteneklerine paralel olarak, direnç kırma yeteneği olan arkadaşınız yok ise, Direnc Kırmaya 15 verebilirisiniz.
Başka bir husus olarak Kutup Rüzgarı yeteneğinizin, her zaman 15 olmasını tavsiye ederim.
Çemberlitaş'a yeni gireceğinizi düşünürek konsantrasyona 15 vermenizi açıkçası pek tavsiye etmem.
Genelde Direnc kırmacı büyü sıklıkla aranmaktadır.

Umarım açıklamalarım yeterli olmuştur.Aklınızda halen soru işaretleri varsa yardımcı olabilirim.

İyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen aetra »

Legendxdalgac yazdı:Merhaba,
Öncelikle Çemberlitaş Grup Bölgeleri için kullanabileceğiniz en iyi yetenek kombinasyonu Fiziksel ve Buzdur.
Diğer yeteneklerinizide Grup arkadaşlarınızın yeteneklerini göz önünde bulundururarak ayarlamanızı tavsiye ederim.
Örneğin; Çemberlitaş Grup Bölgesi grubunuzdaki arkadaşınızlardan herhangi birinde, Zihin Saldırısı yeteneği var ise,
Bu durumda sizin tekrardan Zihin Saldırısına puan vermenize gerek yoktur.Bu durumlarda Konsantrasyona verebilirisiniz.
Eğer gruptaki arkadaşlarınızda Zihin saldırısı yok ise pekala, Zihin saldırısını 15 yaparak B.B Çırak'larda grubun yükünü bir müddet hafifletebilirsiniz.
Yine grubunuzdaki arkadaşlarınızın yeteneklerine paralel olarak, direnç kırma yeteneği olan arkadaşınız yok ise, Direnc Kırmaya 15 verebilirisiniz.
Başka bir husus olarak Kutup Rüzgarı yeteneğinizin, her zaman 15 olmasını tavsiye ederim.
Çemberlitaş'a yeni gireceğinizi düşünürek konsantrasyona 15 vermenizi açıkçası pek tavsiye etmem.
Genelde Direnc kırmacı büyü sıklıkla aranmaktadır.

Umarım açıklamalarım yeterli olmuştur.Aklınızda halen soru işaretleri varsa yardımcı olabilirim.

İyi forumlar..
İlk önce bana zaman ayırdığın için teşekürler ..
Benim Ejder üretmeme 2 Menekşe Kaldi Üretince Siğinaklara ve Migrata gireceğim . Ardından Çemberlitaş hakkinda büyücüyle fazla bir bilgim yok Şifaci ile girmiştim bi kaç kere . Fiziksel Buz'la girmeyi düşünüyorum ama Direnç Kırma'cı Büyücüleri daha çok aliyorlarmış dediniz kafam karıştı . Azat setim var ama Bilge ve Fevzi set dizmeyi düsünüyorum . Konsantrasyona 15 vermeyi düşünüyordum ama vermeyin dediniz daha yeni girecegim için. Ben daha cabuk alınmak istiyorum onun için ne yapmaliyim 98 Yetenek puanini nasil vermeliyim yazarsanız minnettar olurum .. Bir de +5 Puani neye vermeliyim ? Bunları yazarsanız mutlu olurum . Şimdiden teşekürler ..
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yeniden Merhaba,

Şuan acil çıkmam lazım lakin, yetenek kombinasyonunu belirtiyim yinede aklında soru işareti kalırsa sorarsın musait olunca bakmaya çalışırım.

15 Meteorit
15 Meteorit bilgisi

15 Buz oku
15 Buz oku bilgisi

15 Kutup Rüzgarı
15 Direnc Kırma

90 puan bunlar .. 13 puanın boşta kalıyor +5 yeteneğin var ise.
Dilersen konsantrasyon 10 yapar, tesla 1 büyü bozma 1 meditasyon 1 yaparsın.
Veya daha değişik kombinasyonlar yapabilirsin elinde kalan 13 puanla.
Büyü bozmaya en az 1 vermeyide unutma ;)

İyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen aetra »

Legendxdalgac yazdı:Yeniden Merhaba,

Şuan acil çıkmam lazım lakin, yetenek kombinasyonunu belirtiyim yinede aklında soru işareti kalırsa sorarsın musait olunca bakmaya çalışırım.

15 Meteorit
15 Meteorit bilgisi

15 Buz oku
15 Buz oku bilgisi

15 Kutup Rüzgarı
15 Direnc Kırma

90 puan bunlar .. 13 puanın boşta kalıyor +5 yeteneğin var ise.
Dilersen konsantrasyon 10 yapar, tesla 1 büyü bozma 1 meditasyon 1 yaparsın.
Veya daha değişik kombinasyonlar yapabilirsin elinde kalan 13 puanla.
Büyü bozmaya en az 1 vermeyide unutma ;)

İyi forumlar..

Gene teşekürler ama metorit vermişken direnç kirmaya neden verdik ?
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Tekrardan Merhaba,
Öncelikle Çemberlitaş Grup Bölgesinin, bir takım oyunu olduğunu unutmamalısınız.
Ayrıca buz oku yeteneğini grubunuzdan herkes kullanıyordur.Birde o şekilde düşünün.
Hedefi direnc kırmaya maruz bırakmaz iseniz buz oku yeteneğinizde etkisiz kalacaktır.
Umarım yeterli olmuştur..

İyi forumlar..

“Büyücü” sayfasına dön